Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok! Nemrég vettem egy 3-as szivargyújtó elosztót. Amint bedugtam az fm transmitter és a gps töltőt az egész cucc sípoló hangot adott ki ( sztem gerjedtek ), ezt milyen megoldással lehet kivédeni? Elketronikai ismeretem van úgy nagyjából az alapok! Meglehet csinálni valamilyen kondenzátoros kapcsolással? ha igen akkor kapcsolási rajzot is szeretnék kérni!
Csinos kis rajz!
Ha gerjednek egymásra, talán szét kéne öket ültetni. Már a gimiben is igy volt. Szerintem ne elosztot használj, hanem szerelj egy másik szivargyujtoaljzatot az eredetitöl viszonylag távol, mondjuk a két ülés közé.
Szerintem nézz utána vmilyen kondenzátoros nagyfrekvenciás zavarszűrőnek .Szerintem szivargyújtóként bekötsz egy kondenzátort , megoldja a problémát. Ki kell próbálni
Egy-egy 20μH-s fojtó jót tenne nekik! (kösd sorosan a pozitív ágakon)
amit írtál, ez a fojtó tekercs az jó, csak hány ampereset vegyek, annyit amennyi az ajzaton fog esni?
Pontosan! Én akkorákat vennék, amennyit a szivargyújtó bír, így bármit rá tudsz akasztani (illetve a saját csatlakozóiba ha beépíted, akkor csak pont akkora elég, amennyit az adott eszköz felvesz - ha bontható a dugója).
Kérek segítséget a Suzuki swift 2002 szivargyújtó nem működik. A negatív megvan a szivargyújtón, de a pozitív nincs meg. A lámpa ami ott van mellette ott is a negatív megvan, de nincs pozitív. Szeretném
ha valaki segitene. Nem tudom a lámpának mikor kell világítania.
Gyújtással próbáltad? Ha akkor sem, akkor keress egy kiégett biztosítékot a többi között!
A hátuljáról húzd le a Faston csatlakozót. Kis próbalámpával nézd meg, ott van-e villany. Ha nincs, keress kiégett biztosítékot, ha van, akkor a szivargyújtó csatlakozóban olvadt ki a hőbiztosíték.
A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2018
|
Bejelentkezés
Hirdetés |