Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Tessék itt a pdf-ben mellékelem a kékes televízió működési ábráját, kapcsolási rajzát és a mérésekhez szükséges oszcilloszkóp ernyő képeket is róla.
Köszönöm!
Itt van:
TB43
Talán ez a korabeli füzetke is hasznos lehet...
Üdv!
EMG-18143-hoz keresek kapcsolási rajzot. Ha van valakinek, meg tudná osztani velem?
Sziasztok MM gyártmányú M-180 típusú keverő rajzát keresem,sajna a neten semmit sem találok róla.
Sziasztok. Keresném A-18 jelű Volga / Gaz autórádió kapcsolási rajzát. A komplett kapcsolás érdekelne a HV converter sémája is. Válaszokat előre is köszönöm.
Szia!
Itt megtalálható, csak én nem tudom letölteni, dehátha valaki letudná.
Letöltöttem.
Sziasztok!
Keresném, hátha valakinek megvan a PeakTech 6075 tápegység kapcsolási rajza!? Előre is köszönöm a segítséget!
Üdvözlök mindenkit.Egy Onkyo TX-8211-es típusu erősítőhöz keresek kapcsolási rajzot.
Ebben szeretnék segítséget kérni önöktől.
A témában említett(YS-1012-T-12) kapcsolóüzemű 12V-os tápegységem megadta magát, tudom, hogy nem egy drága darab, de ha már sikerült kidobozolnom,kíváncsi lennék mi halt meg benne,ehhez kérnék kapcsolási rajzot. Ha valaki tudna segíteni,azt előre is megköszönöm.
Sziasztok.
Keresem a QSA NX 7.1 digitális végfok service manualjat. Google nem barátom sajna...
Üdv!
Aki erről hiteles rajzot tudna...minimum áldassék a neve... GainClone MM / MC RIAA
Szia!
Ha le írod az erősítő típusát akkor egyszerűbb lesz a kapcsolási rajz keresés.
Nem vagyok gondolat olvasó, de kis turkálás után ezt találtam...
STR-DE497
Szerintem nem azt találtad meg. Ránézésre is megvan minden benne.
Szerintem ez lesz az, alant. Nem könnyű eset, de meg lehet oldani...
Szegény BEAG látott már szebb napokat is... Bár tény, hogy ránézésre minden tranyó benne van
Amúgy az adatlapján ott van, hogy mivel szenved épp. "Bemutatkozás: Üdv mindenkinek Budai Viktor vagyok müszaki cikek hobim leg joban az erősitők mostis lene egy sony str-de497 erősitö amiből hiányoznak tranziztorok a táp egységböl segitségőket kérném eben üdv Budai Viktor ,Szép napott mindenkinek"
Ez csak azért lehetett - az ajánlatom - mert a tegnapi 50 éves oskolás találkozótól még nem tisztultam ki egészen...
Szoasztok!
Egy 12 csatornás Castone E-8 tipusú keverő kapcsolási rajza kellene. Köszi.
Üdv mindenkinek sony de-497 kapcsolásirajzra lene szükségem elöreis kőszőnőm mindenki segitségétt
Szia!
Van kapcsolási rajz keresős téma, egyébként pedig itt a kért dokumentum: Bővebben: Link Alul a "Processing..." felirat átvált "Download"-ra, ott töltheted le.
Üdvözletem! Olyan kapcsolást keresek ami ezt a ledet úgy működteti hogy megnyomok egy gombot bekapcsolja az elektronika a ledet azaz zölden világít, ha ismént megnyomom kikapcsol azaz pirosan világít! Ismerem a push on/off kapcsolást is de azzal az egyetlen baj hogy egy ledet tud ki be kapcsolni. Relé nélkül szeretném erősítőbe Előre is köszönöm!
A flip-flopoknak általában két kimenetük van...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |