Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Van egy sárga diszperzites vedrem.
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2018
Busát ne vegyél, az nem való ételnek. Elrontja a halászlét.
No, igen, kellene tudni a létszámot (ha mégis összejönne a rendezvény). Bográcsot, tartót, tűzifát, tudnánk vinni. Bár a bogrács slambucos, de abban is megfő a halászlé, ha nincs valakinek (akkora) halászlés. Csak pontyból is remek lét lehet készíteni! ~30 dg/fő Ha lenne törpeharcsa is, még az jó bele. 1 kg körüli busa is lehet benne 1-2 db. nem rontja el.
A helynek, a delejnek kellene már fixnek lenni. Lehetséges időpontok: okt. 6, 13, vagy 20 (ez utóbbi már "karcos"). A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2018
Nem aranyszabály hogy a helyszínen kell főzni. Lehet nálunk is ha kintre nem kapnánk engedélyt. Kivéve a kastélynál. Ma kezdtem el összevágni a padnak valót de mivel a szorítók foglaltak így csúszok egy napot. A plusz asztal kész csak jó súlya van.
Le a kalappal a lelkesedésetek előtt. Sok sikert! Remélem összejön egy jó buli, még képlékeny, de remélem el tudok menni...
Kevés a könyv az asztal alatt, nem támasztja fel biztonságosan (ha még valamit ráteszel).
![]()
A nagy 30 kilós trafóm vajon elbírná az asztal?
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2018
Azt nem vihetjük, mert objektív okból késik a befejezése.
![]()
Az időpont mikor fixálódik le. Kéne a pontos dátum hogy szabadnapot tudjak kivenni.
A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2018
Nekem a törött lábú Nyúl mellől nem lehet fél napokra (se) átmenni öcsémhez, hogy folytassam.
![]() A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2018
Ha legalább egy héttel értesülök az esemény előtt, akkor én is tudok menni.
Ha az segít, akkor Pestről elviszek pár embert (maximum 4), praktikusan (ha van érdeklődő ingyen ebédre).
Pesten (ingyen ebédre, sem voltak többen, Zsákán mennyi?)... Fa, kenyér, paripa nem gond... Önkormányzat segít? Nem akarok a hírekbe kerülni, hogy "migráncsok égették fel a kastélykertet". Kavart pont eleget a bátyád is... Mondanám, ha van időpont és komoly jelentkező, akkor szóljatok, és Zsuzska csinál grafikát a jelentkezéshez A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2018
Szia Jani!
Mit sikerült intézned, eljutottál a hivatalba, az engedélyek ügyében? Mi legyen a pontos dátum?
Még csak újfaluba voltam az áram szolgáltatónál. Miért is ne az illetékes pont aznap volt Debrecenbe.
Ha a hal nem jönne meg időre pácolt hús lesz mint B terv. Gafly: van vonó horgod? A bútorzat cipelésére utánfutót kértem. A padot holnap hegesztem és 2 méteres lesz 50 centi magasan. Elégnek kell lenni. Minden más folyamatba.
Nincs vonóhorga. De mi a dátum ("ha a hal nem jön meg időben")?
Most jövök a kastélytól. Villany most nincs. Kivittem egy izzót leellenőrizni. A polgármester nincs otthon. A pad félkész.
Az alsó merevítő középen legyen ne a széleken. Spórolsz egy kis vasat, és kényelmesebb ha esetenként maga alá tudja húzni a rajta ülő a lábát.
Amikor nem padként üzemel akkor majd álvány lesz.
Amint elkapom a polgármestert rákérdezek a delejre. Kettőig dolgozok.
A dátum kellene hogy szabit tudjak intézni.
Egyenlőre nincs jó hírem. A kastélynál építkezés miatt totál káosz van. A polgármester szerint a delejt nekem kell intézni és tartok tőle hogy zsebbe nyúlós lesz. Az öreg otthon udvara is megfelelne a padok és asztalok miatt de a két szép szememért se segítenek. A foci pálya és a művház még egyeztetés alatt. Holnap kapok új infókat mivel a könyvtáros nem volt elérhető.
Aggregátorom van, mint mondtam el is viszem szívesen, már van tető csomagtartóm is, szóval nem gond a szállítása. 1,2KW teljesítményt nyújt, kicsi, könnyű és valamennyire még "csendes" is.
![]()
Mondanám hogy kösz a segítséget de elvileg ez az én feladatom. Ha minden kötél szakad akkor elfogadom.
Benzint tudunk bele helyben venni valahol? Beszállok az üzemanyag pénzbe ami belemegy de innét azért nem akarok odáig vinni benzint mert büdös lesz a kocsiban tőle.
![]() Idézet: „Az öreg otthon udvara is megfelelne a padok és asztalok miatt de a két szép szememért se segítenek.” Lehet, hogy nem elég szépek a szemeid.... Bocs, nem tudtam kihagyni... ![]()
Berettyószentmártonba van vétel. Illetve Berettyóújfaluba Földes felé a körforgalomba.
Azt akkor megoldom út közben még kocsikázok oda.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |