Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Asztalos János
(Régi, ha volt már, bocsánat) Téma a BANK szektor. Nézzük a fekete humort, először innét: - Lehetne úgy visszafizetni, hogy két nyár alatt és akkor, amikor én mondom? - Kaphat hitelt, akinek mínuszos a számlája? - Én az öcsém nővére vagyok. - Három idő alatt szeretném visszafizetni. - És a hitelhez nem elég, ha valaki csak úgy fel akarja venni? - És ha van egy házam fedezéknek? - Szóval jövedelem mindenképpen kell hozzá? - Jelenleg nincs munkaviszonyom, de ha lenne, kb. hatvan nettót keresnék. - Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e olyan hitelük, ami engem érdekel? - Érdeklődnék, hogyan működik ez a személyi kö'csön, vagymifene! - Hát errü' nem vó't ám szó a reklámba', hogy munkaviszonynak is kell lennie! Bazze. - Nem tudom, jogosult lennék-e erre a hitelre, mert hát elég messze lakom. - Akkor ehhöz munkaviszony is kell? Mióta kö' köcsönhöz munkaviszony? - Engem a gyorssegély érdekelne, amit reklámoznak. - Nincs munkám, nincs fedezetem, milyen hitelt tudna ajánlani? - És mennyi a havi nettó jövedelme? - Tippeljen jó, mert nem vagyok egyedül! - Egyedül, vagy adóstárssal, igényelné? - Egyedül a férjemmel. - A legkisebb felvehető összeg háromszázezer forint. - Nem baj, én úgyis csak százötvenezret szeretnék. - Vásárlásra szeretnénk felvenni kölcsönt. - Mit vásárolnának? - Valami nagyot. - Mire gondol pontosan? - Hát, nagyobbat. - Lakást vásárolnának? - Nem, hát azért akkorát nem! - Érdeklődnék az után a bizonyos hitel után! - Milyen hitelt szeretne? - Hát asztat én honnan tudjam, azért telefonálok, hogy megmondja! - Nekem százezer forintra lenne szükségem. - A felvehető minimális hitelösszeg háromszázezer forint. - Akkor nézzünk mondjuk négymillió forintot. - Az probléma, hogy a telefonszámla a nagymamám nevére érkezik? - Nem probléma. - De a nagymamám már meghalt. - Akkor háromszáz, vagy háromszázötvenezer forint legyen az igényelt hitelösszeg? - Hát. Jelöljük meg a háromszázötvenezret. Mint a Vágónál, hö-hö. - Mennyi a jövedelme? - Hatvanötezer forint. - És Ön hol dolgozik? - Nem én igényelném. - És ki igényelné? - Az élettársam. - És Ő hol dolgozik? - Az élettársam? - Igen. - Siófokon. - Név szerint tudná mondani? - Asztalos János. - De a munkahelye nevét kérném! - Az enyémet? - Nem, az élettársáét. - Ez egy siófoki cég. - Értem, de mi a neve? - Asztalos János Ezen kis vidám fuldoklás után kaptuk a hírt, óriásgép zuhant a városi temetőre. 800 halottat ástak ki alóla...
Dédike így karácsonytájt bemegy a boltba, nézegeti a pontyokat.
Kinéz egyet az akváriumban, aztán feleteszi a kérdést a boltosnak: - Mondja, kedveském, ez élő? - Nem, drága mamikám, ez felvételről megy... Én kérek elnézést...
Hasonló:
Nevezetes, idegenforgalmi helyen, mindenki a fényképezőre tapad, egy valaki csak néz. - Ön nem fotóz? - Á, én megnézem élőben.
Nézegettem time travelleres videokat (nem kiröhögni
Ezt nem teljesen értettem. mit kell nézni Bővebben: Link Mire rájöttem: Bővebben: Link
12345 karakter
Mindenütt megy a petárdázás, tűzijáték. A szomszédnak nincs pénze ilyenekre, ezért ők egy házilag készített korbáccsal csattogtatnak.
Itt viszont volt valami nagyon furcsa az égen. Észak felől jött, délkelet felé ment. Nem lehetett túl magasan, biztosan nem repülőgép volt, azok errefelé már sokkal magasabban vannak. Úgy nézett ki, mintha valami négyszögletes izé lenne, aminek a teteje ég. Látni lehetett a lángnyelveket, amik sárga fényűek voltak. Meleg sárga. Repülő tábortűz? Olyan volt. Kb. 1 percig lehetett látni, aztán elment kb. Hatvan irányába. Sokkal nagyobb volt, mint egy repülőgép, azt nem lehet így kivilágítani. Sajnos, a video nem sikerült... Kb. 0.30-kor volt. ( Most mindenki röhögni fog ezen, pedig egyáltalán nem viccnek szántam. )
A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2017
A FET-tranzisztorhoz mit szólnál ? Mert hogy az létezik...
Valami üstökösről olvastam, hogy most ment át felettünk: nem azt láttad?
Nem. Ez egész lassan, szinte méltóságteljesen úszott a levegőben. Kicsit emelkedett, mert amikor eltávolodott a távolság ellenére, ami vízszintesen legfeljebb 100...200 m volt, már jóval kisebbnek látszott. A szomszédokat kérdeztem, ők nem látták, viszont többen is hallottak valami sziszegő, süvítő hangot, de nem olyat, mint amikor egy tüzijáték rakétát lőnek fel. Az volt benne a legidegesítőbb, hogy látszott, hogy lángol. Ha az valahova lezuhan, felgyújthatja az utcát. Van itt elég üres telek, ami tiszta száraz gaz.
Amire még gondoltam, az valami olyasmi lehet, mint amikor selyempapírból összehajtunk egy hengert, alul meggyújtjuk és a hengerben felfelé szálló meleg levegő magával viszi a hengert is. De az persze csak nagyon rövid ideig repül, hiszen a papír gyorsan elég. Ezen meg látszott, hogy az 1 perc alatt amíg elúszott a házunk felett nem fogy, nem akar se gyorsabban, se lassabban menni, csak egyenletes sebességgel repült. Közben meg lángolt. Majd még kikérdezem az utcát, bár ez a hátsó kertből volt látható, ahol többnyire nincs semmi, mert errefelé az előkertek 40 m körüliek, a hátsók meg talán 5...8.
Egy sima lampion nem lehetett?
Ahhoz ez túl nagy volt. És lángolt.
Esetleg UFO. Jöttek kideríteni, miért építünk erősítőt elektroncsövekkel? Pedig az egy elavult technika. Bizos tudunk valamit, amit ők nem.
Csak annyi, hogy ők (UFO) is tüzijátékoztak.
Holegballon? Negyzet alaku a kosara, suvito hangot ad es langol, amikor rakuldik a gazegokre a gazt emelkedeshez. Es meltosagteljesen, lassan uszik at az egen.
Megmondom én a frankót. Eddig nem mertem publikálni, de... 1 éve írtam kb.
Epilóg Ezeket az UFO-kat azt hihetnők, könnyen felismerhetjük, egy frászt! Teljes a mimikri, az álcázás. Ezek is úgy váltak el, mint az emberek szoktak, ki fogna gyanút, ha hallja a búcsúzójukat – Na csá, aludj jól és kakilj sündisznót… Köszi, holnap folytatjuk és Te is! Aztán egyáltalán nem is csodálkozom, hogy az elmúlt éjjel is UFO-t hallottam. Hallom – de nehéz földi fogalmakkal leírnom – közeledik valami és azt telepatiálja egy megafonból, szinte maga elé, sugallja: - Akkumulátor…akkumulátorok…használt akkumulátort veszek! Majd női hangra vált: - Asszonyok! Itt a tollfelvásároló! Kacsatoll, libatoll, hagyaték tollat veszek! Itt a kocsinál azonnal átvételre kerül a sor! (Ez nagy bukta egyébként, mert nem a tollat veszik ezek szerint, hanem a sorokat, vigyázzon mindenki!!!) Ahogy közeledik a Valami, kitisztul az üzenet, tulajdonképpen a platós teherautón neon felirat, tisztán hallom: - Haszonvas átvétel, hátul az udvarban, Aldebaran, Fő ucca kettő. … és mintha a platón egy vörös, bagzó kanmacskát centrifugálna valaki… A szomszéd mindig éber kutyája vérfagyasztó csendben marad…Férfiasan bevallom, féltem. Nem is mertem felébredni, csak késő reggel.
Csöves rakéta: nagy zsák, "valami" plusz meggyújt. Robbantottam már fel csöves kukabombát is véletlen cigivel. Anno 10-12 éve szilveszterkor lőttünk fel mi is ilyet akkora mákunk volt hogy repült majd robbant. Fenomenális hatása volt pár pici pinceablak bánta.
Ez lakóövezet. Ha ilyen alacsonyan repülne egy hőlégballon, biztosan belegabalyodna az oszlopokba, vezetékekbe. Az utca egyik oldalán a 3f, a másikon szintén, de 20 kV-on, persze jóval magasabban. És éjszaka repül egy hőlégballon?
Javíthatatlan...
Ennek repüléskor nem volt hangja. A hangja talán a fellövéskor ( ? ) volt, de azt nem láttuk, tehát nem is biztos, hogy a két dolog összekapcsolható.
Üdítő látni az ilyen frissműszakis járgányokat...
A Roncsderby és a Flúgos futam vadházasságából születhettek...
Bocs,véletlen nyomtam egy lefelét...
Ha mégegyszer rányomsz, eltűnik.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2017
Ma ajánlott levet kapott néhai aposom a nyugdijhivataltol egy felkéréssel, hogy töltse ki a mellékelt halotti bizonyitványt, és 15 napon belül küldje vissza, hogy az anyos javára tudják irni az özvegyi nyugdijat..
Nem tudom, hogy egy ilyen hivatal a Pisa teszten hogyan végezne....lehet, hogy a listát lefelé kellene miattuk böviteni.
Rossz a szórend
Így szemetet hatóság nem, csak magánszemély rakhat le (saját kép, VIII. kerület) (Helyesen:"...lerakni hatóságilag tilos") A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2017
Ebben a formában, csak a Hatóság nem rakhatja le.
A hosszú az meg ó...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |