Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Elvihetők Pest megye Pécelről:
3 darab 3 fázisú aljzat, dugó kb. 15 méter 2 eres árnyékolt ipari soros bus cable 1 hibátlan gázálarc új szűrővel 1 harckocsizó fejvédő, a fülhallgató betétekkel 1 autó tágulási tartály, kb. 1 literes, asszem azt hiszem vw VW 1 pár ködlámpa autóhoz, újak pPeogeot306 műszerfal, szívócső a pillanószeleppel, és 2 darab vadiúj hátsó gumifékcső 1 tölcséres piezo csipogó vízelzáró, új, tolózár, műanyag, asszem azt hiszem 25-ös műanyag_cső megy bele. Itt megnézhetők, zipbe az összes, töltsd le csomizd ki. Nem postáznék, Pécelen vagy Csömörön átvehetők. A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2017
Moderátor által szerkesztve
Szia, engem érdekelne egyben az egész,megkérdezem ismerősöm el tudna-e érte ugrani.
Az összes kütyü érdekelne egyben.
A gázálarcot és a harckocsizó sapkát foglalnám.
Első voltál, tiéd.
Írjál privit.
hello, a soros kábel érdekelne, van itthon PLC-m, ahhoz kellene.
Szikorapéter lőtte az egész cucct, holnap jön érte.
Sajnálom.
Péter, akkor téged kérdezlek, hogy a kábelt tovább adnád-e?
Szia, igen lemondok a kábelről a javadra.
Látom van még emberiesség eme planétán.
Mikor, hogy, hol? Viszed el?
Ködlámpa érdekelne ha lehetséges még
A hozzászólás módosítva: Okt 21, 2017
Szétkaptam egy Huawei s7 201 tabletet mert totál zárlatos a töltő csatl.része ha így szétszedve kell valakinek odaadom
phocus@invitel.hu
Szia.
Érdekelne ha nem vagy messze. Helyileg hol lehetne átvenni?
Engem is érdekel, ha attika visszalépne.
Sziasztok!
Közben írtam mindkettőtöknek e mailt azt kérdeztem kinek adjam de most látom, hogy attika reagált először természetesen Te vagy az első!
Egy régebbi projectem maradványát adnám át: DS1616 3 csatornás 8bites adatrögzítő. Hőmérsékletet is mér, beállított időnként felébred és loggol. Két panel és egy soros portos interfész PC-hez.
Az IC-t már nem gyártják, de adatlapja fellelhető a neten. Budapesten van. A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2017
Ha működik, elvinném.
Köszönöm!
Nem tudom, hogy működik-e. Amikor x éve eltettem működött. De semmilyen garancia nincs semmire.
Valami szoftver van hozzá?
Feltettem amim van róla ide: https://drive.google.com/open?id=0By9A6Cw7FRz_bHJqcW1BOWQ1MG8
Van szoftver is és régi elektoros cikk. Nézegesd meg.
Elviszem.
Köszönöm!
Elvihető Esztergomból egy Intel Celeron 2.4 GHz processzor.
A hozzászólás módosítva: Okt 23, 2017
Szia.
Ebbe az alaplapba volt amit itt már egyszer felajánlottál?
Nem.
Mint ott is írtam: az P4-es volt.
üdv
Elvihetők Tv képernyők dobozával Békés Megyéből nem postátok közel 8-db van 55cm 72 cm Samsung Devoo sík képernyők nem kell senkinek megy a kukába csak személyesen vihetők
Sziasztok!
Évek során összegyűlt vegyes "felvágott" panelok!! Valakinek hátha jól jönne, nagyon sok cucc kibányászható belőlük! Ingyen vihető!! Posta kizárva. 1/4 köbméter az összes körülbelül, súlya sem csekély. Köszi, hogy elolvastátok!
Szia!
Engem lehet érdekelne, holnap tudnám megmondani, hogy el tudnék-e menni érte. Üdv! |
Bejelentkezés
Hirdetés |