Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Lenti közelében van egy nagyon jó horgásztó de tudom ajánlani a nagykállóit is.
Tiszabecs kiváló kecsegéző, márnázó hely.
![]()
Én is pecázok! Csak nem halra.
![]()
De mérettől függetlenül visszadobod őket...
![]()
Milehet ez? Elektrosztatikus ventillátor? Bővebben: Link
Szerintem ez sima ventilátor,csak a rotor az alján van. Bladeless fan néven keress rá.
Megoldottam asztali fűrész rögzítését de tervezem a tovább építést.
Készül az ablak. A hozzászólás módosítva: Jún 17, 2017
Ez most pozitív, vagy negatív? Mert amikor odavezénylik pl. a Balaton mellől, vagy Nógrádból, akkor kevésbé lelkesítő a szolgálat.
![]()
Hogy érted? Kb 400 kmre vagyok a családomtól.
![]() A hozzászólás módosítva: Jún 18, 2017
Sziasztok!
Két .pdf oldalt kellene "egymásra tennem," de nem találom a módját. Egyik egy nyáktervezőből .pdf -be nyomtatott rajz, a másik egy fejléc word-ből pdf - be mentve. Letöltöttem az ApowerPDF -et, de sehol nem találok ilyen lehetőséget, csak oldalakat tudok összefűzni vele. Tudtok segíteni?
Ha nem titkos, tölds fel őket, összefűzöm neked.
Köszönöm, de a technika kéne, mert egyrészt több is lenne, nincs is még mind kész, meg ha változtatni akarok rajta később, az se menne így.
Pl. Adobe Illustrator-ban egymás fölé lehet helyezni őket (létrehozva ezzel két réteget).
Idézet: „Örülök neki hogy a suliban elért eredményedet így közzéteszed, csak ne egy elektronikai fórumban tedd! Majd ha a közoktatás csődjét akarod demonstrálni egy oktatási fórumon, akkor gyere elő elrettentő példaként!” Beteg ember privátban támad.
Köszönöm nektek is!
Az gáz.De hát te választottad ezt a "hivatást".Vagy rosszul gondolom,és kényszerből csinálod?De inkább nem offolok, ez már majdnem politika
![]()
Én választottam ezt a hivatást már 20 éve. Csak nem értem hogy miért kell lenézni ezért az embert!
Szia! Én mindenhez az OpenOffice-t vagy az Inkscapet használom. Az Inkscape meg tudja nyitni és külön fólián tudja kezelni a két objektumot. Az OpenOffice-hez is van pdf plugin, ami szerkeszthetővé teszi. Ez az ingyenes verzió.
Ahogy az várható volt a tetejénél szelel. Milyen tömítést lehet alkalmazni?
Van főleg a szél miatt is. Valami hőálló szivacsszerűségre gondoltam
|
Bejelentkezés
Hirdetés |