Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Bevallom, a 235 oldalnak legalább 10%-át nem olvastam el. Ezért ha volt már, elnézést kérek!
Veszek egy iker-babakocsit és azt mondom majd a fiamnak, hogy volt egy ikertestvére, aki rosszalkodott...
de gonosz vagy
Sziasztok!Ma mentem az utcán és valami meglepő dolog fogadott az egyik ház mellett.Lehet hogy nem ide való inkább szomorú(legalábbis nekem nem) hogy miket kinem dobnak az emberek ha nincs rá szükségük.Mindeggy én jártam jobban .Legalább pár potya alkatrésszel gazdagabb vagyok.Helyettem beszéljen a videó.
szia!
Idézet: „Először is egy emeletes bicikli vagy valami hasonló (miskolcon)” Ettől vannak durvább dolgok is ugyanmitt PL van egy öreg pali aki gitárral a kezében olyan zenét nyom hogy leszédülsz a villamosról UI.: most tünt fel nekem h az a bicó vmi egyedi tuning
miért arrafelé miket dobálnak ki? plazma-TV -ket?
Hát a szomszédtol énis szedtem be egy labortápot, vagyis inkább valami akku töltő szerűség volt. Télleg öreg és, nemis müködött. De volt benne 4db nagyáramú dióda egy 250VA!!!-es trafó és még miegymás. Ők télleg nemtudnának vele mitkezdeni, de nekem aranyat ér!
A plazma TV-t énis megnézném.
Hát.....
Szoktak itt durva dolgok lenni
Tegnap reggeli kívánságműsor a Rádió 1-en:
"Kérnék egy számot a BKV-soknak, Rihannától a Shut up and drive-ot"
Nem csak a húsz éveseké a világ!!!
Ez nem semmi...
Shut up and drive a BKV sofőröknek... Amikor olvastam kb 5 percet röhögtem...
Ez baromi jóóó!!!
Az annnyát! Még rendesen müxik is. :yes: Persze a keresendő kifejezést is tükörrel kell írni.
Nem szoktam örülni a körleveleknek, de ez nagyon jó:
> Tudod-e........ki, hogyan hal meg? > > A tűzoltó elég gyorsan, > Az aratóért jön a kaszás, > A házmester beadja a kulcsot, > A molnárt felőrli az élete, > A szabónak elszakad élete fonala, > A pék megeszi kenyere javát, > A kertész a paradicsomba kerül, > A postásnak megnyílik a mennyország kapuja, > Az órásnak üt az utolso órája, > A kalauz eléri a végállomást, > A prímásnak elszakad a húrja, > A matróz az örök nyugalom tengerére hajózik, > A pénztáros elszámol az élettel, > A búvár örök álomba merül, > A trombitásból kifogy a szusz, > A koldus jobblétre szenderűl, > A dijbirkozót maga alá gyűri a halál, > A bérlő örökös otthonra lel, > A boldogtalan megboldogul, > A léghajósnak elszáll a lelke, > A vegeteriánus fűbe harap, > A virágárus alulról szagolja az ibolyát, > A lovász elpatkol, > A papnak harangoznak, > A vadásznak lőttek, > A színésznek legördül a függöny, > A muzsikusnak elhúzzák az utolsó nótáját, > A szabót kinyírják, > A kis embereket elteszik láb alól, > A meteorológusnak befellegzett. > > Milyen változatos is a nyelvünk... olyan, haláli
Ilyen típusú képeket biztos, hogy láttatok már. Speciel engem "dús fantáziájúnak" hív a családom, mert nem látják meg a mélyebb tartalmat, és azt gondolják, csak oda képzelem.
sajna énsem látom a mélyebb tartalmat... valaminek ki kéne rajzolódnia nem? mind1, ez sem megy, kanál hajlítás sem... nekem csak a levitáció marad...
Ha jól emlékszem még, repülő, összefonódott karikák, kosár és céltábla amit ki lehet látni belőlük. Sztem nem nehéz, szeretem az ilyen képeket..
Ezek elméletileg térhatású képek lennének. Ha úgy nézed őket, mintha távolabbra néznél, akkor egyszer csak összeáll egy térhatású kép. Úgy látom, hogy a feltöltéssel az 1. egész biztosan sérülést szenvedett, így a repülő egyes részei kicsit "fölé" kerültek a többi részének.
Nagyon jók, imádom az ilyen képeket, esetleg van több is?
miért szórakoztok? mondjátok már el, hogyan lehet az ábrákaté észre venni!!!
Hát, akkor nem sokan lehetnek azok a kiválasztottak...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |