Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Voltam kint terep szemlén. Meguntam a kunyerálást szóval a padokat én magam hegesztem meg. 2 darab 3 méterest terveztem de még nem tudom milyen széles legyen.
Megpróbálok minden esetre (még ha befér majd) stoki székeket vinni, aki nem finnyás az úgyis ráül alapon.
![]()
2 m hosszú elég, kissé trapéz lábakkal (~20-20°), "Andráskereszt"-tel, ~30 cm-es ülő rész. Mi viszünk kemping (összecsukható) székeket (3-4 db.). A villany verd ki belőlük.
Azon gondolkozom, hogy "tényleg" örülni fognak-e nekünk az illetékesek, amint a múzeum mellett, az EUS pénzen felújított vásártéren nekiállunk halászlevet bográcsolni
![]()
Láttam a képet, hm.. Majd odébb megyünk.
![]()
Felmerül bennem a kérdés (anélkül, hogy lettem volna már ott), hogyha ennyire nem klappol, nem segítőkészek, nincs áram, nincs pad, stb...miért akarjátok ennyire ott tartani?
Már volt sikeres találkozó, és szeretnénk megint. Valamint a messzi vidékről nehezen jutnak "fel" Pestre a kollégák, így helyi/körzeti találkozón ismerhetik meg egymást. Főleg, hogy az idei, pesti elmaradt.
![]()
Meg az is közre játszik, hogy aki egyáltalán felvetette, hogy szívesen szervezné (jani1987), ott lakik a szomszédban.
Rosszul tudod. A Bókay-kertben volt villany, hosszabbítóval volt kivíve a helyszín(ek)re.
![]()
Persze, hát volt verseny is. Ott forrasztottak a srácok.
![]()
Forrasztani lehet tűzi-pákával is (én is azzal kezdtem a "minap"), ott égett az üst alatt a láng.
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2018
Ezért van 12V-os pákám is szivargyújtós.
![]()
Csak autód nincs hozzá, így cipelheted az akkut.
![]()
Nyugtával a napot! Volt már, hogy volt, aztán mégse!
![]()
Ejnye.
![]() Öreg de legalább rozsdamentes , és a kocsi is. ![]() Már a 300. kilométert is beletettem , új gyertyák rendbe hozták végre az alapjáratom is, olaj, olajszűrő, vezérműszíj, feszítő görgő, vízpumpa, AC pumpa, önindító, fékbetétek, légszűrő, meg nemsokára akkumulátor is. ![]() De a kaszni rozsdamentes ezzel már elmerek indulni bárhova. ![]()
Miert nem hasznaltok egy benzines-gazolajas aramfejlesztot?
Én tudnék is vinni, de az a baj hogy így is tele lesz a kocsi.
![]() Lehet felteszek egy tető csomagtartót.... Ami nekem van az 3x230V 1,1KW / fázis leadására képes folyamatosan.
Á, az környezetszennyező, zajos, füstöl, be se engednének vele a felújított parkba.
![]()
Beledugjuk vízbe a kipöff csövet így nem lesz hangos és csak vizet szennyez.
![]()
Az fojtás; nem fogja szeretni. Víz meg nincs a közelben (hacsak a bográcsba nem dugjuk).
![]()
Autóakkuról szinuszos inverter. Ha van valakinek.
A kocsiba nekem van beépítve egy 300W RMS-re képes inverter, de az akku előbb-utóbb (nálam inkább előbb) kimerül, akkor be kell tolni.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |