Fórum témák
» Több friss téma |
Gondolom, a beállításoknál ki lehet kapcsolni az automatikus Update keresést...
Köszönöm. Akkor most megkérek minden jelen lévőt, hogy távozzon, mert most fogok a kardomba dőlni...
![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2019
Ne tedd, oldd fel a phenom másik két magját és használd azt egy kis tuninggal 4GHz-en és máris kétszer olyan erős lesz, mint a 4130-as "FX". UTóbbi egy kalap semmi.
Fel akartam rakni egy újabb verziót, de hivatalos oldalon nem atláltam semmit csak webes online működésűt (nem jött be) kalóz oldalakon meg inkább ... majd ha gyalulni akarom a gépet és szükségesnek látom, hogy pár kémprogramot besz*jak, én nem tudom, biztos én vagyok a béna, de régebben szépen letöltöttem és működött, most meg már lassan nem merek sehova kattintani
A Phenom másik két magja hibás, sajnos. Nem véletlenül lett letiltva.
![]()
Sziasztok!
Van egy fura problémám a hálózattal.Adva van egy UPC Connect box "CB"120Mbps nettel.Van két gép az egyik "A" 1000/100/10 hálókártyával, a másik"B" 100/10 hálókártyával.Ezek egy AP-n keresztül csatlakoznak a CB-hez. Az "A" gépen meg is van a 120Mbps sebesség a "B" gépen viszont csak 59 Mbps , tehát a névleges sebesség fele. Történt hogy egy kábel hiba miatt, az "A " gépen lecsökkent a sebesség 89Mbps-ra.Néztem a "B" gépet , ott viszont felment 89Mbps-ra.A hibát kijavítva viszont megint az eredeti állapot jött elő.(Két 1000/100/10 gépet kapcsolva az AP- re mind a kettőn lejön a maximális sebesség.)Van valakinek ötlete mi lehet a baj?Miért nincs a "B" gépen normális működés mellet legalább a 90Mbps sebesség?
AP...??? az mi? wifi~ ? Vagy olyan mint a CB ?
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2019
Bocs a legfontosabbat elfelejtettem ez kábel kapcsolat , bár van rajta wifi de az ki van kapcsolva. Talán jobb lett volna ha switchet írok. Egyébként ez is egy UPC CB volt.Kikapcsoltam a rádiót és a DHCP-t.Tudom nem éppen erre való de mint írtam két 1000/100/10 kártyával rendesen megy .
Ezt most csak belinkelted, vagy ki is próbáltad? Gondolhatod, hogy idáig én is eljutottam, megáll félúton, mert, hogy english.
Véletlenül nem HUB-ot használsz..? Mi a pontos típusa?
Mivel elvileg az a baja, hogy egy rendszerfile írásvédett, így másképp kérdezem.
Ha egy file attribútuma nem írásvédett, de a mappa amibe van, az, akkor hogy tudom leszedni róla az írásvédelmet, hogy úgy is maradjon!? Fontos kihangsúlyoznom, hogy úgy is maradjon, mert leokézom, be is zárja a párbeszédpanelt, mint ha jól végezte volna dolgát, aztán megnézve, még mindig ott vigyorog az írásvédettség.
Ezt nevezted AP-nak..? Mert én arra lennék kíváncsi.
Igen mert úgy lett beállítva , bár most a rádiója ki van kapcsolva.
Sziasztok!
SD kártyámra telefon kiírta, hogy hirtelen nem érzékeli a tárolóhelyet. Betettem adapterbe és a laptopomba, ahol a Win hanggal jelzi az eszköz felcsatlakozását, de nem jelenik meg. Illetve ha kihúzom, azt is jelzi hanggal. Linux rendszer sem látja. Mi lehet a probléma? Szerk.: A kártya új, 32GB A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2019
Idézet: „A kártya új...” Tönkrement, de ez ne legyen a te problémád - garanciális csere.
Nehéz volna érvényesíteni a garanciát, Németországból hoztam.
Azonban most ránéztem a Windows Partíció kezelőjével, ami látja. A tulajdonságokra rákattintva hibát dobott fel, de engedte törölni. Még most is látja, de nem enged vele csinálni semmit. Viszont most a tulajdonságait megnyitja, és azt írja, hogy az eszköz megfelelően működik. A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2019
Akkor keressél olyat, hogy „HP USB Format Tool”.
Ha ezzel hibaüzenet nélkül le tudod formázni, akkor szerencséd van - ezután már a sajátgép, vagy a telefonod is fogja formázni. Egyébként megvan a probléma oka, te a kártyát „belső memóriaként” konfiguráltad a telefonban - igy a számítógépek a titkosítás miatt a tartalmát nem is fogják látni! A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2019
Oké, megcsináltam. Nem engedett új kötetet létrehozni. Bementem a tulajdonságaiba, ahol írta, hogy egy aktív kötet van, 16MB. Nem tudtam, hogy hozzá tartozik, de töröltem azt is.
Egybe vette 30GB-re, így engedett újat létrehozni. Felcsatoltam, mint meghajtót, NTSF-re küldtem, de felcsatolás után közölte, Nincs engedély a formázásra. Harmadik rákattintásra azért megcsinálta. Ezt azért írom le, hátha valakinek hasznos lesz.
A program amit ajánlottam alacsonyszinten formáz (ezért kell utána rendszer alól is formázni), szó nélkül eltüntette volna azt a 16 megás írásvédett partíciót ami miatt a lemezkezelő nyűglődött.
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2019
Fő, hogy megoldódott. Viszont köszönöm szépen, a programot megjegyzem
Üdv! Segítséget kérnék. A laptopom egy ideje folyamatosan dobál egy ablakot, hogy nem tudja felismerni az USB-hez csatlakoztatott eszközt. Nincs és nem is volt csatlakoztatva hozzá semmi.
Az ablak megjelenítést kikapcsoltam, de a hangot nem tudom, mert amikor kell (filmnézés), akkor idegesítő.
Hali!
Mivel laptopról van szó, ezért lehet belső USB csatlakozás is. Sőt inkább biztos. A SD kártya olvasó, a Webkamera, a Bluetooth belső USB-re csatlakozik. Amikor feldobja az üzenetet, nézd meg, hogy mi nem működik. Ha látszólag minden megy, akkor valamelyik USB csatlakozóba belekerült valami piszok. Esetleg folyadék okozta oxidáció okoz problémát a csatlakozó körül.
Bios-ból tiltsd az SD kártyát vagy hasonló dolgokat..
Üdv!
Hogyan lehet az Asus 7750-es videokártyát crossfirebmódban használni?
Sziasztok!
Office-ban kérnék egy kis segítséget. Létrehoztam egy szabályt, ami egy bizonyos címről érkező üzeneteket áthelyez a beérkezett üzenetek mappából egy másikba. A probléma ott van, hogy valamiért az összes bejövő üzenetem abban a bizonyos mappában landol. Hogyan lehetne törölni az összes létrehozott szabályt?
Office? Ott, ahol létrehoztad őket tudnod kell törölni is.
Már tiszta hülye vagyok, Outlook-ot akartam írni
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |