Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
A délutános műszak megígérte nekem, hogy szedni fogja a lábát reggel.
![]()
Halihó. Én lakok Bakonszegen, B.újfalu mellett.
Terveznék panelt is de mivel nincs paneles foglalatom így nem tudom a lábtávokat. Azt meg végképp nem hogy adott irányba hány mm a következő.
Sajnálom már elvitték, és Poroszlón lakom.
Pár százat most visznek a szemetesek, de ugye neked nem kellett semmi sem, ha nincs róla fénykép...
A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2018
Miről van szó? Elvesztettem a vezér fonalat.
Nem jött el Szentesre, mert nem fényképeztem, és így nem tudta eldönteni, hogy érdemes-e eljönni egyáltalán...
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2018
Egy kis képernyős TV működő, távirányítóval - nem LCD - kell valakinek? Vigyem?
Szentes tőlem 120km. 32km-re fizettem 4000-et. Számold ki ez mennyi úgy hogy azt se tudtam mi van ott ami behozza az árát.
Hát, nem tudom, mennyire volt korrekt pjg-nek felajánlott hangfalra lecsapni, azelőtt, hogy ő reagálni tudott volna egyáltalán...
![]()
Szerintem, hozd el, ha nem kell senkinek, akkor megy vissza (vagy tombola).
Részemről kicsi lészen most a felhozatal, sajnálatos módon. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 19, 2018
A konyhában nézz körül, mi van felesleges. Lábas, fazék, tányér, rántott hús, stb
Kell a kimenő is, az egy db? Priviben írok árelképzelést, ok?
Én is pont ennyit tervezek kérni a barátaimtól(?) benzinre Budapest - Békéscsaba (400km) viszonylatra, igaz fejenként...
A börzés komám hoz egy pár HS400 és egy pár HS200-as hangfalat is eladásra.
Pjg fórum tárnak találtam magas sugárzót. Van ezekből jó pár Különböző állapotba 4 8 ohmos. De igényeknek meg felelően 8 ohmos-ból lett egy felesleges. Szép állapotú.
A terem bepakolása megkezdődött.
![]() Információim szerint lesznek még pluszban páran, akik itt írásban nem jelentkeztek, de eljönnek, mert egy-egy fórumtársunk ismerősei, de nem aktív fórumozók.
Utólag is elnézést a keresztelőért, persze EcoPityuról van szó.
![]()
Végső bepakolás fázisában vagyok. Mohinger, nyomtassak jelenléti ívet, vagy megoldjuk kézzel? Vigyek valami speciálisat?
Megoldjuk kézzel szerintem.
Úgy néz ki, hogy lesz nyakba akasztós névjegytábla, amire majd mindenki alkoholista filccel ráírja a becses nevét.
Szia Tamás.Mutatok valamit. Most néztem meg a tetthely címét. Gafly, Grampa, Gergő és a többiek. Én ezt viszem, megmutatom nektek. Állítólag ilyen csövekkel itt még UL-t senki sem épített itt.
[off]
Idézet: „Állítólag ilyen csövekkel itt még UL-t senki sem épített itt.” Csak nem tudsz róla...[/off]
Ezek szerint valóban nem is tudtam róla. Nekem még fórumos ismerősök sem említették. Igaz nem is tettem fel kérdést a témájában. Hát szivesen összejöttem volna olyan emberkével aki ilyet épített, lenne mit mesélni. [off]
A hozzászólás módosítva: Júl 20, 2018
|
Bejelentkezés
Hirdetés |