Fórum témák
» Több friss téma |
Boldog szülinapot az oldalnak :kalap:
![]() Topi: Csak nálam van baj, vagy az általad adott linken a hozzászólások száma tényleg össze van keverve? (a kalap alja még mindig eltünik IE alatt) Tudom, hogy hülyén jön ki, hogy előre gratulálok, de ez a legközellebbi időpont, mikor itt vagyok. Üdv. Tóbi
A száma igen össze van keverve (de az idő mérvadó), mert közben már kétszer újraíródott az egész fórum mióta van az oldal.
Boldog születésnapot Hobbielektronika!
És Boldog születésnapot NEKEM is!! Mert nekem meg ma van... ![]()
Boldog születésnapot, Hobbielektronika portál!
Sokkat köszönhetek töletek mert sok hasznos információval és tanácsal látatok el engem és örűlők, hogy másnak is segítségére lehetem ![]() ![]()
Boldog születésnapot az oldalnak, és sok sikert kivánok az oldal készítőinek!
Nagyon sokat köszönhetek az oldal lérejöttével, nagyon sokat segített sokszor! Sok normális ember összejöhet egy helyen ahol megvitathatjuk elektronikás dolgainkat, segíthetünk egymáson, /nem ugy mint a többin/ itt legalább van élet! ![]() Anno topi -nak (és csaptának) nagyon nagy ötlete volt létrehozni az oldalt! ![]() Nagyon sok sikert kivánok az oldal további fejlesztéséhez/karbantartásához! ![]()
Boldog születésnapot Hobbielektronika!!!
![]() ![]() ![]() Hányadik is?! 3.? Hú! Öregszünk ám... ![]() ![]() ![]()
Boldog Születésnapot HobbiElektronika.hu
Ezúton szeretném megköszönni minden embernek hogy vette a fáradtságot hogy elolvasta a hozzászólásaimat, csak azért hogy segíthessen vagy tanácsot adjon. (De ha csak úgy elolvasta, akkor is!) Köszönöm a moderátorok-nak is a "munkájukat", és főőőleg Topi-nak hogy egyáltalán van HobbiElektronika immáron 3 éve. Egyszóval köszi mindenkinek!!! Üdv, Tamás És egy kis OFF: ha jól sejtem, ennek nem tűnik el az alja IE-n sem: Kép: Hivatkozás
Én is az elsők közt üdvözölném a HE alias www.hobbielektronika.hu -t
![]() Még sok ilyen évet kívánok ennek a remek honlapnak !!!!
Boldog ünnepet mindenkinek!
Juhéééééééééj!! :taps: :zavart1: :vigyor2: :pias: :beka2: :bohoc: :crazya: :buck: ![]() :banplz:
Én is Boldog Születésnapot kívánok!
![]() Bár nem régóta, de folyamatosan látogatom az oldalt és olvasom a cikkeket/forum hozzászólásokat. Nagyon sok információhoz, ötlethez jutottam itt, amit ezúton is szeretnék mégegyszer megköszönni: Köszi! ![]()
Örülök hogy tagja lehetek egy ilyen fantasztikus oldalnak, ugyanakkor sajnálom, hogy alig fél éve van lehetőség naponta több órát böngészni rajta!
![]() Remélem még jónéhány évig (évtizedig ![]() ![]()
Boldog születésnapot! Szuper oldal! /Rákattantam, rendesen /
![]() ![]() ![]()
Isten éltesse az oldalt!Köszönjük a létrehozójának!köszönöm a sok hasznos információt, ötletet az összes fórumtársnak.külön köszönet a modiknak a munkájukért...
![]()
Híreket ugye szoktatok olvasni?
![]() ![]()
Boldog születésnapot az oldalnak, végre ezt is megértük! 3éves a HE
![]() Nagyon tuti az oldal még mindig,... és még mindig, csak itt vagyok! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Miközben ezt a topicot olvastam, rábukkantam egy linkre, méghozzá ehhez. Ezt is végigolvastam, a valódi kezdetektől és szívbemarkoló érzés volt... tudni, hogy eddig képes volt eddig eljutni ez az oldal!
![]()
Ezzel ugyan így vagyok én is!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |