Fórum témák
» Több friss téma |
Köszönöm!
Már csak annyi hogy service manuál-t hol tudok hozzá szerezni, mert hiába kerestem, nem találtam.
Túl nagy szemű a só.Ez a gép optikailag nézi a só fizikai jelenlétét míg a többi a só vízben oldott mennyiségét nézi.Mindig legyen benne só egyéb tennivalód nincs ha világít hát világítson.
Töltsétek tele, hogy a tartály tetejénél látszódjon. A W5 só jött be nekem.
Sziasztok!
Candy CDP 4609 gépünk van, már lassan 7 éve megy rendületlenül. Pár napja azonban a program vége felé egyszerűen csak megállt. Lámpa nem világít, bekapcs gombra nem reagál (még a sípolás se hallatszik). Táp van, eléri a vezérlőpanelt, a power gomb működik, az ajtóbezárás érzékelő kapcsoló rendben. Mégsem sikerül bekapcsolni. Van-e ötletetek, mi okozhatja ezt a totális lehalást? Kép a panelről: Link Előre is köszönöm!
Nem volt az aljában víz, csont száraz volt.
Egy biztosíték van a panelen, az rendben volt.
Igen, ahogy írtam, ki is lehet mérni a bekapcsoló gombon, a panelra menő tapvezeteken is.
Akkor nincs más hátra mint leellenőrizni a táprészét a panelnak. Elkok,dióda,induktivitás.táp ic stb......
Udv mindenkinek.
Van egy Candy CSF459E tipusu mosogatogepem,ami nem mai csirke. ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2018
Csak 2-3 hohzzáshólást kell visszaólvasni. A megfejtesig csak 1 et
![]()
Ime a teljes panel. Szerintetek lehet ilyen használtan, bontottan venni valahonnan?
Nekem van egy ilyen lefotózva.Felrakom hátha segít.
Sziasztok ebbe a 5 vezetékes Whirpool motort hogy kell kipróbálni kézbe, mert a 2 vastagra nem reagál, de állítólag jó a motor. ADP 8673 gépbe volt.
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2018
Moderátor által szerkesztve
Kedves Botesz, nagyon nagy segitség lenne a panelfotó! (Hátha sikerül leolvasnom róla az ellenállások feliratait.) ha a palatinszky kukac gmail pont com-ra el tudnád küldeni azt nagyon megköszönném.
Ezt nem tudod berakni a 2 vetetékes helyére mert ez inverteres.
Szia!
A két vezetéken csak tápfeszültséget adsz a motornak,de ettől még nem működik,mert szüksége van a 3 pólusú csatlakozón keresztül a vezérlésre is. A tapasztalatom az,hogy amennyiben a gépben lévő szoftver nem kompatibilis a motorban lévő szoftverrel,akkor sem csinál semmit,annak ellenére sem,hogy mind két egység jó. Üdv. Ottó
200W-os motorral működő, Zanussi DWS 684 típusú mosogató géphez milyen nagyságú kondenzátor kell?
Ez állandó üzemű kondenzátor. A mostani kondenzátoron a felírat már nem látható.
Tessék. itt van indító kondenzátor név alatt.
De csak próbára, mert forgó motornál több, mint 400V van rajta.
Sziasztok.
Van egy whirlpool ADP 4546 típusú mosogatógépem . Minden renben ment de amikor elért a viz leeresztéséhez nem csinálta ellenben teljesen elment az áram. Megfogtam és szétszettem megvolt a dugulás oka elháritottam. A bentmaradt vizet kimertem de az áram nem jött vissza.Mi lehet a baj? De biztositék jó!
Sziasztok!
Van egy Whirlpool ADP 4407-es 9 éves mosogató gépem amelyik nem akarja elindítani a mosást csak felszív egy kis vizet és utána erőlködik, nem indul a mosás. A szerelő megállapítása szerint keringető szivattyú (C00311537). Ilyet egy helyen találtam 30e forintért. Tudtok esetleg olcsóbb beszerzési forrást? Bővebben: Link Egyáltalán érdemes még rá költeni, vagy célszerűbb ujjat venni? Előre is köszönöm a válaszokat.
Először is megvizsgálnám azt a szivattyút. Hátha egy kis takarítás után újra megy. Azt meg csak te tudod neked megéri-e javítani, (javíttatni). Minél újabb egy gép annál gyatrább. Az Orczy-ban van utángyártott egy kicsivel olcsóbban, ha jól láttam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |