Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Hello Sargarigo! Engem érdekelne a Mio, amennyiben a postázása mégiscsak megoldható lenne.
(Természetesen előre megtérítem a postaköltséget)
Üdv!
Még mindig nincs posta, ahogyan azt fent írtam is!
Szia!
Én el tudnék menni érte! Metróval fél óra alatt ott vagyok. Akár most is tudok indulni, ha alkalmas Neked.
Szia!
Hetente többször járok Kecskemét fele. Én elhoznám PDA-t István
Sziasztok
Van egy felesleges cuccom volt már ez fent , én is úgy kaptam de nem tudok vele mit kezdeni van egy PCIX690 videokártya meg hozzá LCD kijelző meg leírás ha valakit érdekel ingyen elvihető !!
Természetesen. Postabox, Foxbox?
Amúgy működik minden? A hozzászólás módosítva: Szept 2, 2017
Csak postán tudom küldeni mert nálunk ilyenek nincsenek , vagy futár !
Addig jutottam hogy a képernyő kivilágosodik de képet nem sikerült rá varázsolni , igazából drivert sem tudtam hozzá szerezni ! A hozzászólás módosítva: Szept 2, 2017
Értem. Vatera futár. Az végül is posta.
De mindegy csak a legolcsóbbat válaszd. Köszi. Írok privátot.
" pjg " visszalépet úgyhogy szabad az áru, ha valakit érdekel viheti: Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2017
Sziasztok!
Dunakesziről egy szétszedett állapotban lévő márkátlan (kínai) 4.3"-os GPS navigációs kütyü elvihető. Legutóbbi emlékeim szerint a töltést nem veszi, lehet, hogy csak kontakthiba az USB csatinál, nekem nem volt kedvem vele többet foglalkozni, így el lett téve egy dobozba, azóta áll. FM transzmitter van benne, de Bluetooth nincs.
Szia!
Engem érdekelne. Küldenél képet róla? Üdv!
Tessék. WinCE fut rajta.
Ok. Érdekel. Mennyire sürgős az eltüntetése? Szeptember végén lesz dolgom arrafelé. Ha sürgős akkor add másnak. Vagy posta?
Üdv!
Postára ezzel nem megyek, meg fog várni.
Rendben. Köszönöm! Kérek majd egy telefonos elérhetőséget!
Elvihető Zuglóból egy egyedi készítésű faasztal. Méretei: 150x60x60cm. Súlya kb. 40kg.
Szia!
Én szeretném a cuccokat ha még megvannak! Zuglóban vagyok!
Szia
Igen megvan ( az LCD cuccra gondolsz ? ) ha kell viheted !
Igen az LCDs cuccok! Amik a 3 képen voltak!
Örülök hogy megvan még! Hogyan tudunk értekezni?
Sziasztok
Van néhány LCD monitorom felesleges amely ingyen vihető ( hibásak de szerintem javíthatók )
Sziasztok!
Pásztóról elvihetőek az alábbi monitorok, panelek... BPestig szállítás megoldható. Üdv: Attila
Szia.
Ha postázod akkor engem érdekelne, természetesen előre utalom a költséget.
Oké rendben postázom , többit privátba !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |