Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Megoldást nem tudok, de itt az oldalon legalul van egy olyan, hogy "Hiba jelentése". Irj oda, hátha tudnak segíteni.
Mi történt ezzel az oldallal emberek?
Múltkor ment itt a politizálás, most a beszólogatás... ![]()
Meleg van. A páka is fűti a műhelyt.
![]()
Időnként felcsapnak a hullámok, most éppen ilyen periódus van.
![]()
Köszönöm mindenkinek a tippeket, átnézzük a motorfűrészt. Kár, hogy nem lett robbantott rajz, hiába kerestem, csak fizetőset találtam, de 5€-t egy rajzért nem adunk.
![]() Viszont, benne vagyok a tévében. ![]() Sikertörténet a komáromi Műszaki Szakközépiskolában. Nem vagyok elégedett a riporttal, nagyon szétszórtak lettek a mondataim, de ez azért van, mert először történt velem ilyen, nagyon izgultam. ![]() U.i.: Elfelejtettem: KÖSZÖNÖM NEKTEK IS! Sokat tanultam itt Tőletek, nélkületek nem sikerülhetett volna! ![]() A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2017
Jól beszéltél, nem volt benne semmi hiba!
![]() ![]()
Irigylésre méltó készüléket hoztál össze és a beszéddel sem volt semmi baj! Gratulálok hozzá.
![]()
Nekem nagyon régen volt ilyen a hajam.
![]() Nem is csoda, hogy nem ismertelek fel a BURABU-n. De én, nem a hajad miatt szeretlek, hanem ami alatta van ![]()
Remélem a szakközépiskola után tovább tanulsz egyetemen. Neked ilyen küldetésed, és tehetséged van.
Gratulálok neked!
Igazán figyelemre méltó a teljesítményed, kitartásod és a hozzáállásod. Szinte kivételes manapság, a mai fiatalok tenni és tanulni akarási ingerszintjét nézve (tisztelet a kivételnek). Pár évnyi tanítási időszakom alatt is kevés hasonlóval találkoztam. Ahogy nagym6 is írta: tanulj tovább, képezd magad valami jó iskolában. Neked nem szabad itt megállni! További sok sikert neked! Mindenkinek aki itt segített neked, le a kalappal. ui: most eszembe jutott, hogy annak idején én is hol kezdtem. mennyi munkába és tanulásba került, hogy a falusi gyerekből, villanyszerelő legyen, majd több iskola elvégzése után, elvégezhessen egy mérnöki képzést. De a tudás hatalom!
Gratulálok! Semmi probléma nem volt a beszédben.
![]() ![]()
Őszintén gratulálok!
Látszik rajta a profizmus.
![]() ![]()
Készül még hozzá 6 szék (már csak lakkozni kell) és egy 6 személyes étkező asztal. Annak a lapja hiányzik.
Megmutathatnád azokat is, ha elkészülnek.
Gratulálok!!! (az üres poti mit/kit szabályoz, ha nem titok?)
Az csak az előlap szimmetriája miatt van.
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 16, 2017
Ja és jó látni rajta magyar feliratokat!
![]()
Jaaa... Sajnos nem követtem a történéseket (nálam hang sincs a videó alatt).
Nagyon színvonalas munka!
Köszönöm mindenkinek!
Megpróbálok mindenkinek felelni egy hozzászólással. A továbbtanuláson sokat gondolkodom, sajnos van egy hibám ami eléggé elveszi a kedvem, nem megy az idegen nyelvek tanulása. Olyan szinten nincs nyelvérzékem, hogy aki nem lássa el sem hiszi. 13 éve tanulom szlovákul, és a legegyszerűbb hibás ragozású konyhanyelven kívül semmit nem tudok. Az angol szintén ugyan ez. Sajnos ez komoly hátráltató tényező. ![]() A magyar feliratok számomra itt Felvidéken különösen fontosak. Amikor Nyitrán voltunk a Mlady tvorca kiállításon kicsit ferde szemmel nézett a szlovák zsűri, de ez van. ![]() A bekötetlen kezelőszervek a még hiányzó illetve nem tökéletesen működő modulokhoz tartoznak, de az előlapot a remélhetőleg végleges formájában készítettem el. Egyrészt át akarom dolgozni a marker generátort, mert a mostanival nem vagyok megelégedve, másrészt a kimeneti erősítő most csak egy kétfokozatú széles sávú darab, ami miatt a kimeneti amplitúdó frekvenciafüggő. Ez itt komoly hátrányt jelent, ezért szeretnék egy AGC-zett kimeneti erősítő fokozatot beépíteni.
Pedig nincs kecmec, angolul meg kell tanulnod.
Pont. Ennyi. És erről nem nyitunk vitát.
Szia.
Én egyáltalán nemértek az elektronikához, itt már többen láttátok a korlátaim. Gratulálok Neked, és legfőképp a Tanáraidnak! Az eredményeid nagyon tiszteletre méltóak. A szókincseddel, beszédeddel semmi probléma nincs. Egy dolgon gondolkozok most. A mai"" Lédigaga"", ""tucc-tucc"" gengnem sztájl"" világban, hogyan tudom ezzel a videóval meggyőzni a jövendőbeli iskolás fiam (- tanulj ennek -) ,hogy az elektrotechnikusokra is ragadnak a lányok. A fiatalokat egyébként nemsok minden más érdekli. (Tisztelet a kivételnek.) A jövő nemcsak a tanúlt szakmán múlik. Mindenképp megalapozza, ha az elhivatottság sem múlik el "25" évesen. Gratulálok mégegyszer, kitartást! P.Z.
A nyelvtanulás egy magántanár segítségével valószínűleg sokkal könnyebben menne. Arra gondolok amit nálunk korrepetálásnak hívnak, pld. hetente 1-2 órát a magántanár is az iskolai anyagot tanítaná. Mivel itt egy tanulóval foglalkozik, sokkal hatékonyabb. Hátránya, hogy költséges.
Csatlakozom Sam Seed kolléga hozzászólásához.Az elektronikához én is csak minimálisan értek(dehogy értek...) amennyi a munkámhoz kell.A videót megnézve előtör belőlem a jóindulatú irigység ugyanis 2 évvel vagy fiatalabb nálam de én ilyen komoly eredményt szakmailag nem tudok felmutatni.Én németet tanultam(tanulok) ami szép és jó ha ausztriába akarok mosogatni...persze nem akarok...
Az elért eredményedhez én is csak gratulálni tudok,kívánom hogy a jövőben is hasonló sikerélményeid legyenek!
Helló milyen a Hétvége szerintetek ma jó lenne elmenni horgászni valaki tud valamilyen tippet ?
![]()
Nem tudni te mit akarsz dekódolható a mondat de a mondatok egybefolyása káoszt okoz a fogalmazásértelmezésben.
Attól függ: Autóval, tömegközlekedéssel mész-e, van-e területi jegyed valahová, vagy napijegyezel, bírod-e a hétvégi tömeget, vagy nem. Bár most hétvégén nem lesz nagy tömeg (valószínűleg) sehol, a bizonytalan időjárás miatt. ~3 hete a Préri tónál (hétköznap), rosszabb időben, fogtunk ~8 kg halat (harcsa, ponty, kárász). Ott meg kell venni, amit elviszel (engedményes áron). Ha csak keszegezni akarsz: Soroksári-Duna, a strand feletti részen (régi úttörő sporttelep, BURABU helyszín). Persze itt is jöhet ponty, egyéb.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |