Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Kétféle smd 8bites microkontrollert hajkurászokTyp: EKT5201 EM78F664N. Az adatlapjuk meg van,De sehonnan nem lehet rendelni.A segítséget előre is köszönöm.
Sziasztok!
RC4558P típusú műveleti erősítőt kellene helyettesítenem, mivel nagyjából elég sürgősen kellene, így a rendelés nem jöhet szóba, viszont az itteni boltban nem kapható ez a típus. Valaki ismeri esetleg, TLxxx valamivel helyettesíthető? Előre is köszönöm a segítséget!
Igazából TL082 -t akartam írni.
A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2018
Sziasztok!
Van 2 db ic ami kifutó széria. TA7774PG, és TD62783APG. Milyen típusú ic-vel lehetne őket helyettesíteni úgy ,hogy nem kell átalakítani semmit a panelen.Ez egy samsung no-frost hűtő vezérlő panelja. Meg köszönöm ha valaki tudna segíteni.
Sziasztok.
Ezeket az LD110CJ / LD111ACJ-Ic-ket mivel tudnám helyettesíteni?
Szia!
Szerintem ICL7135-ös IC-vel. Az ugyan egy tok csak,meg 4 1/2 digites,de külső referenciát használ az is,meg multiplex kijelzőt is,meg külső az órajele is.Lehagyod az utólsó digitet,és kész. Neked kell tudni miben van ez,megéri-e a macerát.
Köszi az infót. Lehet hogy nem éri meg a kínlódást, és a pénzt rááldozni. Egy régi asztali multiméter.
Sziasztok.JY1117 et helyettesítettem ams1117-el azóta be se kapcsol a készülék. Elnéztem volna valamit?
A típus után nem volt még valami? Például -3.3 vagy -5.0 .Ez egy stabilizátor család. Az utó jelzés nélküli az ellenállásokkal beállítható kimenő feszültségű, vagy alapból 1,25V kimenetű. Az utójelzésesnél a kimeneti feszültséget ráírják.
A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2018
Szia!
Kimenő feszültségre ugyanazok ( fix ) vagy szabályozott?
Közben elindult A többi meg már másik topic. De köszönöm. Egyébként adj 614H Tehát gondolom az adj-ból hogy szabályzott a hibajelenség ugyanaz 2,4 volt jön róla 3,3V helyett. De a bemenő is kevés...
Hello! Ezek szerint egy lítium aksi táplálta volna. Mert a Dropout feszültsége a toknak 1,1..1,3V. És így a 3,3V-hoz bizony minimum 3,5..4,6V szükséges. Ha pedig valami hálózati táp, akkor meg szűretlenség van.
Lcd tv Proci mellett közvetlen. De se rajzom semmim... Örülök hogy ezt is megtaláltam Ha környezetét melegítem ki is kapcsol gondolom kondi adhatta meg magát de ez itt már off
Sziasztok!
Ezt a régi szovjet végerősítő IC-t , mivel lehetne helyettesíteni? K174YH45 Köszönöm!
Tda62783-at lehet kapni a Compatel kft nél.
Sziasztok,
A Thomson 32LM051B6 TV-ben a Sil9011-es IC zárlatos lett. A TV típusa: 32LM051B6 Alaplap típusa: 715T1616-1 IC típusa: Sil9011 Helyettesíthető-e valamivel ami kompatibilis lehet? Segítségeteket előre is köszönöm
Szia!
Köszi a linket. Igen tudom, hogy ott kapható csak gondoltam hátha van valakinek mert onnét csak karácsonyra érne ide de ha nincs más megoldás akkor marad a keleti beszerzés. Üdv
TDA 2003-al, de más a bekötése.
A hozzászólás módosítva: Nov 6, 2018
Mint a "Vásárlás, hol kapható?" topicban is említették saját magával, vagy ha elég magas a bementő feszültség (min. 7V) akkor sima LM7805-tel is akár. De bármelyik 5V-os, min. 1A-es low drop stabilizátor jó helyette.
Sziasztok!
Notebook alaplapomon a kbc bios flash tartalma megsérült, újraprogramozás után néhány újraindításig jó, aztán ismét nem indul a gép. A25L010 a tipusa, azonban nem találtam itthon sehol ilyet. Tudnátok nekem segíteni mit tudnék helyette használni? Milyen kritériumokat kell figyelembe venni a feszültségen és a tokozáson kívül? Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!! Ba10324a műveleti erősítő Ic-t lehet-e helyettesíteni Lm324-gyel Előre is köszi a választ!
A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2019
Hello! Végül is ez, adatlap szerint ugyan az a mezei 324 mint a többi..
Köszönöm a válaszod! Én is azt gondolom ,de nem ugyan azokat az értékeket mértem rajtuk?ezért kérdeztem!!
Nem tudom mit mértél rajtuk. De ha egy IC-t helyettesíteni szeretnénk, akkor a környezetét, vagy a kapcsolás/elvárás paraméter feltételeit is meg kell adni. Mert paraméteren belüli, (vagy kívüli) eltérések lehetnek még azonos típusú de más-más gyártó között is.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |