Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
nem semmi arc
![]()
Jah, 21 éves korához képest milyen komoly és érett férfi
![]()
Privátban már én is kaptam, pedig nem is vagyok moderátor
![]() Olyasmi érzésem van az ilyen emberektől, mintha gusztustalan kis bogarak lennének. Nem törődnek senkivel, csak a saját érdekük számít, gátlástalanul és pofátlanul tesznek a szabályokra. Nagyon lágykezű az ottani mod, hogy ezért csak warn ment. Na, de nem off-olom tovább ezt az alapvetően vidám témát ![]()
Szeretem viccesen elintézni a dolgot. Ha én is elkezdek fenyegetőzni, akkor ugyan olyan értelmi színvonalra süllyedek mint ő. Így én legalább élveztem a levelezést mint a fene...
Biztos rossz érzés lehetett, hogy nem vettem komolyan ![]()
király
![]()
Euthanázia
Tegnap este a feleségemmel üldögéltünk a nappaliban. Azt mondtam neki: "- Nem akarok vegetatív állapotban élni, amikor valamilyen géptől meg palackból csordogáló folyadéktól függ az életem. Ha ilyenre kerül a sor, húzd ki a dugót!" - Felállt, kihúzta a tévét, és kidobta a sörömet. Ribanc...
Azt mondja a néger a fehér embernek : Én nem értelek téged.
1, Amikor megszülettsz, rózsaszin vagy 2, Mikor megnősz, fehér leszel 3, Ha fázol, elkélülsz 4, Ha beteg vagy, elzöldülsz 5 Ha kifekszel a napra, kivörösödsz 6 Ha meghalsz, elszürkülsz ÉS MÉG TE MONDOD RÁM, HOGY ÉN VAGYOK A SZINESBŐRŰ ???
topi ennek nem lett folytatása?
valahogy nem nehéz meglepődni az ilyen gyerekeken, én is összefutottam már párral... amikor a 12 éves kisgyerek fenyeget meg "kitépem a gerinced" felkiáltással, akkor nyugodt lélekkel megmondtam, hol találhat meg ![]() ![]() az ilyen fenyegetőzőkkel mindig nyugodt hangon kell beszélni (amíg bírja az ember cérnával), az beválik. (lásd: tv megrongálása topik, ha még létezik) de volt ilyen esetem élőben is! kicsit nagyobb pöch (nálam fejjel kissebb 40-es "úriember") természetesen az egyirányú utcában előírt haladási iránnyal szemben (velem szemben) jött. dudált, majd mikor rányomtam a refit és a dudát, akkor megállt. kiszállt a kocsiból, és elkezdett velem ordítozni (én is kipattantam, nehogy kárt tegyen az én kocsimban). nem mert közelebb jönni de váltig állította, hogy őneki van igaza merthogy az "erősebb kutya b*szik" és neki sok c*gányhaverja van, és őket hívja is??? hogy ilyen szituációban miért a haverjait hívja, és miért nem tűnik el a vérvörös rákba, azt nem értettem, de erre szépen megmagyaráztam neki, hogy nekem véletlenül pont van legalább 4 kétméternél nagyobb harcművészetre járó (kempós, kickboxos,...) barátom, akik kb. fél perc távolságban vannak. mellesleg egyikük éppen ott sétált a suliba menet, ahol veszekedtünk, így nyugodt lélekkel rámutattam. és azt a megjegyzést is hozzáfűztem, hogy "de nem kell őket megvárnunk, bandaháború nélkül is összecsomagollak kisapám". ez már kicsit sok volt neki, kissé elsápadva remegő lábakkal szállt vissza a roncsba, amit autónak nevezett (valami mercedes szarréra ![]()
Erről az jut eszembe amikor egy elektronikai boltban dolgoztam és egy "vásárló" a zsebébe helyezett árut, fizetés nélkül próbálta kivinni. Szépen elszedtem tőle az árut és finoman kitessékeltem a bolt elé ahol jöttek mentek a vásárlók. "Emberünk" annyira zavarba jött, hogy elkezdett ordítani a bolt előtt, hogy: "ITT MÁR VÁSÁROLNI SEM LEHET??!!" Nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek...
![]()
de kemény! a végén lehet látni, hogy jönnek a kocsik, megvárja míg elmennek aztán rohngál körbe tovább.
Aranyos kis majom. Esetleg fűvet nyírni meg porszívózni kellene megtanítani még ![]()
De, a belső kis vonalak nem ott vannak!!
![]() ![]()
a hétköznapokban csak szét kell nézni van még egy pár ilyen
![]() ![]()
Most komoly, hogy te ránéztél az iWiW-emblémára, és beugrott, hogy ez hasonlít a THC konstitúciós képletére? Ezesetben nem tett jót Neked ez az óraátállítás!
![]()
Szerintem a THC konstitúciós képletére nézett rá, és beugrott hogy hasonlít az IWIW emblémájára.
![]() Egyébként megdöbbentő a hasonlóság. ![]()
Építsünk ((( elektromos ))) kis autót
![]() ![]() ![]()
Ez nagyon kemény..!
Saját munka? Ha igen akkor gratulálok hozzá.
durva 3óra pár cigiszünettel +2pákahegy....
a fiamnak nagyon tetszik.... |
Bejelentkezés
Hirdetés |