Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Propeller Clock
Nálam le is fagyott
A rebbot hiányzik ebből vagy én vagyok vak? Az összes led világít csak a Link villog. Most elsőre lefagyott ahogy a videót akartam indítani. A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2017
Igen benne volt a videó is, de nem csak videónál fagyott le sajnos.
Ennél gyorsabban elértem a fagyást, most vissza tettem a 5.02-est és azóta jó.
A tuningolt a Pk2 2.5 Hardware Uart módban vinné, bár elég a határon lenne.
És ugyanúgy fagy le? A web megy csak a kijelzés áll le.
ACT led világított fagyás alatt? A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2017
Nálam nagyon lassan akadozva megy video szinte nem is megy sec mutató kb 2sec időnként ugrik egyet,nagyon lassan frissít..SD kártya nem okozhat valami problémát? Igaz kettővel is próbáltam régi 2 gigások..
A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2017
Idézet: „Az összes led világít csak a Link villog.” Ennyi történt.
weblog?
Ha akad akkor szerintem teleírja a logot. A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2017
Akkor vissza teszem a 6.00-át, de ez X akta, hogy csak nekünk fagy Patexal.
Kicsit más, múltkor írtad , hogy a betű előtti szám a betű színkódja lesz. Nekem pont fordítva van, a betű utáni szám adja meg a betű színét. Pl:0R4G2B1, ezzel az R-Piros, a G-Zöld, a B-Kék lesz. Az R elé mindenképp kell valamilyen szám mert akkor csak számokat ír ki.
Igen lehet összekevertem a hogy karakter elé vagy mögé kell a színkód.
igen azt írja mi a végén van..
Na csak jutunk valahova
Ez azt jelenti hogy hiba volt a küldés során. Ebből még nem derül ki hogy mi volt de már el tudok indulni. Kérdés micsofnál miért nincs ilyen hiba?Nála nem akad a kijelzés sem. Rá tudod tenni a kicsi RFm et? Már eleve init alatt hiba volt. A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2017
Azzal sem megy. Egy 4 gigás kártyával egyszer elindult rendesen de most megint nem megy azzal sem akad..
Egy kis érdekesség.
Majd 20 perc alatt ugyan, de sikerült neki átlapátolni az adatot.
Ez ilyen a TFTP nem nagy fileok másolására van kitalálva.
De másolás közben már gondolom akadozott a forgószöveg az órán, ha nálad az sem akadozik akkor ott valami nagy gebasz van
Igen ha másolom a videót akkor akad, egyébként nem. Bővebben: Link
Na szóval a 600 ban úgy gondolom megvan a hiba . Az EMMC és a PWMsound közös DMA -t használ.
Mondjuk azt nem értem még hogy nálam és Mircsofnál ez miért nem okoz gondot. Ma már nem fordítok újat de holnapra rendbe teszem ezt. Az a baj ezekkel az innen onnan összeollózott LIB ekkel hogy nehéz közös nevezőre hozni őket.
Nekem ennyi idő alatt másolta át.
Mitől függ a gyorsasága? C:\Users\ATTI\Desktop>tftp -i 193.168.0.105 PUT video.bin Sikeres átvitel: 57208320 bájt 788 másodperc alatt, 72599 bájt/s
Elindítottam még 1*, de most teljesen eltérő idő alatt ment át. Lényegtelen a miért szerintem a fő hogy működik, és másol.
A hozzászólás módosítva: Márc 19, 2017
A 6.00-ás kernerrel nekem nem akadozik semmi, viszont a WAW-ot nem játsza le csak egy kattanás hallatszik.
Középső 2 led driveren cseréltem az ellenállatot 27K értéküekre. Szerintem akár 30K is mehet ide.
Következő kettőn még az eredeti 10K van, de kicserélem azokat is 17-20K értékre, mert most elütés van a középső rész és a mellette levő 2 led driver között. Bár ez is kép függő egyiken teljesen jó, másikon meg nem az igazi.
Azon melyiken a középső led van 50K is mehet szerintem.. Én még nem cseréltem tovább de 30K még sok.
Kipróbálnám szívesen, de nem biztos, hogy van olyan nagy ellenállatom ekkora méretben. A másik meg az, hogy akkor már majdnem hogy az egész sort kell végig cserélni nem, mert elütnek egymástól.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |