Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia. Az RC autó alkatrészek és a hozzávalók érdekelnének(kerekek,táv stb.) Köszönöm
Újabb sorozat logger érkezett, de teljesen más típus. Ebben a kontroller típusa AT91SAM7S256.
Ebből is van sok. A TempTaleUSB-ért még sokan nem jöttek el, őket is várom.
Szia!
Engem érdekelne pár darab. Írok privátot. Köszi: Péter
Sziasztok!
Kőszeg környékéről ingyen elvihető egy doboz vegyes cucc: -régi rádiós órák, műterhelés ellenállások, kábelmodem, trafók,vga signal generator,minden,ami a dobozban látható. NEM POSTÁZOM,ÉS NEM VISZEM SEHOVA! Ezzel kapcsolatos kérést, hozzászólást válasz nélkül hagyok, főleg ha PŰ-ben zargatsz! Kizárólag személyes átvétellel! Magyarul: -Érte jössz, viszed. Elérhetőséget, telefonszámot az első jelentkezőnek adok,(magánban) a fórum szabályai szerint.
Egy kis doboz kábel, lásd fotókat, előző feltételek szerint.
Egy doboz régi PC kártya, 2db HDD, régi kártyák, alkatrészek, smd tárolók, lásd fotókat, előző feltételek szerint.
Ezt a procit ismerem, már fejlesztettem rá.
Érdekelne! Amennyiben postázod? Álok minden költséget. Ha nem, akkor jövő héten érte mennék. Ha van belőle vagy 10db.? És megtérülne a fejlesztésre fordított idő. Köszi ha válaszolsz!
Szia!
Ha marad akkor érdekelne pár darab ebből a szériából. Elvileg személyesen is át tudom venni.
basszus, az a két alaplap de szép, mik voltak azok?
Ha a jövő hétig marad 10 db, akkor megkapod, de postázni nem vagyok hajlandó.
Most még van bőven, de aki kapja, marja. Gyere mielőbb, ha tudsz. Tel az adatlapomon.
Az a Toshiba rádió nagyon király cucc Gyerekkorom kedves emléke, de most nem csapok le rá, mert épp költözök, és inkább szabadulnom kell a fölöslegtől..
Hétközben 18-19 óra között érek haza. A többit privátban
Nem tudom miből van. Kaptam őket. Teszek fel képet a hátuljáról is hátha az segít.
Rendben, keress magánban a részletekért.
Nem kaptam visszajelzést, megkeresést a részedről, így újra szabadon vihető a doboz cucc.
Hali! Hétvégén megyek sSzombathelyre., nNeked melyik nap lenne jó? Akkort elviszem.
A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2017
Sziasztok!Lomtalanítok.Szebben kifejezve hobbit számolok fel.Trafók, elektroncsövek, tranzisztorok, panelok, végfokok, hűtőbordák, stb.....Minden vihető akár egyben, vagy külön is.Kezdő hobbistáknak, kísérletezés, tanulás céljából ideális!
A hozzászólás módosítva: Aug 26, 2017
Posta is megoldható vagy csak személyes átvétel.
Elviszem!
Kőszönöm!
Kedves György!
Szeretnék egy pontforrasztót, (vagy pillanatforrasztót, nem tudom melyik a rendes neve) barkácsolni, amivel a 18650-ös Li-ion celláimat tudnám összekötözgetni. Ehhez szükségem lenne trafóra, van nálad valami ami alkalmas a célra? Posta megoldható? üdv
Ponthegesztőhöz van trafó, de nem éri meg postázni. Hol laksz?
Szia,a csövek érdekelnének. Amennyiben postázol privátban beszéljük meg a többit.
Szia, érdeklődnék, hogy valami kis teljesítményű kimenőtrafód nem-e lenne? Szeretnék egy kis csöves mono erősítőt összerakni. Köszönöm előre is!
Az nekem van. Privátban a többit.
Elnézést uraim ha jól látom én voltam az első jelentkező eddig és lehet hogy az átvételt is megoldom.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |