Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Engem érdekelne, ha postázod. Köszi.
Engem is erdekelne egy par darab. Irok privatba
Ha Arduinoval össze lehet buherálni, akkor engem érdekelne pár darab
Szervusz!
Én is szeretnék kérni pár darabot. Írok üzit.
Szia!
Engem is érdekelne pár. Írtam privátot. Előre is köszönöm.
Hát azt nem tudom megmondani !
Feltettem adatlapot a kijelzőhöz (remélem Gugli barátom jól dolgozott), talán ehhez való (ránézésre ugyanaz, csak a neve R380, nem szimpla 380): Ericsson R380
Szia Nyamnyam!
Ha még marad akkor engem is érdekelne pár darab. Írok privát üzenetet. Előre is köszönöm.
Kicsi keresgélés után ezt találtam hozzá. Magyarul nem lehetetlen meghajtani, van fórumtársunk, akinek már sikerült
Sziasztok!
Pici oldalán, aki már foglalkozott ezzel a kijelzővel (lásd bbb hozzászólása) megtalálható a lábkiosztása és egy adatlap is. Mellékelem, hogy biztos megmaradjon az utókornak. Amennyiben valaki elhozna Budapestre pár száz darabot, lehet engem is érdekelne pár darab. A hozzászólás módosítva: Nov 27, 2017
Ment privát,mert érdekelne pár darab.
A hozzászólás módosítva: Nov 27, 2017
Engem is érdekel. Valahogy oldjuk meg közösen a Budapestre juttatást!
valaki Szeged felé el tudna-e hozni egy adagot? Vagy ha lennénk többen Szegedről összedobhatnánk a költségeket!
Szia!
Néhány darab érdekelne,ha marad belőle!
Rácuppantak a népek ahogy látom, lassan elosztó pontokat kell majd létesíteni..
Szia.
Érdekelne engem is a kijelző. Amennyiben más valaki van még Szegedről, összebeszélhetnénk a szállítás ügyében.
Szia.
Szintén Szegedről vagyok. Beszélhetünk esetleg a közös csomagban való szállításról, ha érdekel. Sajnos Zalaszántó felé nem járok. Munkából adódóan maximum Szeged - Veszprém vonalig.
Ami a széket illeti, leginkább ez hasonlít rá.
Öt lába van. Gurulós. Forgós. Pink műanyag egybe ülőke. Csavaros magasságállítás.
Sziasztok! Ha valaki hoz fel peste akkor engem is érdekel pár darab!
Sziasztok van 3 db egér ingyenes elvitelre IV ker
De a tiéd nem Ikea, hanem "Mekkő" típusú?
Egyébként Ikeás, jelen állapotában "Mekkő".
Elvihető egy LG 30W-os 8_Ohm-os hangszóró.
A porvédője hiányzik, a membrán e(gy?) helyéen kicsit gyűrött. A képeken lehet látni a típúusát. Esztergomból. A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2017
Moderátor által szerkesztve
Sziasztok!
Ezek elvihetők ingyen (egybe az egész). Ha nincs jelentkező, pár napon belül kidobálom. (A napokban lesz még egy adag). Csak személyes átvétellel. Bp.X.kőbánya |
Bejelentkezés
Hirdetés |