Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Szivargyujtó elosztó

Témaindító: ladik, idő: Feb 22, 2010
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) ladik hozzászólása Feb 22, 2010 /

Sziasztok! Nemrég vettem egy 3-as szivargyújtó elosztót. Amint bedugtam az fm transmitter és a gps töltőt az egész cucc sípoló hangot adott ki ( sztem gerjedtek ), ezt milyen megoldással lehet kivédeni? Elketronikai ismeretem van úgy nagyjából az alapok! Meglehet csinálni valamilyen kondenzátoros kapcsolással? ha igen akkor kapcsolási rajzot is szeretnék kérni!

sziv.jpg

(#) akos70 válasza ladik hozzászólására (») Feb 22, 2010 /

Csinos kis rajz!
Ha gerjednek egymásra, talán szét kéne öket ültetni. Már a gimiben is igy volt.

Szerintem ne elosztot használj, hanem szerelj egy másik szivargyujtoaljzatot az eredetitöl viszonylag távol, mondjuk a két ülés közé.
(#) gabi20 válasza ladik hozzászólására (») Feb 22, 2010 /

Szerintem nézz utána vmilyen kondenzátoros nagyfrekvenciás zavarszűrőnek .Szerintem szivargyújtóként bekötsz egy kondenzátort , megoldja a problémát. Ki kell próbálni
(#) klemo86 válasza ladik hozzászólására (») Feb 22, 2010 / 4

Egy-egy 20μH-s fojtó jót tenne nekik! (kösd sorosan a pozitív ágakon)
(#) ladik hozzászólása Feb 23, 2010 /

amit írtál, ez a fojtó tekercs az jó, csak hány ampereset vegyek, annyit amennyi az ajzaton fog esni?
(#) klemo86 válasza ladik hozzászólására (») Feb 23, 2010 /

Pontosan! Én akkorákat vennék, amennyit a szivargyújtó bír, így bármit rá tudsz akasztani (illetve a saját csatlakozóiba ha beépíted, akkor csak pont akkora elég, amennyit az adott eszköz felvesz - ha bontható a dugója).
(#) reikimester hozzászólása Aug 13, 2018 /

Kérek segítséget a Suzuki swift 2002 szivargyújtó nem működik. A negatív megvan a szivargyújtón, de a pozitív nincs meg. A lámpa ami ott van mellette ott is a negatív megvan, de nincs pozitív. Szeretném
ha valaki segitene. Nem tudom a lámpának mikor kell világítania.
(#) Inhouse válasza reikimester hozzászólására (») Aug 13, 2018 /

Gyújtással próbáltad? Ha akkor sem, akkor keress egy kiégett biztosítékot a többi között!
(#) pucuka válasza reikimester hozzászólására (») Aug 13, 2018 /

A hátuljáról húzd le a Faston csatlakozót. Kis próbalámpával nézd meg, ott van-e villany. Ha nincs, keress kiégett biztosítékot, ha van, akkor a szivargyújtó csatlakozóban olvadt ki a hőbiztosíték.
A hozzászólás módosítva: Aug 13, 2018
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem