Fórum témák
» Több friss téma |
Azt nem tudom, de ránézésre nem sorozat gyártmányok. Azért az asztal sarkán készült amatőr készítményeknél gyáribbnak tűnnek. Az ilyen kategóriájú műszerek, amik a képeken vannak, általában prototípusok, vagy pl. rádió gyárak saját használatra készült saját készítésű műszerei szoktak lenni.
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni a beazonosításban mert nem tudom milyen dióda lehet vagy mivel lehetne helyettesíteni a képen lévő diódát, ez egy 2TB WD merevlemezben van és kijött belőle a füst. Köszönöm!
Szia!
Sanszos, hogy egy tranziens szupresszor diódáról van szó és nélküle is működik a lemez. Vedd ki és indítsd el.
Sziasztok!
TC-10-5-y2 orosz triac adatait keresem de nem találom. Hátha valaki ismeri. Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2017
Jelzés középen SUG vagy SU6, alsó jelzés GP030 vagy 6P030
Triak, 10 A, 500 V, mérsékelt éghajlati használatra.
Nézd meg, hogy a LED-ekre megy-e (4db töltöttség jelző). Ha igen, akkor sima quad opamp, mondjuk LM393. Nyák másik oldaláról is jöhetett volna kép, mert akkor pont látszottak volna a LED-ek is...
Én azóta is túrom a netet, de még mindég nem találtam rá, hogy mi is volt a panelon pontosan...
Íme a képek: Bővebben: Link Bővebben: Link Négy led van a töltöttséghez, és egy ötödik a napelemhez, de azt nem az IC vezérli csupán ha elég fény éri a napelemet akkor világítani kezd a led. A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2017
Sziasztok
Valaki ismeri az alábbi képen látható régi orosz fúrógépet ? Szét lett szedve kapcsolóhiba miatt (csak sok kapcsolgatásra indult el) és egy szétment kondi is fogadott benne. Sajnos a kondi tetején a felirat majdnem teljesen le van kopva / olvadva. Csak annyi értelmeset tudtam kiolvasni belőle hogy 250V x valami. Milyen kondival tudnám helyettesíteni és az átlátszó vezeték az minek megy a motor vas részére elvileg oda ment ? Fontos hogy a motorra is menjen belőle vezeték, meg milyen értékű kondi kellhet bele ? A hozzászólás módosítva: Máj 6, 2017
Zavarszűrő kondenzátor, anélkül is működik a fúró.
Pont a kép készítése pillanatában vettem le az IC-t...
Megmondom őszintén, hogy még véletlenül se tűnt fel, hogy oda van írva valami. Teljesen logikátlan az egész minek csiszolják le, ha a panelra meg rá van írva... Ahogy nézem alin lehet is venni: Bővebben: Link Nagyon szépe köszönöm a segítségedet!
Az alábbi képeken lévőt találtam nagy hirtelen.
MIFLEX KSPzz10 Én 0,1µF-enk látom az értéket sajnos eléggé kopott az írás. Jó lesz ez és hogyan kell bekötni mert ezen 2-vel több vezeték van mint az eredetin ?
Hello! Anno a feleségem hozott ilyen gépet a csecsenektől. Akkor még nem lőttek, csak fúrtak vele.
A kedvedért szétszedtem. A hálózaton egy 100nF (0,1uF)van benne, és két 2,5nF (2500pF) a hálózat és a gép test között. Az öt és három vezetékes között az a különbség, hogy az ötvezetékesen át is megy a hálózat két vezetéke, nem csak rácsatlakozik. De nem kötelező "ötvezetékesként" bekötni. Azon az oldalon, ahol a három vezeték van, bekötheted a régi helyére. A másik oldali kettő kivetést pedig elszigeteled, vagy levágod és elszigeteled. Ha "ötvezetékes" lenne.. Eredetileg a kapcsolóról megy két vezeték a motor felé és kettő a zavarszűrő felé. Ötvezetékesként a zavarszűrő két vezetéke menne a kapcsolóra. A másik oldali két vezeték pedig a motor felé. Vagy is a motorhoz az áram átmegy a zavarszűrő tagon. Az eltérő színű egy vezeték, pedig továbbra is a gép fém testére menne. De szerintem az ötvezetékes szűrő bele sem megy, ennek a fekete csodának helyére. De Te tudod..
Sziasztok! Gugli nem a barátom... Ysd-56cp szegmens kijelzőről kellene adatlap.
Ez nem biztosíték,illetve nem a hagyományos biztosíték.Az a szerepe,hogy kis hangerőnél a magas sugárzóra ráengedi a teljes teljesítményt,ahogy növeled a "Wattot" az izzólámpa lassan elkezd világítani (egyre több a ráeső teljesítmény),így egyre nagyobb az ellenállása,ami sorba van kötve a magassal.Így a magasra kevesebb teljesítmény jut,tehát megvédi azt. (már ameddig...) Most szerencséd volt,nem a magas szállt el!
Sziasztok,
A csatolt képen látható potit hogy hívják, mert nem tudom hogy keressek rá, és hol tudok venni belőle. Elvileg 10k-s. Előre is köszönöm a segítséget! üdv PIXI
Yon Sun LED Lighting
Valami hiányzik a típusszámból. A "Ysd-" után a digitek számának kellene állnia: (1..5), de az 5 digitesek közül csak Ysd-536xxx, Ysd-530xxx, Ysd-535xxx szerepel a listájukon. Az adatok közt csak a méret és típus (CA / CC) szerepel.
Ez még akár ilyen is lehetne: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2017
Sziasztok!
Ezeket a tipusu kijelzőket ismeritek? Megbizhatóak? Esetleg a szerkesztőfelületűkről tudnátok infót adni? A Nextionnak nagyon tetszik, de ezekről nem találok infót! A hozzászólás módosítva: Máj 7, 2017
Nincs ezeknek semmilyen szerkesztőfelülete. Ez a kijelző "buta", a vezérlés mondja meg neki, mit kell mutatnia. A vezérlő eszköz szinte bármi lehet, arra kell írni a proramot, ami majd utasítgatja a kijelzőt.
Köszönöm. Igen karcsú adatot szolgáltatnak róla
Értem... köszönöm!
Hát ehhez még en "buta"vagyok! Ugyhogy ez nem az én játékszerem! talan majd pá ér mulva! Most örülök majd ha egy nextiont életre keltek! A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2017
Hello,
Remélem, jó helyen kérdezek Tudja valaki, hogy az Orion LCD T22-DVDC televízió az valójában milyen Vestel készülék átnevezése? Illetve ha valaki tudna cikkszámot scalerre és tápegységre, megköszönném Egyszerűen nem találok egyértelműen ebbe valót. A hozzászólás módosítva: Máj 9, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |