Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ennél a Trololo is jobb!
Bővebben: Link
A történethez hozzátartozik, hogy azért olyan, amilyen, mert a szöveget egyszerűen cenzúrázták annó.
Mint a politika. Ott is van valami krix-krax, amit sokan bámulnak, azt hiszik értik.
A hozzászólás módosítva: Ápr 16, 2017
Mikor megláttam ezt a jól beállított a kompozíciót,én őszintén szólva nem arra a növényre gondoltam első sorban ,mint ami a feliraton szerepel.(ALDI,Köves út,XX. ker BP.,pár napja).
A hozzászólás módosítva: Ápr 29, 2017
Esti fárasztó.
Bocs, de nem értem, nem látom, mi a vicc? Ezt olvasom: Juharcserje 5000.-
Szerintem a vadkenderre gondolt kinézetileg.
Azt írta hogy nem arra a növényre gondolt, mint ami a feliraton szerepelt.
Üdv.!Én "simán" drogültetvénynek néztem , szó mi szó.
A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2017
Idézet: „Üdv.!Én "simán" drogültetvénynek néztem , szó mi szó.” Én is, már csak megszokásból is...
Az biztos! Döngölőnek is jó lehet, ha megfordítják.
Amikor az asszony bejelenti, hogy nam akar több hangfalat a lakásban, impovizálni kell.
...vagy hozni kell másik asszonyt.
Bal oldalon az a fogó szerintem design elem.
Süketet, és 1 gonddal kevesebb. Persze az sem árt, ha néma is. Akkor már egy hangláda elég.
Akkor nem működik a "hozz má egy sört!" Funkció.
Üsse kő, inkább megyek én sörért. Valamit valamiért.
Nem értetek hozzá, ez egy 4. rendű bandpass, csak még nincs kész
F.nghangerősítő?
Minden élet, biztonság érték. Védjük meg magunkat, ha más mód nincs!
Valaha néhány küzdősportban jeleskedtem, így meg tudom ítélni - EZT - mindenki tanulja meg!
Mindenki azt hiányolja a Linuxoknál, hogy nem olyan, mint a Windows. Most meg ezzel is gond van?
Azt mondják a Linux egy nyílt forráskódú, képlékeny rendszer...
Leálláskor én kiíratnám: "Megállítsam Brüsszelt?" vagy: "Műszak vége? Go sörözni!"
Fenéket. Mindenki azt akarná, hogy végre egyszer szülessen valami igazán felhasználóbarát felület, amiben nincsenek orbitális bugok, és jó koncepcióval van felépítve, ne mindenre az legyen a válasz, hogy újraindítás kell, meg kékhalál, meg töktudja mik. Azt várják az emberek, hátha egyszer a Linux képes lesz erre, hogy ebből a szempontból a Windows-t betámadhassa. De ha 20-30 év alatt nem sikerült neki, akkor már sose fog.
Elképzelhető, hogy én túlgondoltam, átvitt értelemben - "Leállítja a rendszert?"
Mert én másként értettem és úgy vicces. Amúgy meg egyáltalán. Vagy elnéztem a topik címet... |
Bejelentkezés
Hirdetés |