Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Persze. Csupán a postaköltséget kérem a számlámra utalni.
Hány db. kell? Videó kazetta nem kell?
Van 17 doboz (170 db) originált csomagolású TDK MF-2HD 3,5" floppym Bp. XIII. kerületben. Az egészet odaadom.
Tyű, 1 dobozzal elkérnék ha vargham is beleegyezik!
Köszönöm, ez lesz az egyik nyerő ajánlat. Ebből természetesen jut másnak is.
Egyeztessünk privátban!
1 csomag érdekelne engem is ha marad!
Köszönöm!
Sziasztok!
Habár nem elektromos eszköz, attól még remek munkaasztalt lehet építeni ebből a bútorlapból. A méretei: 130.5cm X 60.5cm 18mm-es. Korábban asztalként funkcionált, ezért van benne 4 lyuk az egyik oldalán. Ez a képeken látszik. Pesten, Zuglóban lehet átvenni.
Van neked ls 120 lemezed?
Jól értem?
LS-120 floppy....A-drive ...nem ismered?
A hozzászólás módosítva: Nov 22, 2018
Sziasztok!
Van 3 kártyás proxy olvasóm ismeretlen állapotban ha valakit érdekel. Preferálom a személyes átvételt a 12. vagy 3. kerületben. Van még egy rakás laptop ddr ram is ha valaki igényt tart rá. Ingyen vihető. Haribo gumimacit elfogadok cserébe de nem feltétel. Posta nincs mert még a 2 hónappal ezelöttivel sem végeztem.
De ismerem. Vadászom is ilyen lemezre. Régi laptopomban van hozzá meghajtó is.
Sajnos idő hiányában nem tudom szállítani sehova.
Van néhány csomag 8cm-es írható CD-m. Ez ugyanúgy használható a tálcás meghajtókban , mint a normál CD-R lemez, de csak 240 MB fér rá.
Szia!
Vinném.
Asztali PC-hez van 2db alig használt ATX-es tápegységem: egy 200W-os és egy 400W-os.
Mennyi kellene? Nem számoltam meg, de 100 db-nál több is van.
A 400-asra beneveznék. Most észleltem, hogy csak azon van SATA táp is.
kösz, üdv. A hozzászólás módosítva: Nov 23, 2018
Köszi, de javítottam 400 W-osra...
Jelentkezők függvénye, amennyi jut.
Első körben félreteszek Neked 80db-ot, de ha más nem jelentkezik, akkor viheted a többit is.
Tied.
Rendben.
Nem csak lemez, hanem meghajtó is. Soha nem működött megbízhatóan.
10 darab engem is érdekelne.
Ha még megvan, akkor érdekelne.
Tied ha eljössz érte. Melyik a proxy olvasó vagy a ddr kupac?
Nekem csak lemez kellene pár darab. Ha lehet postázni.
Üdv!
Sziasztok. Több doboznyi limlom elvihető Egerből. Van benne minden: vezérlés elektronika, opto kapuk, gépalaplapok...stb sokminden, lehetőség szerint csak egyben! Lehetőség szerint nagy kocsival gyere van vagy 6 doboznyi minimum. Aktuális árfolyamon nagy üveges pepsi vagy tibi étcsoki az ára (ezt is csak az asszony miatt) de nem kötelező). Jelentkezni ITT lehet a fórumon. Nem postázok,nem szállítok sehova.
Rendben, 10 db CD a Tied. Üzenj, ha jönnél érte.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |