Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Mára már igen unalmassá vált az ember a szándékos bénaságával.
Perpillanat több, mint 1000 videó: EEVblog YouTube. A blog maga: EEVblog.
Akkor pedig elég gáz egyáltalán közzétenni....
Köszönöm! Majd ránézek, ha tehetem!
Mártély, Mindszent, Szegvár, Szentes. A mai napig bennem van.
Ezek után meg büntetésből rábíznának egy gépet? Kecskére káposztát?
Az sem lenne elhagyagolható szempont, hogy milyen alakú, és mekkora a tömítendő felület.
A benzines részeket általában szilárd tömítéssel látják el. (papír, klingerit, parafa, gumi) De le is tesztelheted. Pár óra után már látszania kell, ha oldja a benzin. A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2016
Üdv!
Valakinek nincs eladó Babettája alkatrésznek? Egyik ismerősömnek kéne, lehetőleg Tolna megyében. Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Leveleztem az egyik társunkkal, de néhány üzenet után nem enged válaszolni az oldal. Ezt írja ki: ERROR: Not allowed to send message to this user! Miért nem enged? Jó lenne ilyenkor egy elérhető moderátor segítségnek. Üdv.: István
Nem lehet, hogy tiltólistára tett téged?
Szia, ha esetleg "csúnya" szavakat írsz az üzenetben, akkor is ezt fogod látni. (Természetesen nem szánt szándékkal, hanem esetleg szlenget használva.)
Van ilyen funkció, hogy tiltólista?!?
Meglepődve tapasztaltam, hogy van. Ha valaki privát üzenetét olvasod, a lap tetején a kockában levő V-re klikkelve találod.
Ez most az újdonság erejével hatott.
Szia!
Nem valószínű, mert egy adás-vétel részleteiről váltottunk levelet.
Sziasztok,
én is hasonló problémával küszködöm, a pénzt már régebben átutaltam, akkor az eladó nem tudta küldeni a terméket (egyéb elfoglaltsága miatt) azóta pedig nem tudok neki üzenetet küldeni, egyéb kontakt adatot (email, tel. szám) pedig nem adott meg. Ugyanezt a hibaüzenetet kapom ("ERROR: Not allowed to send message to this user!").
Ha az eladó sem keres, az szerintem nem véletlen. A letiltás is szándékos.
A hozzászólás módosítva: Okt 14, 2016
Nem kell befáradni a rendőrségre, feljelntést lehet tenni interneten is.
Meglátjuk, nekem annyi pénzért (pár ezer Ft) nincs kedvem feljelentést tenni + rendőrségre járni sem. Egyébként épp most is hirdet az illető, és kiírta az e-mail címét is, azon keresztül újra próbálkozom.
Még néhányan tucatnyian így gondolják, és tetemes tisztességtelen haszonra tesz szert az "eladó", lebukás nélkül. Gratulálok! Minél több jelzést kapnak a rendőrségen, annál előbb elkapják; aztán, ha van mit lefoglalni tőle, abból kaphatod a kártérítést (persze, ha rajta vagy a listán "pár ezer ft-ért").
Ez már ugyan régebben is volt téma, de ilyenkor miért nem lehet erről a többieket tájékoztatni? Tudom, hogy személyiségi jogok, meg bonyolult, meg mocskolódáshoz is vezethet, de miért nem lehet valahova kiírni: figyeljetek, vagy legalább vigyázzatok ezzel az emberrel.
Valószínű hogy a gond ott van, ahol te is említetted. Személyiségi jogok. Ez olyan dolog, amiről nagyon kevesen tudják, hogy mit takar, viszont sokan megijednek tőle. Pedig a személyiségi jogok nem azért vannak, hogy mögéjük lehessen bújni.
Ez a törvény a 2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről. Ennek több könyve van, a második foglalkozik a személyiségi jogokkal. Itt hívnám fel a figyelmet a „2:42. § [A személyiségi jogok általános védelme]” részre. ezen belül a 3. pont. „(3) Nem sért személyiségi jogot az a magatartás, amelyhez az érintett hozzájárult.”
Az előreutalás egy nagy m.rh.ság. Miért alakult ki, elképzelni sem tudom.
Sajnos nincs jobb megoldás. Utánvét jelentősen megdrágítaná a postázást.
Én is mindig bizalommal utalom előre a vásárlás összegét. Biztos szerencsém volt, senki nem vágott át (eddig). Sumákolókra meg rá kell mutatni! Itt a megjelenített nevek, nem tartozhatnak személyiségi jogsértések körébe, mivel nem családi néven regisztráltak. Ezért simán listázni lehetne. |
Bejelentkezés
Hirdetés |