Fórum témák
» Több friss téma |
Ez nagyon tetszetős cucc.
![]() Android-ra is van hozzá app? Távolról lehet vele vezérelni a központot vagy csak wifi-n?
Szia!
Nem tudom. Csak googli dobta. Olvasd végig. ![]()
A zóna Impulzusos üzemű kulcsos kapcsolóra van állítva. Próbáltam NC-re, utána egy ellenállással kötve EOL-ra. Így is mindig hiba jelet ad.
Úgy látom böngészős, ettől kezdve platformfüggetlen.
Ha a routered bekonfigurálod, meg csinálsz egy dyndns-t, akkor nyilván mehet távolról is
A riasztót semmiképp nem tenném ki a netre modnjuk VPN nélkül. Vagy valami preshared kulcsos azonosítás nélkül. Ezzel meg pláne egy idegen szerverre(blynk)
Ez így veszélyes. A DSC-nek van gyári jól működő ethernetes cucca, az Envisalink4. Kellően biztonságos, és minden funkció elérhető vele, App is van hozzá
Ja bocs.. azt gondoltam, hogy meg is csináltad magadnak.
Nem tudom Te mit láttál, én iOS app-os screenshot-okat látok a 2. linken.. Vagy erre gondolsz? "Standalone Async HTTP server with WebSockets"
Nyilván oké a dyndns is de azért macerásabb mint egy appon keresztül használni.
Azért az Android-os app az Envisalinkhez elég gagyin néz ki a play áruházban... Csinálhatnának rá egy normális dizájnt. Biztos jó cucc egyébként de az ára elég húzós.
Hali!
Valamennyire beleolvastam, emlegettek firefox-ot.
Drága. De legalább ingyenes, a Paradox most vezette be a havi, illetve éves fizetős szerver szolgáltatását, az drágább lesz a végén, mint ez. Az Envisalink4 illeszthető otthon automatizáláshoz is, van néhány smart home szoftver, ami támogatja. Ebben pl. jobb, mint a Paradox, az csak saját magával jó. Főleg jövőre, mert végleg eltűnik a régi FW-s IP150, és nem lesz 3rd party szoftver sem hozzá, mert az új FW kizárólag az insite-gold-on fut. Vagy github-os hack, ami garancia vesztés egyből. Vagy saját fejlesztés, egy TTL232-Ethernet átalakítóval.
Vagy a Securecom Wifi /3G moduljai (Még drágábban, mint az Envisalink a DSC-nél)
Én is most készülök indítan egy unierzálisat, ami teljesen biztonságosan fogja kezelni az ügyfelek riasztóit. Van rá igény szerencsére elég rendesen.
Sziasztok!
Van egy DSC 1404 V1.0 EU verzió számú központ. A rövid történet annyi, hogy évek óta ment, de bővítés lett a házban és kellenek plusz zónák. Eddig csak a paneli 4 zóna volt használva. Most kellene a 8, amit zónaduplázással tudna is a központ. Resetet elfogadta, visszaállt gyári alapra, de DLS 5 -el nem tudom programozni. Elindítom a gépen a kommunikációt, rádugom a központot ahogy kell, és az a hibaüzenet jön, hogy a rendszer nem tudja felismerni a központot. Valakinek esetleg tapasztalata ezzel kapcsolatban? Előre is köszönöm!
Tisztelt Uram!
Tudna nekem segíteni, hogy pontosan mit hova kell kötni a DSC PC1616 központon és a GMAX GSM modulon? Ha jól értem, a GMAX IN1 portja megy a központ PGM1 be, és az IN2 a PGM 2-be? Emelett a Gmax + és - megy a központ Aux + és - ba? Vagy nem jól gondolom? Nagyon köszönöm a választ előre is.
NE....Ne kössünk SEMMIT közvetlenül az akkura, még biztosítékkal se! Szokjunk le róla könyörgöm... A DSC1616-nak van három külön dedikált pozitív tápkimenete. Egy 1A-es az AUX+, szintén 1A a bus RED, és egy 3A-es a Bell+ A kommunikátorok tápellátását. a Bell+ és az aux- vagy bármelyik negatív pontra kell kötni. az bírja.
Éspedig azért se kössük az akkura, mert ha egy nagyon hosszú áramszünet van a rendszeren, akkor az akku totál mély kisülésig fog merülni, mert kikerültük a mély kisülés védelmet a riasztón. Ha nem bírja a rendszer, akkor külön tápegység kell. (a 1616 bírja az AUX kimeneten is bőven a GMax modult)
"Levaitamas" hozzászólása kérésére törölve.
Teljesen igazat adok
Sziasztok, dsc1864-et szeretnék használni, 3 partícióm lesz, es több 5108 zóna bővítőm. Ha a zóna bővítő tamper bemenetét használom szabotázsnak, riasztás esetén fogom látni, melyik partíció/zóna bővítő szabotázsa jelez? Ha ki akarom nyitni a dobozt, hogyan tudom ezt a tamper bemenetet tiltani?
Szasztok!
Adott egy DSC Power 864 központ egy zóna bővítővel, így 1-16-ig vannak zónák. Néha riaszt a rendszer, függetlenül attól, hogy élesítve van-e. Szabotázs a kiváltó, 17-es zóna. Ez a sziréna lehet? Köszi
Szia!
Én inkább egy kezelői zónára tippelnék. Üdv: Gábor
Sziasztok!
CROW BSN-1 kültéri szirénám van életjel jelzéssel, a két piros led folyamatosan villog, viszont az izzó riasztáskor sem villan fel. Mi lehet ennek az oka? A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2019
Alig egy hónaposan előfordulhat?
Izzónál bármikor...
Kérdezném hogy ordít-e, attól hogy nem pislog? ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2019
Igen!
Sima 12Volt 5Watt szofita izzóra cserélhetem?
Szerintem igen.
Majdnem mondtam, hogy van LED-es is, autós boltban mostanság. De nem ez a szakmám, csak belevau...
Ha az is megfelelő bele akkor holnap beszerzek egy ledest!
Köszönöm a segítséget!
sziasztok , van egy kérdésem a koszpont pc585 , kb 6 évet mukodot 3 drotnélkuli kulso mozgásérzékelovel, plusz a belsok, na a lényeg a kulsoket elvesztetem nincs kapcsolatom veluk és ez egyszere tortént. a koszpontot a modult resetotem ujraprogramoztam és nem mukodik,.elkultem a modult szervizre ok megnézték és viszakulték hogy jo. felszereltem és beprogramoztam az elso mozgásérzékelot mukodik, a másodikat mukodik de mikor a harmadikat ráprogramoztam ismét elszált és nem tutam viszahozni. ujboli reset a gyárira ugy a modult mint a koszpontot és nem tutam viszahozni egyetlen egy szenzora sem mukszik
kérdés mi lehet a gond és mit kéne csinálnom, hogy jo legyen ? hogyan tudom megálapitani hogy a mozgásérzékelok adnak e le jelet a modul felé? elore is koszonom a segitséget. ja igen az elemek ujak a mozgásérzékelokben mert azt hitemeloszor azok merultek le csak fura volt hogy egyszere mid a három. II. Gondolatainkat szedjük össze és egy jól megfogalmazott és nyelvtanilag is helyes hozzászólásban írjuk meg azokat. A hozzászólás módosítva: Jan 21, 2019
Moderátor által szerkesztve
|
Bejelentkezés
Hirdetés |