Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudnál erről többet írni? Képet betenni? Működés, frekvencia(ák). stb.
Ide? Isten ments. Van saját témája.
Itt mindent megtalálsz róla. Ez a Conrad-os változat. Sajnos igényel némi odafigyelést, mert hajlamos hibára kiállni. A magyar változat, ami szüleimnél megy kicsit jobban tetszik, abszolút igénytelen és jól bírja: Flodravin.
Sziasztok!
Ötleteket kérnék! Sok helyen latom hogy fényes vagy szålcsiszolt lapra feliratoznak, Álltalában gravirozzák majd festék feltöltik a gravirt! De mi van akkor ha a felület carbon foliával van boritva? Tudom hogy nem eredeti carbon lap, mert több helyen is látszik a folia.... azt hogy lehet szépen feliratozni? Csatolok 2 képet... az egyik az csak rajz... de az elvet mutatja...a masik foto, és carbon folia.
Bővebben: Link
Van ennek is topikja.
Békésben lágy a víz. Nálam sincs vízkő.
A második képen szerintem öntapadós felirat van. Pl. átlátszó/arany.
Pedig kerestem... csak igy nem! Köszönöm!
Kicsit majd átneznél teis a linkelt topikba?
Van két teljesen azonos téma. Javaslom az összevonásukat. Bővebben: Link, Bővebben: Link.
"Számos vízkezelési probléma, ezen belül a vízkő komplex megoldására ajánljuk a teljes mértékben környezetbarát Flodravin® készülék biztosította elektromagnetikus technológiát.
Ami egyszerű kémiai és fizikai folyamatokra bízza a vízkőmentesítést! Az irányított impulzív elektromos (2-32 KH) erőtér a dipól vízmolekulák véletlenszerű elrendezését megváltoztatja úgy hogy azok polarizálódnak, csökken az elektronpályák mérete, a hidrogénatomok közelebb húzódnak az oxigénatomhoz. két pozitív töltésű hidrogénatom a negatív töltésű oxigén takarására törekedik, így egy lineáris konfiguráció jön létre, ezáltal a vízmolekula negatívtöltését pozitívvá változtatja. Ez az átrendeződés csökkenti a hidrogénkötések hosszát, valamint szögét, és a hópihe formájú karbonátmolekulák hasáb formára rendeződnek. Az így kialakult pozitív töltésű lineáris vízmolekuláknak szétfeszítő hatásuk van..." "A Flodravin® berendezések 3/8-20 átmérőig a csővezeték anyagától függetlenül, annak megbontása, átvágása nélkül külsőleg kerülnek felszerelésre," "a cso-vezetékben kialakított nagyfrekvenciás elektrostatikius tér dinamikus úton bontja meg a vízben oldott hidro-kalcium-karbonát molekuláinak ionkötéseit" Hát mit lehet erre mondani? A honlap mindent megtett érte hogy szakember ne vehesse komolyan.
A szöveges része ne érdekel. A hatása vitathatatlan. A készülék felszerelése előtt nem győztünk vízkőteleníteni. Azóta nem volt erre szükség. Sőt szüleimnél van kontroll, ugyanis a csővezeték kettéágazik és sajnos csak az egyikhez lehetett úgy hozzáférni, hogy rá lehessen szerelni. A másik ágon lévő bojlert most is 2-3 évente szét kell szedni - sajna. Ez elég egzakt összehasonlítást ad. A reklámszöveg értelmezését meghagyom a marketingeseknek.
Nálam kb 3m-en hozzáférhető a bejövő 2"-os cső. Ebből úgy 1 m PVC. Hova szereljem fel? A vascsőre, vagy a műanyagra?
Erről bárkit kérdeztem, azt mondta : Humbug.
A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2017
Nem úgy mint a vascsőbe behatoló nagyfrekvenciás elektrosztatikus tér...
Sziasztok!
Nálam is üzemel egy Flodravin klón (utánépített,a topikjában ott a rajz) két kimenetes változata már 2 éve,még sosem állt ki hibára.A bojler flexibilis bekötő csövein van.Azóta nem látok a csapokon vízkövet csak némi fátyolos valamit,ami simán letörölhető,nem kell csapokat javítanom,tisztítanom.2 éve ugyan az a zuhanyrózsa van fent,előtte évente 3 darabot cseréltem.Hogy hogyan működik a készülék ? Mittudomén,de nem is igen érdekel,lehet valaki mondta neki,hogy muködj. ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2017
Nagy ritkán olvasom ezt a témát, sosem szólok hozzá, a fúrumban is nagyon ritkán, de most engedjétek meg. Ennyi hülyeséget régen olvastam a neten, hogy a 99%-a a dízel autósoknak benzint tankol és ha 95-ös üzemanyagot 98-assal keversz megbüntetnek. Komolyan srácok, feldobtátok az estém!
![]() ![]() ![]()
Látszik, hogy valóban ritkán szoktál ide írni. Mert egyébként arra a hozzászólásra Válasz-ként írtad volna a hozzászólásod. Hagy derüljünk mi is. Így ugyanis nehéz megtalálni és nem tudjuk mire reagáltál.
![]()
Keresd vissza nyugodtan, itt van n*10 oldallal korábban.
Pont erről beszélek. Ki fog több tíz oldalt végig olvasgatni csak azért, hogy tudja miről is beszélsz?
A hozzászólás módosítva: Aug 4, 2017
Benzinkúton: Pista bá, ilyen Ifát még nem láttam ami benzinnel megy. Hogy a fene egy meg, kikapta a töltőpisztolyt már majd félig volt a tank, majd gázolajjal telivágta.
A nav ebből lehet azt hinné labor vizsgálat előtt, hogy valami pancsolt üzemanyag. Amúgy Pista bá kijárta a keveréket ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2017
Nem csak ritkán olvas hanem felületesen is.
![]()
Tudtommal minden benzinkúton (üzemanyagként, vagy adalékként) kapható anyagot szabad keverni, (max. nincs értelme) mivel azokon van jövedéki adó. Ez a kulcsa az egésznek. Büntetni akkor szoktak (nem is akármennyire) ha valaki nem üzemanyagnak minősülő, azaz nem jövedéki adózott anyagot használ, pl. gázolajat étolajjal, vagy fűtőolajjal keveri, vagy tisztán azt használja.
A hozzászólás módosítva: Aug 5, 2017
|
Bejelentkezés
Hirdetés |