Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Nekem volt. Akkor rögtön elkelt. Nem is kellett postázni!
![]() Amúgy huszon párezerért vettem újat a Praktikerben. Nagyon jó minőségű. Taszítja a koszt magáról. Mikroszálas kendővel elég áttörölni. Német gyártmány. A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2016
Kollegák!
Van egy KENWOOD KRF-V5020 erősítőm. Kibontva hiánytalannak, turkálásmentesnek tűnik. Egyetlen hiány, a nagy tuning gomb. Szívesen átadom valakinek, aki hasznosítani tudja. Dunakeszin van, de Bp. IV. XIII. XV. lehetséges átadási herly lehet.
Jelentkeznék rá!
A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2016
Ha esetleg Gabónak nem kell akkor indulok is érte Dunakeszire
![]()
Még két szerkezet, ha esetleg...
engem érdekelne
![]()
Ha még is maradna, én is beállok a sorba.
![]()
Sziasztok. Bontott fitnesz-gép panelek elvihetőek a III. kerületből. Pár alkatrészt leszedtem róluk, de még így is rengeteg van rajtuk. Üdv: Zoli
Sziasztok!
Ingyen elvihető: 8 db. AAA méretű, Ni-MH, 600 mAh-s akku. Egy vagy kettő valószínűleg vesztett kb. 200 mAh kapacitást (egyszer nullára lett merítve), a többi elvileg jó állapotban van. 99 db. 12V/1,2W pici izzó. 96 db. 12V/1,2W izzó. 3 db. 12V/30W tükrös izzó. Játékszabályok: Csak személyes átvétel, előre egyeztetett időpontban Dusnokon. Ha személyes átvételre nem jelentkezik senki 2017 január 5.-én 18:00-ig, akkor hajlandó vagyok elküldeni is a postai díjszabásért cserébe. Nincs válogatás, vagy viszel mindent vagy semmit. A csomagért jelentkezni csak és kizárólag ebben a témában lehet. Privát üzenet, email kizárólag egyeztetés miatt a leütést követően. Köszönöm a megértést! A hozzászólás módosítva: Dec 30, 2016
Melyik érdekelne?
(Szerintem egyet válassz, és a másikat kapja a sorban következő.)
engem a scop érdekelne
![]()
IV. XIII. XV. ker. lenne a legjobb
holnap ugyis megyek Pestre reggel 15kerület be
Rendben, reggel csörgess meg: westel/93egy1418
Ha 2017 január 5.-éig nem jelentkezik senki akkor én kérném postai úton. Üdv Sanyi
Hétfőn pesten vagyok. Érdekelnének a ftness panelek. Hova menjek érte?
Írok privátot.
Elvihető egy Whirlpool AKZ 230/IX elektromos sütő.
A sütő vezérlőfelülete a sütőn kívül a különálló négylapos kerámia főzőfelületet is vezérelte, amíg ez utóbbi brutálisan tönkre nem ment (megolvadt). Az okát nem tudom, elvben emiatt a főzőlap bal első körének vezérlését - ha valaki a sütőt az eredeti funkciójában szeretné használni - át kell vizsgálni. A főzőlap a sérülése miatt a kukában végezte, azt nem tudom mellékelni. A sütő maga és a maradék 3 kör 100% működik, karácsonyra még ebben sütöttünk. Elvitel Győrön belüli címről a súlya és mérete miatt csak személyesen lehetséges. Egy üveg pezsgőt szilveszter lévén elfogadok ![]() A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2016
Ha nem viszik el engem az izzók érdekelnének!
Ha személyesen jönnél érte, akkor mindent viszel vagy semmit. A postai átvételre már jelentkeztek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |