Fórum témák
» Több friss téma |
Na kimértem. A 3pin sípol a kasztnin mérve és feszkó is van a 3-as 4-es pin között de csak ha megnyomom a nyitó gombot.
Akkor a zár motorja megkapja a feszültséget, tehát a motor hibás.
Mérési hiba? Többször rámértem és mindíg annyit mutat. Akkor úgy kérdezem, hogy annak a szálnak mi a szerepe?
A grundmodul azon kap infót a felső ajtó zárt állapotáról.
Ugyanis csak nyitott felső ajtónál engedi nyitni az alsó ajtót.
Igazán köszönöm a támogatást. Ezek szerint a csere motor is szar volt.
![]()
Nem 100% de ha megnyomod ismét a mikro gombot és utána a nyitó gombot akkor talán ismét fog működni.
Sziasztok! Adott egy Caesar CT-205U típusú autóriasztó.
A riasztó távirányítója tavaly nyáron vízbe került és utána nem nyitotta többé az ajtókat. (2 nap múlva gombnyomásra már világított a távirányító) Az ajtó ki lett nyitva kulccsal, a riasztó aktiválódott, a duda biztosítéka ki lett húzva majd itthon kiszereltük a riasztót. Visszaszerelésnél egyből újra riasztani kezd és a távirányítóval lehetetlen belépni szervízállapotba vagy újraprogramozni a távirányítót. Mi a teendő? Mit tudnék csinálni? Minden elromlott, vagy csak új távirányítóra lenne szükségem?
Sziasztok. A toyota corolla verso ba szeretném bekötni az ablakfelhúzó elektronikát. Bent volt a fiat puntóba , az opel zafirába. Negyed óra alatt bekötöttem mindegyikbe, de a toyotánál már régóta méregetek, de nem tudom bekötni. Záráskor állandó minusz kéne, de nem találom. Vagy mindig minden szálon minusz van, vagy semmit nem mérek. Esetleg valami ötlet valakinek?
Sziasztok .Énis vettem központizár vezérlőt és ha bezárom akkor villanik az irányjelzö rendesen de ha indekszelek akkor mindkét irányba indekszel.Mi lehet az oka?
Rosszul van bekötve! A riasztóról 1-1 diódával vidd a jelet az irányjelzőre. A dióda legalább 3 A áramú legyen.
Összekötötted a két oldali irányjelzők vezetékét közvetlenül. Ha külön kivezetés van, bontsd ketté, ha nincs, akkor ahogy vargaf írta, kell két dióda. Szinte biztos, hogy a leírásban van erről valami...
Sziasztok vettem egy központizár szettet, sajnos nem jövök rá hogyan kössem be. Valaki esetleg tudna valami rajzot küldeni a bekötésről? Köszönöm
![]()
Mindkét fényképen ott van a bekötéshez szükséges rajz. Milyen más rajzra gondolsz?
A hozzászólás módosítva: Máj 23, 2017
Elnézést, a második rajz lemaradt.
Sziasztok! Autóba építhető 360 fokban látó kamerarendszert keresek, de nem nagyon találok vagy csak nem akadtam a nyomára, egyáltalán létezik ilyen vagy esetleg építhető? Csak lakásba telepíthetőt találtam:
Bővebben: Link , Meg hasonlók
A rajznál többet mi sem tudunk segíteni, minden rajta van.
Sziasztok,
Van egy Gemini (talán1160) riasztó beépítve az autóba. Kellenének hozzá új távirányítók de nem tudom merre induljak, a neten sem találok semmit. A távirányító nyákján "4008" van szitázva, ennyit tudok róla. Tudna valaki segíteni?
Hello!
Kezdhetnéd akár egy fotóval is...
Igazad van, egy kép többet mondhat ezer szónál...
Talán legegyszerűbb a pótlása a manapság népszerű ún. tanítható távirányítókkal...talán van köztük olyan, amely "megeszi" ennek a távirányítónak is a kódját.
A papírcímke alatti IC felirat bizonyára közelebb vihetne a megoldáshoz...esetleg a nyák másik oldalának a képe. A burkolat ismert: Bővebben: Link Ilyet nem lesz egyszerű szerezni...hacsak nem hever valakinek a fiókjában. A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2017
Valami infó kellene, hogy milyen frekvencia, ugrókódos vagy sima, ilyesmi, esetleg betanítható neki valahogy új távirányító.
Amúgy gondolom 433,9 MHz de ez csak tipp... Idézet: ...már említettem, csak meg kéne nézned.„IC felirat” Persze, ha találsz egy rendes távirányítós boltot, ahol értik a szakmájukat, személyesen meglátogatva őket, bizonyára segíteni fognak... Az Ebay-on is néha felbukkanhat... A hozzászólás módosítva: Jún 13, 2017
Itt az ic felirata, a forrasztási oldalon nincs semmi látnivaló...
Szerintem ez egy Gemininek gyártott célIC. Lehet segítene, ha a hátoldalt is lefotóznád végre, ott látszódni fog, hogy fix, vagy ugrókódos.
Köszönöm az eddigieket, mellékeltem a forrasztási oldalról a képet.
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |