Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Idézet: „Miből készül a babaolaj?” És a cigánypecsenye?
RÉGI már, nem tudom ismeri-e valaki, sok vicces része van(szerintem)!
Ilyet nem mondtam, de vannak még gyöngyszemek.
Pékbolt, Horgászbolt, de a legjobb szerintem a vasbetontalpfa.
Bababolt, Gazdabolt, Amatőrbolt, Ezermesterbolt.
A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2016
A volt kolléga alamíniumszögvasa, repülőgépsofőrje.
Jó is az alumíniumszögvas plexiüveghez keretnek. Főként ha halogénledes izzók világítanak alatta.
Valahol venni kellene akkor aranyeret.
Most olvasom, hogy nem lesz dugódíj Budapesten. Még jó. Minden pesti ember menne vidékre "jólérezni" magát.
Igen, de csak akkor, ha az aluszögvas keretbe fogott plexiüveg az alumínium faház ablakába van betéve, és bent LED izzó világít.
Régi ide vagy oda, nekem bizony még halvány gőzöm sincs, hogy ez mi... (Valaki igazán megmagyarázhatná...)
Az a helyzet, hogy amikor a tehén farka fel van kötve, a gatya meg le van tolva, elég nehéz megmagyarázni ....
Okos telefon okos embereknek.
Ez a weboldal 3. nekifutásra se töltődött be az 50megás net mellett, elmondanád miről van szó?
Megjelent az új Iphone7, melyen nincs jack aljzat, egy emberke le videózta, hogy fúr rá egy 3,5mm-es lyukat... Ezt a videót többen komolyan vették és megcsinálták, emiatt tönkrement a telefonjuk. Mondjuk nem értem hogy lehet azt hinni, hogy a jackdugó csak egy furat.
Értem, viszont azt nem, hogy lehet egy márkát ennyire komolyan venni, ami asszisztál egy ilyen videóhoz?!
Saját élmény egy europai fejlett országbol profi körökböl. Az egyik drága ( autoértékü) müszeren a bekapcsolás egy nyomogombbal történik. Valamilyen okbol ez nem müködött. Mi jutott az eszébe a nagy szakembereknek, vette a furogépet átfurta a külsö dobozt az alatta levö NYAK-kal együtt, és beépitett egy billenökapcsolot. Megprobálta bekapcsolni, nem ment, ekkor hivott, hogy mit tegyen. Az átfurt NYÁK 6 réteges vala, a panelcsere - amit átfurt 2500€. Mindezt egy nem amatör, szaki tette.
A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2016
Mondjuk itt az is elgondolkodtató, hogy egy ilyen kategóriás telefon bekapcsoló nyomógombja, hogy tud tönkremenni, azzal nem morzézni szoktak, napi 1-2 újraindítás...
Az egy "szoftgomb" volt ( olyan mint a PC-n, Ipadon stb egy gumidarab. azaz, csak inditott egy boot folyamatot). Természetesen a gomb nem volt hibás, hanem más oka volt, hogy a müszer nem indult, de pontosan ezt a tényt mellözte az uriember., és ekkor eszébe sem jutott minket felhivni.
Ja, értem, tehát nem is az volt a gond, mondjuk ezt a szoftgombot nem értem, ezek nem egy pici mikrokapcsolók?
Én fordítva voltam egy kb. milliós nedvességmérővel. Hozták a készüléket és a panelt is, ami a zöme elektronika, hogy cseréljem ki. Ők megállapították, hogy a főpanel hibás, be is szerezték az új panelt. Megnézem csere előtt, semmi fény, hang, megnézve biztosíték jó, bekapcsoló billenőkapcsoló volt rossz. Ezt átkötve, jó a masina. Kapcsolócsere, ügyfél tájékoztatva, nem merte mondani, mennyiért vették -feleslegesen- a panelt. De a milliós készülék nagyobb része ez a panel. Azóta is jó, kb. 5 éves eset.
Szentesi élet, vicces történet (helyi ujságból):
Ismeretlen tettes az automata mosó kapcsolószekrényét a gőzborotvával átmosta. Elektronika tönkrement. Kamera képek és rendszám alapján ismeretlen tettes után nyomoznak.
Kiscicám focizik!(azóta eltűnt,ez tavalyi felvétel)Láttatok már ilyet? https://youtu.be/eMVP6hnyAGU
Nem ezek csak vezetö gumi idomok, amiket rá kell nyomni a NYÁK erre kialakitott felületére és elindit egy folyamatot. A kikapcsolt gépet bekapcsolja, s ha már be van kapcsolva, akkor más feladatot is indithat ( bizonyos esetekben programozhato). Hosszan megnyomva meg leállitja a készüléket.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |