Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Propeller Clock
Van valami bug a pi-n akkor nálam meg attikánál is.. Másik GPIO esetleg a modulnak?? Már semmi ötletem.. Talán a pi fémdobozba rakása..
Ez is azt mutatja hogy az RFM fagy meg. Ha csak valami egyszerű állapotba jutás baja lenne akkor tápelvétel nélkül sima pi rebootra javulnia kéne mert ilyenkor újraprogramozza a regisztereket (mindet). Nem szabadna különbségnek lenne SOFT és HARD reboot között.
Tettem fel 6.02 fele SPI clock speedel. Próbáld ki.
Te próbáltad rfm75-el? attikának és nekem az van rev 1 pi-vel,Mircsofé rev2 ez is jelenthet valamit..
Megy a 6.02 igaz úgy kezdte,hogy 20 sec után lefagyott.. Most megy d a sec mutatóban van egy kis bug bal oldalán a vége felé van egy 15-16 sornyi kis csík mit cipel magával körbe
Fasza a Te RFm ed nem tudja a gyárilag megadott 8MHZ órajelet.
A mutatót mindjárt javítom az én voltam...... Töltsd le újra a 602 most 6Mhz el nézzük meg. Közben mutatót is javítottam A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2017
RFM75=16MHz crystal,RFM73=30MHz crystal,State control diagramm is különbözik eléggé..
A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2017
Megy vele mutató megjavult..Nagytesó van bent még azt sem mondhatom,hogy a kicsi rfm az olyan amilyen. Ennek négyet lehet venni az árán
6Mhz már elég. Kíváncsiságból megpróbáljuk megint 8-al? ellenpróba?
Melyik a 8MHz-es megpróbálom még egyszer persze! Tegnap írtam egyetlen egyszer elindult..
Azóta több dolog is változott.
pill töltheted újra le 602 -t A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2017
Annyit észrevettem,hogy a külső körön az órán vannak pici szakadások össze vissza szemetelve felvillannak valószínű kevés az átviteli sebesség kicsit?Nagytesó alatta van az nem lehet,hogy kevés a jel..
Az előző hozzászólás még a 6MHz verzióhoz szólt most megy a 8MHz is..
Most nem nagyon szerintem ennyi volt régen is..Letöltsem akkor mi most fent van az 7MHz-es?Elég rendesen berogyik mikor megy az ftp a régieknél (ver5..) nem látszott a kijelzésen mikor használtam most beakad rendesen..
A 8MHz lefagyott az ACT led sötét még ha videóra teszem akkor is..logban nem ír semmi hibát
FTP-n elértem felülírtam a 7MHZ megy is szerintem ez jobb ez nem szemetel az óra gyűrűn szinte semmit!A fagyáshoz van köze ezeknek??
Üdv mindenkinek.
Újra itt rontás mentesen Nagyon csúnyán be lettem fenyítve így vigyázni kell magamra mert baj lesz Eddig nekem is megy 7MHz-n, ha van valami gebasz akkor jelzem.
Szép muzsika szól csak sajnos kicsit zajos, de azt írtad , hogy sajna az ilyen a PI miatt.
Patex: Fagyás még eddig nem volt. A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2017
Csak szólni kell magától? A webszerveren nem látok rá opciót..
|
Bejelentkezés
Hirdetés |