Fórum témák
» Több friss téma |
VÁM és ÁFA jellegű kérdéseket/hozzászólásokat, indoklás nélkül törlik a moderátorok!
Május 30 a határidő az írás szerint:
Idézet: „It looks like your item is on its way and should arrive by May 30, 2017. If you don’t receive it by then, please contact the seller or come back to us so we can help you.”
Ebay -os vásárlásnál a 30 munkanap szokott a választóvonal lenni. Ez után szoktak a reklamációkkal érdemben foglalkozni. A helyedben még nem aggódnák.
Bocsánat, most nem találom, de régen mintha munkanap lett volna. Most csak napot találtam én is. 30 nap után tényleg csak ritkán érkezik meg, lehet ideje elkezdeni reklamálni..
Az elv volt a lényeg, nem az összeg súlyossága...
Azóta egyébként visszautalta a hiányzó árát (pontosabban a paypal-nál folyamatban van), a másikra ami megérkezett arra adtam cserébe egy pozitívat..
Még mindig nem tudom, hogy a 2e5 mit jelent...
2 ezer 5 száz hungarise forint
A hozzászólás módosítva: Máj 30, 2017
A kedves fórumtársunk csak arra próbált finoman utalni, hogy ezen a fórumon igyekszünk - az Édes Anyanyelvünk szépségeit kihasználva - magyarul fogalmazni. Mellőzve az elterjedt szlengben használt szavakat, rövidítéseket stb.
A csalókat és átverőket azért nem bírom...
Kérdés nélkül visszakérem a pénzem. Nem is 1$-ról van szó, ha annyi lett volna, talán hagyom.
6 db LED chip kimaradt? Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Jún 6, 2017
Bal oldali képen (ebay-es felületről fényképezve) 16LED (kis pötty) található a lámpán, mikor megérkezett (jobb oldali kép) csak 10db-ot tudtam megszámolni. Ilyen 10LED-es lámpám pedig már van (máshogy néz ki kicsit), és olyan fejlámpát kerestem, ami ennél kicsit több fényt tud adni. Csalódás.
Ti találkoztatok már ilyen üzenettel:
Idézet: „This seller is not authorised to sell to European buyers. We apologise for any inconvenience and recommend that you search for similar items from other sellers.” Azért gyanús a dolog, mert vagy hat különböző eladótól próbáltam rendelni és mindig ezt a hibaüzenetet kaptam.
Hali!
A héten én is belefutottam, és az a furi, hogy csak a paypal fizetés után dobja fel, még szerencse hogy nem vonja le a kártyáról. Ugyanazt a terméket a negyedik eladótól sikerült megvenni, persze drágábban
Szia! Nem tudom, hogy megoldódott-e a fúró-file, de nekem is volt egyszer, hogy küldtem drl-t itthoni gyártónak, és nekik txt-be kellett (melléklet).
Én próbáltam vagy hattal, mindig ugyanez volt. Úgy döntöttem, hogy kártyával fizetek és hagyom a fenébe a "PayPalit"
Azóta mégegyszer belefutottam...
Jó tudni, hogy kártyásan működött, ez nem is jutott eszembe Köszi
Igen kártyával történő fizetés sikeres volt. Az volt a dühítő, hogy vagy 10 eladót megpróbáltam, és mindig ugyanaz volt a hiba. Most nem az a pár száz forint, de ha már egyszer választhatom a legolcsóbbat, akkor miért ne....
Engem az bosszantott hogy a paypal nem szól előre, hanem csak azután ha már mindent végigzongorázott az ember, a végső fizetés gombra kattintok.
Milyen veszélyekkel járhat ha nem paypal hanem bank kártyával fizetek az ebay-en?
No ez meg a másik ! Öt tétel volt a kosaramban, aztán elkezdtem sorban kiszedni őket. Aztán meg másik eladókat választani, szóval 1-2 órám ráment, haszontalanul.
Legfeljebb el kell menned személyesen a boltba (9-es móló, 5. dzsunka) az asztalra csapni ha nem vagy elégedett (pl 8 hónap után sem érkezett még meg)
Szép ország az is, esetleg vigyél egy nyelvkönyvet is magaddal hogy megértsenek..
Nem kell mellre szívni, Doki kolléga információi kicsit elavultak a kínai termelési és kereskedelmi rendszerről, ezért próbál vicces lenni.
Ha nincs virtuális kártyád, akkor át kell gondolni, mennyi pénz van a folyószámládon.
Uraim! Kinek nem világos, a sárga mezőbe írt szöveg?
Sziasztok! Legutóbbi rendelésemnél egy hibás modul érkezett. Írtam az eladónak, kérésére képeket is küldtem. Azt írja szívesen újra küldi, de ehhez indítanom kell egy 0.99$ rendelést. Szerintetek ez működhet így? Arra gondoltam előbb megkérem, inkább fizesse vissza, ha nemet mond csak akkor fogadnám el.
Csak tippelem, talán a postaköltség lehet az...
De ha biztosra akarsz menni, kérd a visszafizetést, és rendeld meg újra...
Hello. Rendeltem egy telefont bangood-rol, de most néztem és ez fogadott. Nem értem mi ez mert minden adat megfelelően van megadva, termék kifizetve. Ha valaki segítene mi a megoldás erre? Magyarán ugye nem azt jelenti hogy nem kapom meg/késik?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |