Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Én sem sokat járok moziba, de évente néhány filmet megnézek. Általában a látványosabbakat.
Ennél fogva én is igyekszem az IMAX előadásokat látogatni. Mivel a mozi kb 2 hétig adja IMAX-ben nagy a tömeg. Épp desemberben volt egy élményem ahol 2 srác eléggé ittasan jött be, járt a szájuk, kiöntötték a kukkoricát, kimentek másikat venni, stb. Szóval léteznek a killbill által említett, dolgok, ha nem is állandóan, de előfordul.
Sajnos a koncertek is egyre nehezebben viselhetőek számomra a sok mobilozás miatt, de azért egy (kettő Roger Waters koncertre akkor is kimegyek. Az sokkal nagyobb élmény annál, hogy pár gyökér miatt kihagyjam. De lehet, hogy viszek magammal egy SB-900-as vakut, és pofán villantom, aki a szemembe világit a telefonjával. Csak előbb vennem kellene egy SB900-at, meg pár karate órát... A Bryan Adams koncert nagyon tetszet, igazi élő, interaktív műsor volt, jo hangminőségben, nagyon jó hangulatban. De a mellettem ülő mókus végig SMS-ezett, csak a barátnőjét érdekelte az előadás. Voltam mostanában Chris Rea koncerten is, de az nagy csalódás volt. Osul szólt, mind hangosításilag, mind zeneileg. Már bánom, hogy azt a pénzt nem a Presser-Falusi koncertre költöttem.
Netflix?
Én a függetlenség napján voltam moziban utoljára, a mellettem ülő csávót legszívesebben agyoncsaptam volna... Nekem azt semmilyen mozi nem tudja pótolni hogy ott a vinyón a film, akkor nézem meg amikor akarom, nem kell autóba ülni, utazni, jegyet venni, vacogni, izzadni. Amikor kedvem tartja befekszem a méteres TV-m elé és megnézem. Lehet hogy a kép meg a hang sem olyan, de azért a Sony Bravia-m nem olyan rossz, meg a 4 nagy méretű láda sem a sarkokban.
Te még nem tudod kívülről? (Függetlenség napja)
Bármikor tudnám folytatni annyiszor láttam, de bármikor szívesen megnézem újra. Mint az 5. elemet.
Azt nem. A Star Wars (akkor még) trilógiát tudtam, meg az Indul a Bakterházat.
A bakterházat én is. Sorszámozott Video CD-n van meg. (is) kétszáz hetven valahányadik példány.
Joan Baez új lemeze.
Holnap jelenik meg.
Nézd meg Benjamin Button különös életét, ha jó filmre vágysz. Én mondjuk azokat kedvelem leginkább, aminek annak ellenére van története, hogy nem 300 hulla van a végén. Bár ez a film ebből kilóg kicsit .. ööö . A Miért pont ő sem akármilyen film. Persze ez erősen ízléstől függ, kinek mi a jó. Van aki a Feláldozhatókra gerjed, van aki Tökéletes hang-ra.
Ez a Benjamin Button nem az amikor öregen születik és ahogy öregszik úgy lesz egyre fiatalabb?
Egyszer elég volt megnézni. Feláldozhatók nem láttam, nem is fogom, Tökéletes hang, megnézem. Ebből van kettő is. - Okádással kezdődik. Lesz benne fingás is? A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2018
A szigeteléseknél semmi rágcsálókkal kapcsolatos infót nem találok a neten. Szigetelni kellene majd padlástérben, olyan helyen ahol azért akad egér, néha nyest is, így a nikecell kilőve mert azt tuti hogy szétrágnák. Abban majdnem biztos vagyok hogy az üveggyapotot nem állnának neki rágcsálni, de mi van a különféle kőzet-ásvány akármilyen gyapotokkal azokat vajon megrágnák? Az üveggyapottal való munkát elkerülném ha lehet.
Az Izolitot nem rágja. Szoktak még rátenni csirkehálót. Vashuzalosat.
Apró lyukú, nem fér át rajta az egér sem és megrágni sem tudja. Meg nem árt néhány adag mérget kihelyezni a padláson és figyelni hogy fogy e?
Sziasztok!
Az oldal jobb alsó boxa, ami tartalmazta az online felhasználók számát, listáját, időt, az mostanában tűnt el? Pár napja tűnt fel, hogy nem látom. És miért?
Szia! Nem tudom, hogy miért, de már hónapok óta nincs ott.
Nálam kőzetgyapotban laktak a patkányok, szép fészkeket alakítva ki, szétszaggatva az egészet. Abban a táblás kőzetgyapotban, ami ezer helyen böki az embert, ha hozzáér. Ha jól emlékszem, "Isolit" nevű anyag.
Beköltöznek azok az üveggyapotba is. Egy macska jó megoldás ellenük. Ha kell csk szólj, nekem mindig van felesleges.
Szuper. Akkor jó lenne a nikecell is csak meg kéne védeni valahogy. Olyan apró lyukú dróthálót nem láttam amin ne férne át az egér. Pálcásban létezik, de annak olyan 1000-2000 között van négyzetmétere. És a gerendákat leszámítva be kellene bugyolálni vele a szigetelőanyagot alul felül és a végein ami képtelenség mert annyira nem hajlékony.
A macska sem megoldás, mert az apró hézagokba résekbe ahova ezek beférnek oda a macska nem. A méreg megint csak időszakos, végleges megoldásnak nem jó. A rések kiöntögetése elég körülményes lenne, és csak valami cementes vagy ragasztós alapanyaggal lehetne de annak meg nagy a súlya.
Nem kell a macskának beférni az egérlyukba, megvárja amíg előjön. Nálam egér nincs.
Itt van, plusz jön a szomszédoktól is. A világ macskája sem tudná őket kiirtani, mert a melléképületekben találnak olyan helyeket ahol nyugodtan tudnak szaporodni. Volt hogy 7 macskánk volt, az sem volt elég. A környéken sokan gazdálkodnak, termény sok helyen van, szóval találnak élelmet. A házat meg akkoriban amikor készült nem úgy csinálták meg hogy ne tudjanak sehova sem bejutni, ma meg már csak iszonyú munka, vagy teljes átépítés árán lehetne.
Nekünk sajnos itt nincsen magyar nyelvű mozi. Igy a mozi kilőve!
Nem regisztrálás nélküli torrentra gondoltam, hanem valami Online Videotékára, vagy nem tudom hogy hogyan irjam, mint pl a Spotify vagy az Amazon MoviePreim vagy a Googlemusic Hogy van egy előfizetésed, és annak fejébe tudsz nézni filmeket
hbo go ha jól tudom megy tv előfizu nélkül is.
Régebben itt is volt, mert a tyúkok miatt van termény és a szomszédban is tartanak mindenféle állatot, de mostanában már nincs mióta nekünk is pont hét macskánk van. Nem akartam ennyit, de így hozta az élet. Egeret ritkán látok, akkor is döglötten hozza valamelyik macsek a szomszédból. Egyébként vadonatúj házat sem tudnál olyanra építeni, hogy ne telepedjenek be. Ha a padláson nincs kaja viszont feltud menni a macska megoldja a problémát. Ilyen szempontól a nőstény macska jobb, mert szívesebben vadászik.
Van nikecellhez hasonló kék színű nevét nem tudom, de ára duplája a nikecellnek szigetelésem. Ennek a kék anyagnak gyári paraméterei között szerepel, hogy egér nem rágja, éghetetlen, vizet nem szívja be. Maradék hulladékot egér vagy patkány teljesen szétrágta, gyufával meggyújtva vidáman ég, jól szívja be a vizet. Ennyit a gyári paraméterezésről.
Az elvileg lépés álló. Kűlső lábazati szigetelésnek szokták felrakni.
Nem tudom mit jelent a lépésálló, de ez benyomódna ha rálépnék. Ezen járva hamar szétmorzsolódna.
Akkor lehet hogy nem egyről beszélünk. Én erre gondoltam Bővebben: Link
A lépésálló csak annyit jelent, hogy vékony betonréteg alatt elvan.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |