Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ha a nevére katt. ott az adatlapja, és Köszegi
A 37-es kis TV, és a boyler cucc még megvan.
A többi gazdára talált. Tehát: Személyesen Kőszegről .(GYK)
Sziasztok!
A korábbi Felajánlásomból már csak az alábbi videómagnók maradtak: Panasonic NV 730 idler gumi elöregedett, csere után kiválóan fog működni. Grundig VS 500 Távkapcsoló mindkettőhöz van. 14. kerületben átvehető Postázom is, de személyes átvételnek jobban örülnék. Üdv
Szia,
a Panasonicot felmarkolnám, személyesen.
Ha esetleg személyesen senki sem viszi el a Grundig-ot,akkor jelentkeznek rá. De postázni kellene.
A hozzászólás módosítva: Okt 11, 2018
Szia!
Akkor ezennel a tiedé a Pana! A többit privátban.
Szia!
Tiedé a gép! Sok sok papírdobozzal rendelkezem, postázás nem akadály. A többit Privátban
Akkor sajnos tárgytalan, én pesti vagyok.
Hello, 125w-os higanygőz lámpa, kisülőcső meg kondik érdeknének! Meg vannak még? Helyileg hova kéne értük menni?
Üdv! A lámpák megvannak még, kondik nincsenek. Soltvadkert, Bócsa, Jakabszállás, Kecskemét átvételi pontok lehetségesek.
Nagy hohonak hála a kezembe került pár nyomtatott rajz aminek ti talán hasznát vehetitek. Listázom:
TA-5101 és TA-3210 tv vevőkészülék TA-3201-02-03 és TA-4201-02-03 tv vk EMG 1343/C műszer Szignál generátor EMG 1173 műszer EMG 1151 Noname rádió vevőkészülék AM-FM szuperrendszerű vk RB 3603 tranzisztoros rádió TV vk Minivizor tv-vk EMG 1113/C műszer EMG 1143/B műszer R 4901 B típusú rádió vk EMG 1581/S műszer EMG 1534 műszer
Szia!
Ezek (főleg a műszer rajzok) eredetiek, vagy másoltak? Abból, hogy nyomtatott, a másodikra következtetek.
Nem én készítettem őket hanem így kaptam. Szóval az eredetiséget illetően nem én vagyok az illetékes.
Köszönöm a választ, de látom rosszul tettem fel a kérdést, tehát három lehetőség van: 1. a rajzok a gyári dokumentációból származnak - eredetiek -, vagy 2. a gyári dokumentáció fénymásolva, vagy 3. a neten esetleg fellelhető rajzok kinyomtatva? A szomorú tapasztalat az, hogy sokszor a kis fájlméret oltárán a készítők beáldozzák az olvashatóságot. A kérdésben "eredeti" jelző arra irányult, hogy a gyári dokumentációból van meg a rajz -vagy annak fénymásolata (ez a jó eset). Az hogy "nyomtatott rajz", az esetleg érthető úgy is, hogy gyári, nyomdából származik, erre szerettem volna rákérdezni.
Elsősorban az EMG-1173 érdekelt volna (van egy ilyenem), mert a neten fellelhető dokumentáció (Bővebben: Link) 51. oldalán a rajz sok helyen olvashatatlan (értékek, pozíciószámok). Ha jani1987 kolléga rajzával előrébb vagyok, mert mondjuk az eredeti rajz vagy annak A3-as fénymásolata, akkor tisztelettel elfogadom, egyébként meghagyom másnak a lehetőséget. Ezt és a többi műszer rajzot pedig szkennelni gondoltam, hogy ha megvan jó minőségben, akkor mentsük meg az utókornak. Most részleteiben rákerestem mindegyik EMG műszerre (bevallom ezt korábban nem mindegyiknél tettem meg), a letölthető dokumentációban jó minőségűek a rajzok (és itt is szeretném mindannyiunk nevében megköszönni annak, aki beszkennelte). Így már remélem érthető a kérdés. Üdv: Árpi
Sziasztok. Ilyen jórészt PC-s lomokban lát valaki fantáziát? (egerek, hangszóró, fülesek, webcamera, stb...) Van benne működő és javításra szoruló darab egyaránt. Hátha valaki fel tudja használni és nem a lomtalanításba fog kikötni.
Helyileg Bp 20.ker-ben van
A konzolokat, a laptop adaptert és a fejhallgatót elfogadnám ha a posta megoldható.
Soros porti egér nincs véletlen köztük?
Ha van, érdekelne.
Soros portos egér engem is érdekelne, már ha van és jut.
Ksözi!
@sany és jani1987: Első sorban egyben adnám az egészet és ha nem muszáj akkor nem cipelném ki a postára.
A jobb alsó Genius az soros, de golyó nincs már benne. Meg van pár PS2-es is még a kupacban.
Mivel ilyen nagy az érdeklődés a soros egerekre, találtam pár átalakítót is hozzájuk. Ezeket is odaadom az előbbi kupachoz.
soros-PS2 és PS2-USB
El menni sajnos nem tudnék érte, viszont valaki el tudna menni a soros porti egérért, és feladni, aki megy a többi cuccért is?
Előre is köszönöm! A hozzászólás módosítva: Okt 22, 2018
Tisztelettel vinném a kupacot ha más nem jelentkezik érte.
Rendben, te vagy az első aki egyben vinné az egészet. Többen jelentkeztek a soros egérért előtted. Ha neked az nem kell, azt meg tudnátok oldani egymás közt?
A többit pedig privátban egyeztessük.
A soros egérre akkor nem tartok igényt!
Akinek kell tőlem átveheti vagy postázom de arra várni kell!
El tudná nekem postázni?
Nem annyira sürgős...
OFF hozzászólások eltávolításra kerültek.
Elvihető Miskolcról(Debrecen is megoldható) egy szatyor(kb 10-15 darab) régebbi laptop, mind hibás/hiányos állapotban, valamint 2 pc. Mindet hozták hozzám az évek alatt rokonok, ismerősök, nem tudom milyen állapotban vannak, nagy részük valószínüleg halott, töltőm nincs hozzájuk, a legtöbben hdd sincs(legalábbis első ránézésre nem láttam). Alkatrésznek, macskát dobálni, vagy ajtókitámasztónak, stb. maximum két részre vagyok hajlandó szétszedni, de egyben jobban örülnék. Posta van, ha fizeted előre. Képeket este tudok felrakni.
Szia, nagyon régi masinák? Érdekelne ha van közte ilyen 8086-486 -osok is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |