Fórum témák
» Több friss téma |
Például az elektrolitkondenzátorokon mérsz-e feszültséget (az a kettő hosszú fektetett.).
TV-t nem szoktam javitani, van bennem egy alap felelem, meg a regi tanulmanyaim miatt talan a nagyfesz kerdes. Tudom itt nincs gond, mert ez mar nem ugyanaz a technika, de egy kis segitseggel bebatorodom. A ket kondin mit merjek? Bekapcsolt allapotban nyilván. Min merjek feszultseget? A kondi ket kivezetesen?
A bevezetésein is mérhetsz, de az ugyanaz.
![]()
Ezek szerint nem működik az aktív PFC áramköre, mert ennél nagyobb feszültségnek kellene ott lenni. Szerintem keress meg egy tévészerelőt.
Még annyit, hogy nem biztos, hogy maga az aktív PFC a rossz, mert lehet, hogy kap indítójelet a vezérlőtől. Akár komplikált hiba is lehet.
Szervizbol egy alkatresz filctollal bekarikazva (Fet k7k jelzesu) jott vissza.
Szia! Köszönöm szépen! Tettél a tv-be külön tápot, vagy a sajátjáról működnek a ledek?
Üdv!
Orion pt 32s televizio hiba
Készenlét van de amikor be kapcsolom csak a led villog Valaki aki találkozott már ilyennel kérem segitsen A tápja 17ips 10-3
Üdv!
Vannak új fejlemények: Szét lett szedve a kijelző, és két LED csík a csatlakozó felőli végén szétégett. A típusa: Samsung 2013svs40f l8 Hol lehetne beszerezni Magyarországon?
Szia, a sajátjáról működnek, szerencsém volt mert 24 volt ment az inverterre, és arra rá tudtam kötni!
Szia! Köszönöm szépen a sok infót! Kipróbálom egy Samsung tv-n. Bízom benne, itt sem lesz rosszabb a kép mint nálad! Üdv!
A képeken nem tudom, hogy látszott, de van olyan mint az eredeti világítása volt!
![]()
Sziasztok!
Kaptam egy Samsung Lcd tv-t. LE32A330J1N (nxxc ). Mikor áram alá helyeztem nem csinált semmit. Levettem a hátulját ,de semmi anomáliát nem látok. Lecseréltem a táppanelen az összes elektrolit kondit. Már legalább világít a stand-by led, de mikor megnyomom a bekapcsoló gombot, csak villog 2x a led és újra világítva marad. Esetleg valaki találkozott már ilyen jelenséggel? A táp panel tipusa: PSLF 161501 A Válaszokat előre is köszönöm. A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2017
Érdeklődöm led sonym van smartos internetes csak a pover kis led villog es semmi tobb táp hibára gondolok ha van valaki aki ilyennel találkozott e mar. Koszonom.
Sziasztok,
Adott egy Grundig 32vle823s típusú Smart TV. Bekapcsol és működik de a képpel van egy kis gond (képet csatoltam), vízszintesen csíkos és függőlegesen is van benne egy halványabb széles csík. A vízszintes csíkok azok fixek , de a függőleges az időnként más helyen látható. A csíkozás nem olyannak tűnik mint amikor a Cof kábel a szakadt vagy kontaktos legalábbis nekem. Nem fordítanék rá több időt ha a kijelző a hibás de ha bentebb (T-Con vagy mainboard) van valami akkor esetleg jobban beleásom magam. Segítségeteket előre is köszi.
Hello.
Van egy JVC LT-32A61SU tv amit szeretnék megjavítani. A hibajelenség az, hogy távirányítóval nem lehet vezérelni. Van két távirányító, de egyikkel se reagál. Az oldalán lévő kezelőszervekkel működik minden. Kiszedtem a tápot, beindítottam és minden fesz ok volt. 5V 12V 35V Kiszedtem belőle az IR vevőt kipróbáltam és működik. Mindkét távval. Merre keresgéljek? Szerviz manuált tudok küldeni.
Sziasztok!
Sony KDL32s3000 tipusú lcd tv-m ilyen képet produkál https://photos.google.com/album/AF1QipPEN9Ibru81nEeEUZ7ZKyXkWM5niRu...aY_b8u a T-con on szereplő egyik (ha jól tudom ic) sérült és erre gyanakodva vettem egy teljesen azonos másik t-cont amit bevizsgálva és tesztelve árúltak (Németország ebay-en úgyhogy szerintem azzal nem lesz hiba) kérdésem az lenne mi lehet még a probléma? válaszokat előre is köszönöm
Mit is kéne látni?
![]() Bár nincs konkrétan egyikhez sem szerencsém, de a képernyőfotón balra lent szerintem a Bravia menüje látszik, egyébként meg UPC Direct főmenüje. A t-con az ugye egy set top box? Próbáld meg a set top boxot a saját távirányítójával kezelni és lépj ki a BRAVIA setupból a Sony táviránytóval. Saccra elsővel fel a csatornalistára, vagy egyszerűen "EXIT" és láss csodát. Mindez látatlanban, lehet, hogy teljesen tévútra viszlek, akkor sorry.
Most olvaslak...
Nem volt szerencsém ilyen tv-hez, de monitorok, egyéb eszközök nálam ilyet csináltak, ha a kapcsolóüzemű tápban megadta magát egy kondenzátor. Szóval szerintem lekapni a doboz hátát, megkeresni a tápot és olyan elektrolit kondenzátort keresni (általában a panelre függőlegesen állo henger) aminek a paneltől távoli kerek lezárása nem sík, hanem egyértelműen fel van púposodva (a feleségem már távolról megismeri ![]() Azt cseréld ki, de vigyázz, ezeknél nem mindegy a polaritás. Ha kell több infó, kérdezz. Persze ezen kívül ezer és egy oka lehet, de nálam ez a legsűrűbb.
Szia! Érdeklödnék mi volt a készülék hibája,az enyém ugyan ezt csinálja. Elöre is köszönöm a válaszokat!
A JVC tv.vel további dolgok történtek.
A műhelyben hideg volt (1-2 fok). A tv-t elindítottam. Hidegen tökjó volt, Egy idő után meg semmi reakció a távra. Továbbra sincs semmi ötletetek?
No meg - néha bizony van még olyan ravasz csel is benne, hogy pl. 400 V-os!
Helló mindenki! Valaki tudja e, hogy a funai LCD A3206 tv-ben milyen kijelző van? Van e különbség e között és a D3206 között? Köszönöm.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |