Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Jól mondod 4-kor már a vonaton leszünk!
Sziasztok. Lőrincin volt kint egy úr aki POS terminálokat árult. Esetleg nem ismeri valaki? Hátha tudnék tőle így a hobbielektronikán keresztül is vásárolni.
Igazad van, bár a négykor kelést elrontottam
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 11, 2018
Miből gondolod, hogy csak vénasszonyok járnak piacra, és csak vénasszonyok főznek?
![]()
Lehet, hogy hajléktalan, és se kutyája se macskája. Vagy csak egyszerűen lusta, kényelmes ember…
![]()
Mivel fordítva forrasztottam be az összes tranzisztort, ezért ***...
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 12, 2018
Moderátor által szerkesztve
Lehet, hogy rosszul áll az órád szerelése, és rossz szaga van?
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 12, 2018
Az jól áll, csak a tranzisztorok vannak fordítva
![]() A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2018
Moderátor által szerkesztve
Valamint nem kíváncsi a vénasszonyokra; meg nem is érdekli a börze, csak trollkodik.
Mérnökként mondanám, hogy tranzisztornak van "inverz" üzemmódja. Úgy is működik, csak nem annyira. Például áramerősítése nem 163, hanem 2...
És esetleg kijön belőle az éltető füst?
Sziasztok!
Ha valaki elfelejtette volna, holnap BURABU 2018. A részletek linkje, egy hozzászólással visszább.
De kár Sanyikám, hogy nem tudtok jönni, örültem volna a társaságotoknak. Akartam is kérdezni hogy jöttök-e, de akkor ezek szerint meló lesz holnap.
Sajnos nem ez volt a csúcs a BURABU-k történetében
![]()
Akkor ezek szerint nem sokat hagytam ki. Kicsit szomorú voltam, mert a tavalyi elég jó volt, idén meg nem lehettem ott.
![]()
Börze része pótlásra kerül, csak győzd elvinni
![]()
Szia!
Nem baj, kezdésnek jó volt, majd kialakul. Az idő sajnos hozta a formáját, de azért lehetett nézelődni, vásárolgatni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |