Fórum témák
» Több friss téma |
Egy szolgáltatást lekellet állítanom,a Windows modulok telepitője,Trustedinstaller,és utána engedte törölni.
Ez mond nektek valamit?
Valami kamu e-mail akar lenni vagy valós? Elég idióta címről küldték ahogy elnézem. "jghdsfkhre498uoisj.eu4i89weuofjil@hmmbhawmemekmawarhmmsyedaap.com" Viszont az hozzá tartozik, hogy volt egy mobilos android aplikáció vásárlásom pár napja, hozzáteszem az volt az első vásárlásom. Kapcsolatbal lehet azzal mit gondoltok? A *pdf -et még egyelőre nem nyitottam meg... A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2018
Nem is ajánlom, hogy megnyisd. Ha nagyon kíváncsi vagy, akkor csinálj egy sandbox környezetet, amin megnyithatod anélkül, hogy amikor bekapsz valami csúnyaságot ebből, akkor ne okozzon nagy gondot
Érdekes, 11:47 -kor újra megkaptam ezt a levelet másik hasonlóan értelmetlen címről, és abban már egy 240Kb -os *.pdf van...
Az előző a beérkezett mappában volt, ez meg a kéretlenbe... "jsjdf99.asfnka324@appsysdepago-appbanyaklonte2.com"
Ez mindenáron a fiókadataimat akarja ellenőriztetni...
A kép a Sandboxie programban megjelenített *.pdf -ről készült, mindkettőben ugyan az van... Egyébként csak megjegyzésként kérdem, de az Apple Inc -nek van valami köze a google play -hoz? Mert a vásárlás a gogle play áruházban történt... A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2018
Mintha azt mondtam volna, hogy töröld le.
Mint coyote55 is írta, csak lopni akar. Van-volt egy másik változata is, hogy lépj be a fiókodba, mert ha nem, törlik. Kaptam vagy féltucatot két év alatt, pedig nem is volt Apple fiókom.
Levélszemét.
Sziasztok a nejem gépe megint rendetlenkedik,nem lehet újra inditani mert csak az irja ki
"Ne kapcsolja ki a Windows előkészitése" és ez megy órákig is ha nem nyomnám ki a főkapcsolóval. Mi lehet a hiba?
Szia nem hiszem törlés után újra inditottam a szolgáltatást.
És amit töröltél azzal mi történt? Nem hiányzik a szolgáltatásnak?
Semmit nem irt ki utána helyre jött a tárhely,kitörölt 165 giga szemetet és utána müködött rendesen.
Telepített rendszer után a hdd meghajtó nem hozzáférhető. Miért?
Például lehet titkosított, vagy a fájlrendszere az adott rendszeren nem támogatott. De az is lehet, hogy nincsenek rajta meghajtók létrehozva, ill. formattálva...
Windows 7 alatt tökéletes volt és normál ntfs alapú. Több száz gigányi anyagom van rajta.
Akkor a jogosultságoddal lesz baj. Csak Te tudhatod, mit állítottál be előzőleg.
Szia!
Ha rendszergazda jogosultsággal próbálod megnyitni, akkor hogyan viselkedik? A kezelés-lemezkezelésben nézted a sátuszát?
Nem szoktam biztonsági beállításokat használni mivel csak én használom a gépet. Majd megnézem ha hazaérek.
Sziasztok,
Van egy sz.gép és egy Nas hálózatba kötve Switch-en keresztül. A hálózat minden eleme, végpontja gigabites, mégis ha sz.gépről másolok Nas-ra akkor csak 1-2 Mbit sebességet tudok elérni. Ez lehet beállitáshiba vagy valami más? (ha laptopról másolok, ami szintén gigabites akkor is ugyanolyan lassú)
Másolásnál A eszközről B eszközre kerül az adat. A-tól B-ig lévő út leglassabb eszköze határozza meg a sebességet. Ha a switch is gigabittes, akkor nem az a gyenge pont. Szerintem te HDDről másolsz HHDre, valószínű a NASban egy lassú HDD van.
A NASban lévő HDD-ről ha olvasok akkor jön 30-40 MB sebességgel az adat, azzal nincs gond csak az írással. Ha közvetlen a gépbe teszem akkor az írás-olvasás is elég gyors. (AllInOne gépem van, nem egyszerű belerakni).
A NAS tipusa: N5-38179E Proworx
Estét!
Elkezdtem feltölteni egy 870Mb -os videót, a youtube -ra, de eszméletlenül lassan (150kbps) megy. Már töltöttem fel ezelőtt (nem mostanában) több videót is, de mindig a maximális feltöltési sebességemmel ment. Van náluk valami gebasz most? Vagy mire véljem ezt a csiga tempót? A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2018
Lehet, hogy a Meltdown vagy a Spectre "áldásos" hatása.
A patch a szervereket is megfogja nagyon.
A telki gépembe beépítettem egy Leadtec WinFast TV2100-as tunerkártyát, hogy rajta/vele tévézni is lehessen. A használatos windows 7 oprendszer nagy nehezen felismerte a hardvert, de utána majd mivel tudnám a tunert magát életre kelteni?
Állítólag kellene hozzá valami TV-t és rádiót működtető segédszoftver. A másik gépemben például van hasonló tunerkártya a video-digitalizáláshoz, de annak létezik is a telepítőlemeze, mert még amikor vettem - a dobozában adtak hozzá. Ehhez a WinFast TV2100-hoz viszont szinte semmim sincs. A másik tuner lemezéről betölthető működtetővel vajon elmenne a gép? (az valami Philips márkájú) |
Bejelentkezés
Hirdetés |