Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
lehet, hogy zsezsa egy srác, aki egy szép csaj képe mögé bújt! biztosan csak ez miatt cserélte le a képét! gonosz valld be, hogy fiú vagy! MOST! vagy ha nem, akkor köszöntünk a sok elektronika kedvelő ember között!
Egyébként én is mintha már láttam volna ezt a csajt a TV-ben. de vajon hol??? van valakinek ötlete? talán valamelyik keresekdelmi csatornán???
Megvan!!!Irigy honajmirigyek közül az alacsony hosszú hajú srác! Lebuktál!
és lehet hogy te meg egy csaj vagy egyébként majdnem 100%-ig biztos vagyok benne hogy nő vagyok na jóó tuti biztos, de ami megint biztos hogy képet fogok cserélni :action:
te még képet sem mersz kirakni magadról
ha nem baj, utánanéztem az iwiwen és lány
ilyet sem láttam még=> lány szeresse az elektronikát
nemtom miért piszkáljátok, attól még hogy szereti az elektronikát..
Bocsi, de talán idevág...
Tudja valaki, hogy Vista alatt (IE7) miért nem jön be az iwiw? Szegény IE kiakad mint állat... (Nem, köszönöm, nem kérek más böngészőt!)
Teheted sötétebb helyre is az akváriumot de akkor meg a barnaalga jelenik meg. Nekem is van akváriumom és egyszer algásodik egyszer meg hónapokig nincs rá gond. Szóval sok szerncsét.
hát azért ez már tényleg túlzás!!! ne bántsuk a csajokat!!! NA!
Mert miért is kell iwiw?csak tán nem nyomozni akartál Zsezsa után??? nem szép dolog ám! Durcimurci!
Dehogy nyomozok...
Csak látom erről megy a diszkurzus. Ha kíváncsi lennék, kérnék adatokat priviben.
köszi hogy megvédesz, értem már hogy miért nincs itt több lány... (gyk: elüldözitek őket ) :awink:
hogy felborult az oldal, hogy itt van egy lány
én is védtelek :papakacsint:
Mennyi hős védelmeződ van Zsezsa! Már megérte idelátogatnod.
hát nem látod, hogy a jó cél érdekében csináljuk (a küldetés folyamatban!)? Nézd meg milyen szép képe van fent! már ezért megéri!!!
Nem értelek. milyen kérdésről van szó?
Egyébként te nem a valóvilágból vagy az a kigyúrt srác, a Leslie (email-címed alapján gondolom...)??? Tele vagyunk sztárokkal
jó most már kezdek zavarba jönni le lehetne szállni rólam köszi
bocsi hogy szétoffoljuk az off-topicot
Ha azt válaszolom hogy tényleg szép, rögtön lebukok mert akkor én is nyomoztam.
A kigyurtságom főleg a hasam környékét érinti, a 85kilóm jelentős része ott türemkedik ki.
miket építettél amúgy? vagy csak elméleti szinten érdeklődsz az elektronikában?
Hogy egy nő szereti az elektronikát vagy más műszaki területet nem csoda, legfeljebb nem felel meg az előítéleteinknek.
Én ismerek / tem jó néhány hölgyet, gépész, villamos és egyéb (néha több különböző!) müszaki végzettséggel, oklevéllel - diplomával, és nem csak papírjuk van de értenek is hozzá!
Hali!
2 linket keresek: egyiken láttam egy spektrum analizátort, ahol csak egy IC volt a kapcsiban, lm3915, és a kijelző sávokra/oszlopokra volt bontva.... A másikon pedig egy 16 egységes digitáis hangerőszabélyzó volt, az is egy egyszerű, néhány Ic-s kapcsi volt... Előre is kössz! Idézet: „nem, csak kérdem, ha van-e iylen itt.” "ilyen" izébigyós nőnemű egyed tán?
Háát az az igazság hogy én nem értek az elektronikához az a pasik dolga, nem tudom minek mi a neve (csak nagyon minimális szinten) engem inkább jobban érdekel az eredmény . Rengeteg érdekes dolgot tudok itt meg, pl én nem tudtam hogy lehet építeni beszélő postaládát(régi topic) de tök jó, és annyi ehhez hasonló dolgot hogy sokat. Ez részben azért jó, mert tetszenek az ilyenek, meg azért mert majd később az "uram" :awink: nem fog unatkozni míg megcsinálja nekem ezeket
de már egyszer forrasztottam egy kicsit, nagyon kicsit |
Bejelentkezés
Hirdetés |