Fórum témák
» Több friss téma |
Ha már az alját leveszed a gépnek ugrik a garancia ez tuti.
Ilyet nagyon régen csináltam, amikor a win98 at vagy bármelyik régi rendszert rá kellett erőszakolnom egy hardwaresen butább gépre.
Szerintem meg a pendrájval lesz gond .De én még adnék egy esélyt a külső DVD nek is majd.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2016
Nem akarom szétszedni, akkor lenne további ötletem a vinyó újra particionálásával. A garit nem szeretném elveszíteni.
Teljesen igazad van, jók az ötletek, csak nem megy ilyen gyorsan.
Olyan laptopunk van (Asus) aminek külön fedele van a HDD-nél, szedtem már szét, és a processzor hűtő csavarja van leragasztva. (Már vagy 8 éves gép, ennek még csavarokkal bontható a tisztítandó része) Újabbakat nem szedtem még szét...
Ha csak egy fedél mögött lenne a HDD vagy SSD akkor már talán megoldottam volna. De nem így van.
Igen, sejtettem, már a többi elektronikai dologból kiindulva (okos telefon beépített akkuval pl)...
Ja, Samsung S7 de azért abban is kicserélem az akkut ha bekrepál.
Nem találok itthon egy kis méretű Pendrive ot. Beszarás, pedig volt.
Na ez volna a lényeg , most én is be bootoltattam neked egy notin , hogy lásd.Ez csakis a cd ről fut , és ha ez menne , akkor tudnád , hog a géppel semmi probléma , de szerintem sincs vele gond.Egy ilyen kellene próbára .
Valahonnan leszedtek egy ilyet ki irjátok lemezre bootként persze berakjátok a meghajtóba , és ha el fog indulni igy , akkor a gép jó. Nem tudom penről menne e ez nekem cd lemezről , és külső DVD meghajtóról ment jelenleg,. A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2016
Ncore on nem találom ezt a minipe -t. Valahogy törölni kéne a particiós táblát.
Én sem tudom már honnan van , de amint látod a dátumot nem mostanában volt 2005 ös.De még ma is jó szolgálatot tesz néha hálás nagyon is .
Viszont csak jól irtam én az elején Hiren s Boot cd ez csak nem tudom melyik verzió A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2016
Mekkora a mérete? Nem tudod átküldeni valamin. Skype? Skype name:koncsargyorgy
Közben azt is megtaláltam honnan van , csak az neked elérhetetlen.
Egy sima 700Mb os cd lemezen van olyan 580MB bootként lehet kicsit több nem tudom.Mert már elég rég csináltam Átküldeni azért sem tudom , mert ez már egy bootolt dolog azzal igy nem tudsz mit kezdeni. Egyébként a hely meg van , csak nem tudsz hozzáférni . A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2016
Ne agyalj marad a külső DVD , ha azzal sem megy , akkor én is az mondom , hogy inkább nem mondom .Nálam a gép hiba mindig a legutolsó szempont .
Nézd csak innen le tudod tölteni Bővebben: Link. Nem biztos , hogy pont ez a verzió amit én mutattam , de ennek is bootolni kel ugyan úgy . A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2016
Nálam is a legutolsó. Azt már csak holnap tudom kipróbálni, már a külső DVD -t. Köszönöm szépen a törődést.
Ok semmi gond azért még a linket nézd meg későbbre is jó lesz , ha meg lesz az .
Ezt a Hiren S -t írjam ki egy CD-re simán? Nem ismerem és nem tudom, hogy hogy csináljam meg.
Segitek . Ha letöltöd az oldalon lévő 15.2 es verziót , akkor ezt fogod látni .Ami az első képen van .A második képen azt látod amikor ki van csomagolva .Neked is ki kell csomagolni. A harmadig képen az van ami az iso fájlban van .
Neked a második képen lévő BurnCDCC.exe kell ott már értelem szerüen kell csinálni , és az megcsinálja a cd- boot ként. Azért , ha van újra irható cd lemez nem árt azon próbálni .Biztos ami biztos .És ha jó , akkor mehet 1x irhatóra is . A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2016
Arra én a GParted Live -et szoktam használni.
Gparted Live... Igaz másra nem nagyon jó. Egyébként 16Gb pendrájvról is mennie kellene...
Mindegy lenne melyik majd eldönti , csak tudjuk végre , hogy a gép jó e .
Egyébként tudod miért nem megy a 16Gb os pennel ? A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2016
Igazából nekem az a nonWindows letiltása is gyanús.
Nekem úgy rémlik, azt én simán át tudtam állítani Windows -ra. Át is állítottam, ha emlékeim nem csalnak... A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2016
Igen , de lehet , hogy te akkor tudtad állítani , amikor már volt rajta win.
Egyébként a 16GB , és a FAT 32 nem jön össze azért nem jó. A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2016
Sorold mi történt , vagy mit csináltatok , mert nem tudjuk hol tartunk.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |