Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » NYÁK-fólia rendelés
Ok.
Lötstop fólia engem is érdekelne.
Ha jól láttam itt az apróban is van eladó .
én a sima kis kompakt fénycsövemet becsavarom egy olvasólámpába és azzal világítom le kb 12perc alatt-a fénycsövek kisugárzott fényének 50%-a látható csak, a többi mind UV
Ez azért szerintem igen erős kijelentés.... )
miért? (jó volt már hogy 20 perc is kellett az üveg miatt ami lenyomja a fóliát hogy egyenletesen legyen a panelon)
Mert ha így lenne, már mindenütt négerek szaladgálnának a világban És/vagy vakok
Hétvégére van nálam véletlenül egy UV mérő készülék...na majd leellenőrzöm a teóriát a gyakorlatban is...de meglepődnék, ha 5% UV-t elérné bármelyik normál fénycső kibocsájtása! A fényérzékeny lakkok nem csak UV-tól exponálódnak, a látható fény tartománya is előidézi, csak több kell belőle.
Üdv újra.
Elhatároztam, hogy rendelni akarok lötstop fóliát. Aki akar még rendelni keressen meg privátban és megbeszéljük a részleteket. Köszönöm.
Lehet még mindig írni lötstop fólia ügyében.
4-en vagyunk eddig
Olvastam már korábban is!
Neked pedig az utolsó mondatomat ajánlom figyelmedbe, tanulmányozás céljából!
Megérkeztek a dynamask lötstop fóliák az octamextől. Aki még nem reagált az üzeneteimre az kérem válaszoljon!
Sziasztok,
Kipróbálnám én is a Dry-filmes nyákgyártást, hol lehet ezt rendelni A4-es méretben? Egyenlőre csak próbára 1 db-ot. üdv.
Sziasztok!
Nekem dry és lötstop is jól jönne. Persze külföldről (pl. ebay) én is meg tudom rendelni, de hátha van valakinek itthon is "raktáron".
A lötstop-ból szerintem csak ez a jó : OCTAMEX Dynamask , ezen nem érdemes spórolni.
Engem érdekelne belőle egy kevés! Octamex dynamask?
Mindenkinek üdv !
szeretnék dry óliát nyák készitéshez.... Ki tudna segiteni ??? üdv vicomail@gmail.com A hozzászólás módosítva: Aug 2, 2017
Hello! Találtam e*ay-en olcsón hasonlót mint a: Octamex Dynamax 1 méter 280 forintra jönne ki. Rajtam kívül érdekel valakit? Mert egy tekercs az 33 méter hosszú és 30 centi széles, ezt lehetne elosztani.
Hello. 10 m érdekel.
Mennyi idő alatt jön be?
Szia, 3 Méter engem is boldoggá tenne. Köszi előre is.
every: 3 méter
jlazar: 10 méter alex0: 3 méter CHZ: 5 méter dokidoki: 3 méter
10m nekem is jöhet de a dinamask az forrasztomaszk nem marató fólia , ha kék színű amit rendelsz akkor jó maratáshoz , ha zöld akkor nem kell abból van még vagy 5 m itthon
A hozzászólás módosítva: Okt 30, 2017
Jó a meglátás, ha forrasztómaszk, akkor nekem sem kell. Maratáshoz való fólia érdekel.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |