Fórum témák
» Több friss téma |
Persze,ezt így kell bekötni,ahogy az ábrán van,de a fesz. lehet 6-8 volttal több!
Be.
Szia! Megnéztem a videókat. Ezek szerint 0,2-0,1C-s akksikat rendeltem.
Hali!
én is így csináltam, minden blokk +- kivezetve, a balanszer csak töltéskor van rajta, így nem kell tudnia >10A-t persze mikor érződik hogy gyengül a fordulat, akkor pihi/töltés kell szigorúan.
Ha a "megfelelő feszültség és teljesítmény tartomány" magában foglalja az áramgenerátoros kimeneti karakterisztika szakaszt is, akkor fogjuk rá, igen.
Pech. Mostmár akkor kénytelen leszel együttélni a tudattal...
A hozzászólás módosítva: Szept 25, 2017
A csavarozóban kell bármit kiforrasszak, vagy elég közvetlenül ráforrasztanom a csatira a cella kivezetéseit?
Olyan nincs,hogy 0,1-0,2 C! Az 1 C mindig az adott akksi kapacitása,namost ezeket lehet tölteni a 2-3
szorosával,nna az a 2,ill.3 C.
Pedig én úgy vettem ki a videóból.
Én a töltő áramkör alaktrészeit kivettem, és áthidaltam a kimeneti csatlakozókra a cellát.
A dokkolót ,,kipucoltam" a panelről leszedtem az alkatrészeket, a marok részben semmihez nem nyúltam.
Ezt kicsit ki tudnád fejteni jobban, mert eredetileg nem is nagyon gondoltam bele. Ha választok hozzá töltőt akkor mire figyeljek?
Előre is köszi a választ!
Sziasztok
TP4056-os ICvel akarok tölteni 4S 2P 18650-es akkukat tölteni. Tehát 4d TP4056-os IC kell, ez idáig tiszta. Viszont ha egy tápra kötöm az IC-ket akkor gáz, mivel 4 cella sorba van kötve, ezt nehéz lenne megbontani. Akkor ezek szerint kell 4db egymástól teljesen független 5voltos táp is, vagy van erre valami trükk? Azon kívül hogy aliexpresszről rendelgessek. Üdv
Szia!
Vagy az akkukat bontod szét minden töltésnél, mondjuk a csatlakozó megválasztásával, vagy 4db külön töltő kell..
Veszel egy IMax B6-os töltőt es minden megoldódik. Csak csatlakozót kell kialakítani hozzá.
Köszi, de nekem több ilyen töltőre van (lesz ) szükségem, az pedig árba....
OK!
Hello! Nekem nem nyerte el a tetszésemet...a balanszeres jobb !
ebayrol még nem vásároltam, most, de itt pay pallal kell *kodni, ez nekem magas
Nem kell több, mert balanszeres töltő. Hat celláig lehet sorolni. Nézz utána egy kicsit.
Több helyen akarom használni és több eszközt akarok tölteni egyszerre. Rendeltem is 3db-t.
üdv
Ez gondolom ugyan azt a célt szolgálja,és még van rajta kijelző is.
Bővebben: Link Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2017
Hát hogy ne keljen külön mérőműszert is alkalmazni a beállításra vagy nem ?
Egyszer beállítom és csók.
Olyan, mint az erősítőn a led. Mutatja, hogy be van kapcsolva. De hát szól, nem?
Persze ez egyértelmű! Csak arra gondoltam hogyha másra is használnám akkor megint be kell állítani ,hogy másképp szóljon
|
Bejelentkezés
Hirdetés |