Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Igaz, nem elektronika, de a pihenéshez jól jöhet
Elvihető rózsaszín tavirózsa, nagy tő is van, ami az idén biztosan virágzik. Átvehető személyesen Rákoskerten. Köszönöm!
Sziasztok !
Elektronika hibás Krups Dolce gusto piccolo kávégép elvihető ! Budapest XV. kerulet, postára, futárra nincs időm.
Sziasztok!
Ingyen elvihető rádiók. Lehetőleg egyben szeretnék tőlük szabadulni. A Meridian tuti működik, a többit nem teszteltem. képek: Bővebben: Link Személyesen elvihető Berhidáról, vagy 1-2 hét átfutással a XI. kerületből. (Berhida a preferált) Postázni nem szeretném.
Esetleg ha mégis postáznád persze állom a költségét az 5. képen levő tunert elvinném.
További cuccok:
Műholvevő beltéri egységek. Vegyes állapotúak, némelyik hiányos. képek: Bővebben: Link Dvd lejátszók: az egyiknek nincs háza, de amikor kipróbáltam működött. A Lenco dvd-t már nem olvas, usb-ről működik. Bővebben: Link Vegyes dolgok: A táppanelk működő fénymásolókból lettek bontva. Casio miniTV: Működik, de a kijelző szalagkábelén 1-2 ér szakadt, de javítható, így is van kép, csak fekete-fehér, PAL-I rendszerű, AV bemenettel. Konyhai mérlegek: nem működnek, alkatrésznek. Nyomtató: valószínűleg működik, de a festék biztosan beleszáradt Kazettás deck: Erősen hiányos állapot, de súlya az van így is rendesen Mosógép motor: Hajdu keverőtárcsás gépből bontva Bővebben: Link Személyesen elvihető Berhidáról, vagy 1-2 hét átfutással a XI. kerületből. (Berhida a preferált) Postázni nem szeretném. Ha valakinek kell valami, akkor lehetőleg több dolgot vigyen
Engem érdekel a Meridian, az öreg Sokol, meg a töltője és az alatta levő keskeny barna.
Többit pü. Upd: meg a táppanelek! A hozzászólás módosítva: Ápr 8, 2017
Szia, a maradék rádiók engem érdekelnének. Köszönöm.
Sziasztok!
A rádiók, és a két táppanel elkelt. A többire még lehet jelentkezni.
Szia!
A XI. kerületből bármikor elvinném a két mérleget. Nem fogom meggondolni magam, tehát ha nincs más jelentkező előttem, akkor biztosan megyek érte. Hová kell mennem és mikor felel meg neked? Stranszky Károly
Nem kaptam privátot, úgyhogy még mindig vihető.
Biztos, hogy nekem? Mert én nem látok semmi pü-t tőled...
Szia!
Tiéd a két mérleg. A többit privátban egyeztetjük. Deniel
Szia. Engem a kis tv erdekelne ha még meg van.
Köszönöm.
Érdekelnének a Műholvevő beltéri egységek, Dvd lejátszók, Kazettás deck.
A többit privátban. A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2017
Ingyen elvihető egy Ariete Mirage típusú kávéfőző!
Hibás! A véleményem szerint az áramlásmérővel van probléma, mert mikor elindul a vízpumpa pár másodperc után hibával megáll. A vízpumpa jó, teszteltem. Helyileg Vácon van. El kell jönni érte. +3620háromhetvennégy4519
Alábbi három LCD kijelző vihető. Méret 85x30 mm. A sok különféle kijelzés mellett ami esetleg jól használható: van rajta 9,5 digit 14 szegmenses karakter, 10 mm magas. Hátulról megvilágítható, negatív kijelzés (háttér sötét, szegmensek fehér). Zebragumis csatlakozás, azt viszont sajnos nem tudok adni hozzá.
Bp., XIV.
Szia engem érdekelnének. Köv. Héten tudok menni érte.
Engem Érdekelne ha van Posta
Rendben.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |