Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Egy lcd-s riasztóközpont panelre beneveznék, esetleges posta ár fizetéssel, ha jut esetleg.
Ha ezt nekem címezted, akkor késő, itt volt, mindent elvitt.
A tápok érdekelnének!
Ha valaki elhozza, honorálnám neki (látom Bp-i szállítás folyamatban van)... Előre is köszönöm, Laca
Latyakosa elvitte, esetleg próbálj beszélni vele, hátha át ad párat.
Sziasztok!
Laptop ddr 512mb 2-3 darab ingyen vihető 12. Kerületből. Szintén ingyen egy brother lézer nyomi ami csíkoz, egyébként rendben működik. Posta nincs.
Lezer nyomtatót el vinnem.
Tied!
Ha jó a 3.kerület akkor ott is átveheted munkaidőben.
Én dunakeszin dolgozok 3 ig 4 körül erek a nyugatiba holnap jó lenne.
Köszönettel elfogadom a paneleket.
Tied.
Én lőném azt a balos sport cipőt.
Van ott jobbos is. Sajnos 45 lábszagú, de ha kéred...
45-ös,ha meghalsz úgy kell hanyatt lökni,mert nem dőlsz el!
Ismeretlen, talán GSM antenna.
Számítógép vacak pakk. Optokábelek. Elvihető munkaidőben (általában) Bp XIV ker. A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2018
És csak külön a lábszag???
GanzKK időkapcsolók 220V és 110V, egyikre írva van, hogy rossz.
Fogaskerekek. Elvihető munkaidőben (általában) Bp XIV ker. A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2018
GEN50 diódák és régi táp panelek.
Vegyes vackok. A halogén izzók használtak valamennyire. A tolatókamera nagyon kontakthibás. Elvihető munkaidőben (általában) Bp XIV ker. A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2018
laptop ingyen dekorációval. Valami baja van úgy emlékszem. Táp nincs.
Elvihető munkaidőben (általában) Bp XIV ker.
Szia,
Az optikai kábeleket elkérném!
kb 10 db panel, rajta 2955-ös 60V 12A-es P mostfet, műveleti erősítő és két termisztor. NiCD akku töltő része volt.
Elvihető BP XIV munkaidőben.
A GEN50 diódákat és régi táp paneleket elhoznám.
Köszönöm. A hozzászólás módosítva: Nov 10, 2018
A 10 db panelt (rajta 2955-ös 60V 12A-es P mostfet, műveleti erősítő és két termisztorral) szívesen elhoznám.
Köszönöm.
Szia!
A számítógépes pakkra és a laptopra jelentkeznék! Üdv!
Beltéri antenna, törött valahol és egyéb dolgok.
Elvihető BP XIV kerület munkaidőben.
Hi!
Ikea töltö, tolató kamera, USB sata kábel érdekelne. Üdv. M. |
Bejelentkezés
Hirdetés |