Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   2804 / 3610
(#) Petyaa válasza em hozzászólására (») Okt 26, 2017 /

Egyszer hátha másképp lesz....
(#) SALáta válasza cupika97 hozzászólására (») Okt 27, 2017 /

Követtem őket nagy embereknek tartom az összeset. Van olyan eset hogy muszáj megvédened magad. Faék egyszerűségű volt a magyar jog. Aki lop vágják le a kezét és tetoválják a homlokára tolvaj, apósom egy kézzel él, a tetoválás indokolt .

A mai jogrendszerben talán hibásak ha nem értelmezzük jól a jogot vagy saját szájízünk szerint nézzük. Ez túlnő az átkos politikán is, mert a jogrendszer azért egy nehéz falat. Nem hiába van letakarva az istennő szeme.
A hozzászólás módosítva: Okt 27, 2017
(#) Frankye válasza SALáta hozzászólására (») Okt 27, 2017 /

Magyarországon nem igazságot, hanem jogot szolgáltatnak a bíróságok.
(#) Gafly hozzászólása Okt 28, 2017 /

(#) (Felhasználó 116638) válasza Gabó hozzászólására (») Okt 28, 2017 /

Jobban belegondolva igazad van.
Átnézve az aprót van akinek szabad, van akinek nem.
Sajnos ismét kettős a mérce.
Miért ne? Mindenhol ez van sulykolva...
(#) Topi válasza (Felhasználó 116638) hozzászólására (») Okt 28, 2017 /

Ne legyél igazságtalan. Benne van az ÁSZF-be és a hirdetési szabályzatban is, hogy a hirdetések eltávolítása kizárólag felhasználói bejelentések alapján történik. Ha egy hirdetés még fent van, pedig sérti a szabályzatot, akkor uccu neki, jelentsd.

Tisztáztuk (és magad is tapasztalhatod), hogy feladás előtt nincs moderátori jóváhagyási procedúra, bárki feladhat bármit. Maximum ha sérti a szabályokat, akkor felhasználói bejelentés alapján eltávolításra kerül.

Kettős mérce? Ugyanmár... Az ÁSZF és a hirdetési szabályzat nem elolvasása bármelyik szerkesztő felelőssége? Csak akkor használj ilyen "divatos" szavakat, ha igazad van

Szerk: Érthetetlen amúgy számomra, hogy a HE apróhirdetés részlege miért vonzza az üldözési mániásokat, a politikai párhuzam kreátorokat. Nehéz megérteni, hogy miért akkora feladat elkülöníteni a felhasználók által feladott apróhirdetéseket a hobbielektronika saját tartalmaitól. Nem világos pontosan, miért gondolják egyesek úgy, hogy a HE apróhirdetés részlegében feladott hirdetések a hobbielektronika.hu saját hirdetései.
Nem világos, miért van az, hogy a szabálysértő felhasználó fórum hozzászólását a hozzászólás írójával azonosítják, míg a szabálysértő apróhirdetés valahogy mindig a hobbielektronika.hu sajátja egyesek fejében.

Értem én, hogy pénzről van szó, és akkor ki kell kaparni a másik szemét, de ha a fórum hozzászólást lehet felhasználói tartalomnak tekinteni, akkor az apróhirdetésbe feltöltött hirdetést miért nem tekintik annak egyesek?
Soha nem kellett ezt hozzászólásnál tisztázni, csak az apróhirdetésnél van ilyen bicsak.
A hozzászólás módosítva: Okt 28, 2017
(#) (Felhasználó 116638) válasza Topi hozzászólására (») Okt 28, 2017 /

Nem vagyok igazságtalan, realista vagyok.
A hirdetési szabályokat Ti hoztátok (Te, mint az oldal tulaja/üzemeltetője,és a moderátorok)
úgy illene ha mindenkire érvényes lenne.
Ha megnézed a hirdetéseket, egymást érik a fényképezőgépek, villáskulcskészlet, orgona, láncfűrész hirdetések.
Ha jelentve van, zárolásra kerül, majd mintha mi sem történt volna, visszakerül.
Na ez a probléma.
A 28 napos váltással is sokan visszaélnek, jelentés esetén ugyanez a helyzet...
és általában 0 hozzászólásos "bizniszelőkről" van szó, nem régi HE tagokról.
Számomra ez nem a pénzről szól, van rendes állásom, meg másodállásom.
Ez egyszerűen az elvekről és a korrektségről kéne hogy szóljon...szerintem....
És akkor még nem említettem a laptop és telefon neppereket...
Iphone kétszázezerért, a hirdetések közt, jézus mária....
(#) Basszuskulcs válasza Topi hozzászólására (») Okt 28, 2017 /

Meg kell szüntetni a hirdetési felületet, és nincs tovább gond.
(#) Topi válasza (Felhasználó 116638) hozzászólására (») Okt 28, 2017 /

Értem én, de amiket Te hoztál példának, azok mindegyike olyan, hogy semmi keresni valója nincs a HE-n, tehát jelenthető. Felkerül újra? Mert feladják újra. Az is szabálysértő? Azt is jelenteni kell.

Ha valakinek a hirdetése eltávolításra kerül a szabályok megsértése miatt, akkor (jelenleg) 10 napig nem adhat fel apróhirdetést újat. Ez elég büntetés az esetek 99.9%-ában. A maradék 0,01%-ban a visszaesők pedig előbb utóbb vagy megunják, vagy a szerkesztők kitessékelik.
(#) (Felhasználó 116638) válasza Basszuskulcs hozzászólására (») Okt 28, 2017 /

Vagy ez, vagy feladás előtti moderátori szűrés/jóváhagyás.
Úgy látszik kár volt a közösségre bízni ezt a "szabálytalan hirdetés jelentése" dolgot, ha nem működik.
Személy szerint ez a véleményem.
(#) (Felhasználó 116638) válasza Topi hozzászólására (») Okt 28, 2017 /

Értem.
Igen, ebben igazad van.
De célszerűbbnek tartanám a moderátori szűrést, akkor eleve fel sem kerülne szabálysértő hirdetés.
Persze ez plusz munka, idő, szóval megértem ha nincs rá erőforrás...
(#) Topi válasza (Felhasználó 116638) hozzászólására (») Okt 28, 2017 / 1

Egyébként működik szépen a közösségi közreműködés, nincs is igazából ezzel baj. A baj kizárólag a korábban írt problémával van, hogy egyes felhasználók nem tudnak elvonatkoztatni attól, hogy a hirdetéseket nem a HE adja fel, hanem más felhasználók, és jönnek a miért került fel, miért hagyjuk. Nem hagyjuk, pont a bejelentés az maga, ami felhívja erre a figyelmet.

Előzetes moderátori szűrés nem lesz, mert a felhasználók bőven döntő többsége tökéletesen, szabályokat betartva és helyesen használja az aprót. A maradék sovány kisebb hányad az, aki az apró háborgó és a "miért hagyjátok" típus.
(#) pjg válasza Gafly hozzászólására (») Okt 28, 2017 /

Macska pisi?
(#) Gafly válasza pjg hozzászólására (») Okt 28, 2017 /

Csak hogy lehessen koccintani velük is
(#) jani1987 hozzászólása Okt 28, 2017 /

Olvasgatom a muzeális készülékek topikot és elgondolkoztam hogyan lehetne retro hatású dobozt építeni? Hogy mi lesz benne az lényegtelen.
(#) Petyaa válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 28, 2017 /

Például egy ilyet? Bővebben: Link
(#) pjg válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 29, 2017 /

A hangminőség.
(#) pjg válasza Petyaa hozzászólására (») Okt 29, 2017 /

Ebben tárolták az erényövet.
(#) Remci válasza pjg hozzászólására (») Okt 29, 2017 /

Az erényövet a nőn tárolták, nem?
(#) SALáta válasza Remci hozzászólására (») Okt 29, 2017 / 1

Akkor már értitek miért találták ki a sarokcsiszolót . Én meg miér lettem "vasmunkás". Erényöv, nem akadály. Csak óvatosan kell használni a " flexet" .
(#) nagym6 válasza SALáta hozzászólására (») Okt 29, 2017 /

Idézet:
„Akkor már értitek miért találták ki a sarokcsiszolót”
És a kulcsmásolót. Ezért járkáltunk 20kg kulccsal a zsebünkben.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2017
(#) pjg válasza Remci hozzászólására (») Okt 29, 2017 /

Csak amikor nem volt otthon a ház ura.
(#) pjg válasza nagym6 hozzászólására (») Okt 29, 2017 /

Mert nem ismertétek a tolvajkulcsot.
(#) pjg válasza pjg hozzászólására (») Okt 29, 2017 /

Magyarul sperhakni.
A hozzászólás módosítva: Okt 29, 2017
(#) em válasza Topi hozzászólására (») Okt 29, 2017 /

Kedves Topi, írtam itt is és privátban is Neked, de nem reagáltál. Úgyhogy még egyszer nekifutok:
1, A 10 napos letiltás nincs benne a szabályzatban, akkor miért van mégis?
2, Biztos, hogy szükség van rá, ha valakinek első esete történt? Nem lenne elég figyelmeztetés?
(#) jani1987 válasza Petyaa hozzászólására (») Okt 29, 2017 /

Nem feltétlen csak amikor valaki elektrós cuccot épít túl egyszerű lenne "modern design" hatású dobozt építeni. Nem vagyok asztalos, nem is értek a ragasztókhoz és impregnáló anyagokhoz. De van amit magamtól tanulok.
(#) Topi válasza em hozzászólására (») Okt 29, 2017 /

Kedves Em!
Benne van 2005 azaz, a weboldal létrejötte óta. A használat feltételeiben szerepel, hogy a szabályok megszegése esetén a felhasználói fiók korlátozásra kerülhet.
(#) em válasza Topi hozzászólására (») Okt 29, 2017 2 /

A hirdetési szabályoknál ez áll: "Szabályok megsértése esetén, a hirdetés figyelmeztetés nélkül eltávolításra kerülhet." Itt nincs szó semmi más következményről.
Persze van gumiszabály, hogy bárkit bármivel lehet bármikor büntetni a végleges kitiltásig. Kérdés kell-e rögtön ólmosbot? Jó gyakorlat ez? Szerintem nem. Erre nem válaszoltál, úgy látom nem is akarsz, úgyhogy feladom.
(#) szikorapéter válasza em hozzászólására (») Okt 29, 2017 2 / 2

Szerintem ez már felesleges szócséplés a javából!
Nekem is volt hogy eltörölték a hirdetésem, megkérdeztem anno én is Topi-t hogy miért. Ő kedvesen elmagyarázta nekem a dolgot azóta tudom hogy nem hirdetek meg egymás után ugyan azt, vagy bőrcipőt vagy bármit ami nem az oldalhoz kapcsolódik. (A bőrcipőt csak úgy írtam. )
Másra kéne használni az OFF-ot értelmetlen vita helyett.
(#) zolika60 válasza jani1987 hozzászólására (») Okt 29, 2017 /

Például így gondolod?
Következő: »»   2804 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem