Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2760 / 3617
(#) Frankye válasza Petyaa hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Tolatni ebben az esetben csak kézi (emberi) erővel lehetne, az viszont - érthető okokból, tekintettel a személy- és vagyonbiztonságra - jelen esetben nem jöhetett szóba. Az lehetett volna még megoldás, ha van egy másik gép ott, és az, a szerelvény másik végéről le tudja húzni a kocsikat, de nyilván nem volt.
(#) Petyaa válasza Frankye hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Hány ember kellene ennyi vagon eltolásához?
(#) pjg válasza Petyaa hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Ilyen melegben? Mennyi sör van?
(#) Frankye válasza Petyaa hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Meglepően kevés. Ha egyszer megmozdultak, már igen könnyű mozgatni őket. A megállításuk már más kérdés...

@pjg: Ez jó volt!
(#) Petyaa válasza pjg hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

A MÁV-nak ilyen esetekre egy pár rekesszel kötelezően be kellene készítenie természetesen hűtve
(#) Petyaa válasza Frankye hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Van előttem egy táblázat a kerekek súrlódásáról, a vasúti kocsinak 0,002µg szemben a gumitömlősnek aminek 0,015-0,025. Ha egy egy tonnás autót egy ember már lazán megmozdít, akkor elvileg 5-6 ember elvileg már megbirkózna egy vasúti kocsival (40 tonnával)számoltam
A hozzászólás módosítva: Júl 6, 2017
(#) cupika97 válasza Petyaa hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Kiváncsi lennék erre a mutatványra.
(#) Petyaa hozzászólása Júl 6, 2017 /

Kollégám pulya korukban a keskeny nyomtávú vasúti kocsit eltolták
6 Fekete László nehogy már ne tudja megmozdítani

Újabb infó: egy ember pajszerrel kellő gyakorlattal önmagában is megtudta mozdítani a teher vasúti kocsit, persze üresen.
(#) Petyaa válasza Petyaa hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Kis kiegészítésként az indexen találtam: Bővebben: Link

Biztos sokat gyúrt
(#) jani1987 hozzászólása Júl 6, 2017 / 1

Sokat dolgoztam vele de kész. Közelről inkább nem fotózok mert egy vérbeli asztalos a fejét fogná.
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Szimpla üveg?
(#) jani1987 válasza pjg hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Az is feladta a leckét. Elég ennyi.

Elmered árulni mennyiben van az anyag?

Üveg ~9800. Fa cserépléc. 191x132cm.
(#) Skori hozzászólása Júl 6, 2017 /

Sziasztok! Használ valaki freemail-es postafiókot? Működik, megérkeznek az email-ek? Most vettem észre, hogy nekem nem érkeznek meg azok email-ek amit a freemail-es címemre küldenek.
(#) Gafly válasza Skori hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Küldtem magamnak: Nem jött meg eddig...
(#) Bakman válasza Skori hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Több ismerősöm az ilyenek miatt hagyott fel a használatával. Egyszerűen nem érkeznek meg a levelek.
(#) BarnaPili válasza jani1987 hozzászólására (») Júl 6, 2017 / 2

Most csinálunk egy kerti kiülőt. 3•3 m,fa.Én vagyok az ács. Látszik,hogy most csinálok először ilyet. Sok yutyub videót megnéztem,de cak angol nyelven van. Szerintem jól sikerült,majd a hó leteszteli télen. Még hátravan a tető hajópadlózása. Igazából élveztem a famunkát. Gyakrabban kellene.
(#) nagym6 válasza Skori hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Ma délután karbantartás miatt szünetelt freemail, de már működik, nekem jöttek levelek.
(#) jani1987 válasza BarnaPili hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Hogy néz ki?
(#) Skori válasza nagym6 hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Nekem most sem jönnek meg a levelek. Balga módon az OTP szépkártyához is freemail-es címmel regisztráltam, és most emiatt nem tudok belépni a webfelületre sem. Mellesleg az OTP rendszere is egy vicc, mailban küld biztonsági kódot, ami 10 percig érvényes...
(#) jani1987 válasza Skori hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Van freemailem de mivel majd 10 éve nem használom nem emlékszek a belépti kódra.
(#) Kari55 válasza Gafly hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Én is küldtem magamnak, 18 óra után, még mindig nem jött meg...
(#) Kari55 válasza Kari55 hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Bocs, most jött meg.
(#) Gafly válasza Kari55 hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Idézet:
„Bocs, most jött meg.”

Hölgyek ennek vagy szoktak örülni, vagy nem...

Az mondjuk kevésbé tetszett az említett szolgáltatónál, hogy lazán letörölték 90 nap (nem belépés) után az összes levelemet.
Mondjuk jórészt a HE privátban kapott fikázások voltak benne. Ez úton is köszönöm Topinak, hogy megszüntette ezt a gondot (úgymint regisztrációs email az adatlapon)
(#) Kovidivi válasza Gafly hozzászólására (») Júl 6, 2017 / 1

Én nem kapok ilyen leveleket. Inkább csak rám írnak, hogy segítsek. Akkor megkérdezem, hogy miért pont engem választott ki, miért nem a fórumba teszi fel a kérdését? De nagyjából semmi fikázás, pedig azért néha elmondom a véleményem őszintén
Legutóbb bemásolta a srác a fórumba írt kérdését nekem privátba. Se szia, se semmi más nem volt, csak a kérdés. Vissza írtam neki válaszban, hogy: Szia, bocsi, hogy privátban zavarlak. Lehet egy kérdésem? Vagy valami hasonlót Persze neki állt feljebb, de jót nevettem.
(#) nagym6 válasza Skori hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Ma 17 óra 49 perckor már jött levél, utána 19 órakor. Karbantartást nem tudom mettől meddig volt, csak délután ránézve láttam, hogy éppen akkor tartott.

Akkor nem sokat buktál. Ez az ablak így ahogy van életveszélyes. Nehogy beépítsd a helyére. Egy nagyobb széllökés és beomlik az egész. Négyszeres cserépléc lett volna a megfelelő keresztmetszet.
(#) pjg válasza Skori hozzászólására (») Júl 6, 2017 /

Mióta van freemail, illetve az elődje óta használom. Sohasem volt vele problémám.

Annál ami most van bármi jobb. Ha lejösz megmutatom.
Következő: »»   2760 / 3617
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem