Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   112 / 983
(#) zsezsa válasza Norberto hozzászólására (») Márc 29, 2008 /

nem semmi arc önbizalma van az biztos :szomoru1:
(#) Gery válasza zsezsa hozzászólására (») Márc 29, 2008 /

Jah, 21 éves korához képest milyen komoly és érett férfi
(#) kobold válasza Norberto hozzászólására (») Márc 29, 2008 /

Privátban már én is kaptam, pedig nem is vagyok moderátor
Olyasmi érzésem van az ilyen emberektől, mintha gusztustalan kis bogarak lennének. Nem törődnek senkivel, csak a saját érdekük számít, gátlástalanul és pofátlanul tesznek a szabályokra. Nagyon lágykezű az ottani mod, hogy ezért csak warn ment.
Na, de nem off-olom tovább ezt az alapvetően vidám témát
(#) Balázs válasza Norberto hozzászólására (») Márc 29, 2008 /

Azért ez sem volt rossz (linkek Topi blogjából):
1. felvonás
2. felvonás
3. felvonás
(#) Tomi20 válasza Balázs hozzászólására (») Márc 29, 2008 /

Ez tetszett
(#) Topi válasza Balázs hozzászólására (») Márc 29, 2008 /

Szeretem viccesen elintézni a dolgot. Ha én is elkezdek fenyegetőzni, akkor ugyan olyan értelmi színvonalra süllyedek mint ő. Így én legalább élveztem a levelezést mint a fene...
Biztos rossz érzés lehetett, hogy nem vettem komolyan
(#) Balázs válasza Topi hozzászólására (») Márc 29, 2008 /

Jól tetted.
(#) Topi hozzászólása Márc 29, 2008 /

(#) djtometkow válasza Topi hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

király
(#) vicsys hozzászólása Márc 30, 2008 /

Euthanázia

Tegnap este a feleségemmel üldögéltünk a nappaliban. Azt mondtam neki:

"- Nem akarok vegetatív állapotban élni, amikor valamilyen géptől meg palackból csordogáló folyadéktól függ az életem. Ha ilyenre kerül a sor, húzd ki a dugót!"
- Felállt, kihúzta a tévét, és kidobta a sörömet.
Ribanc...
(#) zoly15 hozzászólása Márc 30, 2008 /

ez hogyan tetszik?
(#) Fery hozzászólása Márc 30, 2008 /

Azt mondja a néger a fehér embernek : Én nem értelek téged.
1, Amikor megszülettsz, rózsaszin vagy
2, Mikor megnősz, fehér leszel
3, Ha fázol, elkélülsz
4, Ha beteg vagy, elzöldülsz
5 Ha kifekszel a napra, kivörösödsz
6 Ha meghalsz, elszürkülsz
ÉS MÉG TE MONDOD RÁM, HOGY ÉN VAGYOK A SZINESBŐRŰ ???
(#) Babó22 válasza Balázs hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

Te jó isten.
(#) bbb válasza Topi hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

topi ennek nem lett folytatása?
valahogy nem nehéz meglepődni az ilyen gyerekeken, én is összefutottam már párral... amikor a 12 éves kisgyerek fenyeget meg "kitépem a gerinced" felkiáltással, akkor nyugodt lélekkel megmondtam, hol találhat meg ja és ezután a dunakeszis chat többi kedves résztvevője mesélte el neki, hogy mekkora emberrel fenyegetőzött... azóta csak egy "neharaguggy" írást kaptam tőle, majd eltűnt
az ilyen fenyegetőzőkkel mindig nyugodt hangon kell beszélni (amíg bírja az ember cérnával), az beválik. (lásd: tv megrongálása topik, ha még létezik)

