Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Meghallgattam, ill. tablettel "megmértem" - a 400W-os jól hallhatóan (kb. 8dB-lel) hangosabb, mint a 200W-os.
Kösz, nem baj. Majd kikötöm a ventijét, úgyis csak minimális terhelése lesz
Szia!
Ha jutna 20db a 8cm-es CD-kből, jelentkeznék rájuk. Üdv.: István
Proxy, helyette viszek floppy-t.
Szia!
Ha még jutna belőle nekem is 20-40 db között elfogadnám, viszont csak ha postára adást is vállalod. Természetesen a szállítást fizetem. Üdv. Zsolt
Üdv!
Elvihetők személyesen előzetes egyeztetés után Gödöllőről: Lézernyomtatók: Samsung ML1520; Samsung ML2251N (működésükről nem tudok semmit) Tintasugaras nyomtatók: HP Deskjet 520; Canon BJC-1000 (működőképesen lettek feleslegesek) TV-k: Thomson 418X/TX807C; Fugison MX-85 TV-FM rádió (u.a. mint az előzők) Kép szerinti állapotban: ORION rádió üres doboza; falra szerelhető, kihajtható alkatrésztároló
Szia
Engem érdekelne. Egyben elhozom a dobozokat.
Rendben, többit privátban.
Látom itt az ideje a lomtalanításnak. Én is ilyesmivel foglalkozom, majd teszek fel egy-két dolgot.
A hozzászólás módosítva: Nov 23, 2018
Szervusz!
A Fugison és az alkatrésztárolók érdekelnek. Többit pü.
DDr kupacból van még 2db 512mb laptop modul ha valakit érdekel.
Ha levélben elküldöd, érdekel. A pk-t természetesen állom.
Postázni tudom de arra várni kell nem is keveset.
Ha nem kellenek a képen látható alkatrészek, akkor megy a kukába.
Szia!
Egy héten belül, elhoznám, ha számodra megfelel így.
Persze, rendben.
(A trafókat már alex0 kérte.)
Szia, megvan még valamelyik táp? Engem érdekelnének, akár csak ha az egyik van már meg, akkor is...
A 200W-osnak még nincs gazdája.
Akkor én szeretném, ha lehet. Írjak privátban?
Úgy látom, tápegységekre van kereslet, ezért előástam még kettőt. Ezek nem ATX-esek, hanem a régebbi AT szabványúak. Mindkettő 200W-os:
Szia!
Az Orion rádiódoboz érdekel (van belsőm). Érte megyek. Privátban megbeszéljük. Üdv: Kálmán
Szia!
Vinném mindkét tápot.
Rendben, Tied a két AT-s táp + 80 CD.
Sziasztok !
Van egy párdarab felesleges holmim , hogy mi müködik , mi nem , egyben elvihető ,nem válogatom !
Szia!
Ha esetleg a ryobi töltő+akku megoldható lenne, elfogadnám. Van egy ilyen gépem, de akku/töltő nélkül. Újracellázás nem gond természetesen dolargaan volt előbb, de hátha nem tudja hasznosítani... Viszont csak posta/foxpost stb. Jöhet szóba, fuzetem természetesen, meg némi pluszt is, ha gondolod...
Szia,
Ha csomagautomata megoldható, elvinném!
Dolargaan kollegával beszéld meg mert ő visz mindet !
|
Bejelentkezés
Hirdetés |