de volt ilyen esetem élőben is! kicsit nagyobb pöch (nálam fejjel kissebb 40-es "úriember") természetesen az egyirányú utcában előírt haladási iránnyal szemben (velem szemben) jött. dudált, majd mikor rányomtam a refit és a dudát, akkor megállt. kiszállt a kocsiból, és elkezdett velem ordítozni (én is kipattantam, nehogy kárt tegyen az én kocsimban). nem mert közelebb jönni de váltig állította, hogy őneki van igaza merthogy az "erősebb kutya b*szik" és neki sok c*gányhaverja van, és őket hívja is??? hogy ilyen szituációban miért a haverjait hívja, és miért nem tűnik el a vérvörös rákba, azt nem értettem, de erre szépen megmagyaráztam neki, hogy nekem véletlenül pont van legalább 4 kétméternél nagyobb harcművészetre járó (kempós, kickboxos,...) barátom, akik kb. fél perc távolságban vannak. mellesleg egyikük éppen ott sétált a suliba menet, ahol veszekedtünk, így nyugodt lélekkel rámutattam. és azt a megjegyzést is hozzáfűztem, hogy "de nem kell őket megvárnunk, bandaháború nélkül is összecsomagollak kisapám". ez már kicsit sok volt neki, kissé elsápadva remegő lábakkal szállt vissza a roncsba, amit autónak nevezett (valami mercedes szarréra ) és betolatott a keresztutcába (persze ott se találta el a helyes irányt...) majd türelmesen megvárta, míg én továbbhajtok, és csak utána törte össze a kocsiját a mögöttem jövőn... (persze ne aggódjatok, én udvariasan bevittem kocsival haveromat a suliba, és a rendőröknek is egyértelmű volt a szituáció a "ki a vétkes játékban")
(#) vicsys válasza bbb hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

Erről az jut eszembe amikor egy elektronikai boltban dolgoztam és egy "vásárló" a zsebébe helyezett árut, fizetés nélkül próbálta kivinni. Szépen elszedtem tőle az árut és finoman kitessékeltem a bolt elé ahol jöttek mentek a vásárlók. "Emberünk" annyira zavarba jött, hogy elkezdett ordítani a bolt előtt, hogy: "ITT MÁR VÁSÁROLNI SEM LEHET??!!" Nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek...
(#) huhuu válasza zoly15 hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

de kemény! a végén lehet látni, hogy jönnek a kocsik, megvárja míg elmennek aztán rohngál körbe tovább.
Aranyos kis majom.
Esetleg fűvet nyírni meg porszívózni kellene megtanítani még
(#) Georgee hozzászólása Márc 30, 2008 /

Nah ez azért furcsa.... [img]klikkklikk2
Lehet hogy akad összefüggés a kettő között
(#) Balázs válasza Georgee hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

Pfff... Lebuktak.
(#) zenetom válasza Balázs hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

kicsit elforgattam...

iwiw.jpg

(#) vicsys válasza zenetom hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

De, a belső kis vonalak nem ott vannak!!
(#) valve válasza zenetom hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

Az élet gyötrelmeit pihened ki,..
(#) zenetom válasza vicsys hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

nembaj az!
(#) Georgee válasza zenetom hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

a hétköznapokban csak szét kell nézni van még egy pár ilyen . Elgondolkoztam aki az IWIW et tervezte lehet h csavart egyet és keesett h a thc jó lenne logonak
(#) Balázs válasza Georgee hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

Most komoly, hogy te ránéztél az iWiW-emblémára, és beugrott, hogy ez hasonlít a THC konstitúciós képletére? Ezesetben nem tett jót Neked ez az óraátállítás!
(#) Muri válasza Balázs hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

Szerintem a THC konstitúciós képletére nézett rá, és beugrott hogy hasonlít az IWIW emblémájára.

Egyébként megdöbbentő a hasonlóság.
(#) Joci77 hozzászólása Márc 30, 2008 /

Építsünk ((( elektromos ))) kis autót
(#) valve válasza Joci77 hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

Erre, :kalap:
(#) hapro válasza Joci77 hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

Ez nagyon kemény..!

Saját munka?
Ha igen akkor gratulálok hozzá.
(#) Joci77 válasza hapro hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

durva 3óra pár cigiszünettel +2pákahegy....
a fiamnak nagyon tetszik....
(#) levii válasza Joci77 hozzászólására (») Márc 30, 2008 /

Ügyes!
Már csak a veztő hiányzik belőle

Üdv!
Következő: »»   112 / 983
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem