Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Számítógép hiba, de mi a probléma?
Lapozás: OK   812 / 1159
(#) pittti válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jan 23, 2019 /

Gondolom, a beállításoknál ki lehet kapcsolni az automatikus Update keresést...
(#) coyote55 válasza deebo hozzászólására (») Jan 23, 2019 /

Köszönöm. Akkor most megkérek minden jelen lévőt, hogy távozzon, mert most fogok a kardomba dőlni...
A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2019
(#) deebo válasza coyote55 hozzászólására (») Jan 23, 2019 /

Ne tedd, oldd fel a phenom másik két magját és használd azt egy kis tuninggal 4GHz-en és máris kétszer olyan erős lesz, mint a 4130-as "FX". UTóbbi egy kalap semmi.
(#) zsoltee0001 válasza bbb hozzászólására (») Jan 23, 2019 /

Fel akartam rakni egy újabb verziót, de hivatalos oldalon nem atláltam semmit csak webes online működésűt (nem jött be) kalóz oldalakon meg inkább ... majd ha gyalulni akarom a gépet és szükségesnek látom, hogy pár kémprogramot besz*jak, én nem tudom, biztos én vagyok a béna, de régebben szépen letöltöttem és működött, most meg már lassan nem merek sehova kattintani
(#) coyote55 válasza deebo hozzászólására (») Jan 24, 2019 /

A Phenom másik két magja hibás, sajnos. Nem véletlenül lett letiltva.
(#) bbb válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jan 24, 2019 /

(#) belfi2 hozzászólása Jan 25, 2019 /

Sziasztok!
Van egy fura problémám a hálózattal.Adva van egy UPC Connect box "CB"120Mbps nettel.Van két gép az egyik "A" 1000/100/10 hálókártyával, a másik"B" 100/10 hálókártyával.Ezek egy AP-n keresztül csatlakoznak a CB-hez. Az "A" gépen meg is van a 120Mbps sebesség a "B" gépen viszont csak 59 Mbps , tehát a névleges sebesség fele. Történt hogy egy kábel hiba miatt, az "A " gépen lecsökkent a sebesség 89Mbps-ra.Néztem a "B" gépet , ott viszont felment 89Mbps-ra.A hibát kijavítva viszont megint az eredeti állapot jött elő.(Két 1000/100/10 gépet kapcsolva az AP- re mind a kettőn lejön a maximális sebesség.)Van valakinek ötlete mi lehet a baj?Miért nincs a "B" gépen normális működés mellet legalább a 90Mbps sebesség?
(#) Doky586 válasza belfi2 hozzászólására (») Jan 25, 2019 /

AP...??? az mi? wifi~ ? Vagy olyan mint a CB ?
A hozzászólás módosítva: Jan 25, 2019
(#) belfi2 válasza Doky586 hozzászólására (») Jan 25, 2019 /

Bocs a legfontosabbat elfelejtettem ez kábel kapcsolat , bár van rajta wifi de az ki van kapcsolva. Talán jobb lett volna ha switchet írok. Egyébként ez is egy UPC CB volt.Kikapcsoltam a rádiót és a DHCP-t.Tudom nem éppen erre való de mint írtam két 1000/100/10 kártyával rendesen megy .
(#) zsoltee0001 válasza bbb hozzászólására (») Jan 25, 2019 /

Ezt most csak belinkelted, vagy ki is próbáltad? Gondolhatod, hogy idáig én is eljutottam, megáll félúton, mert, hogy english.

Véletlenül nem HUB-ot használsz..? Mi a pontos típusa?

Technicolor TC7200.U
(#) zsoltee0001 válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jan 25, 2019 /

Mivel elvileg az a baja, hogy egy rendszerfile írásvédett, így másképp kérdezem.
Ha egy file attribútuma nem írásvédett, de a mappa amibe van, az, akkor hogy tudom leszedni róla az írásvédelmet, hogy úgy is maradjon!?
Fontos kihangsúlyoznom, hogy úgy is maradjon, mert leokézom, be is zárja a párbeszédpanelt, mint ha jól végezte volna dolgát, aztán megnézve, még mindig ott vigyorog az írásvédettség.

Ezt nevezted AP-nak..? Mert én arra lennék kíváncsi.

Igen mert úgy lett beállítva , bár most a rádiója ki van kapcsolva.
(#) D Wye hozzászólása Jan 25, 2019 /

Sziasztok!

SD kártyámra telefon kiírta, hogy hirtelen nem érzékeli a tárolóhelyet.
Betettem adapterbe és a laptopomba, ahol a Win hanggal jelzi az eszköz felcsatlakozását, de nem jelenik meg. Illetve ha kihúzom, azt is jelzi hanggal. Linux rendszer sem látja. Mi lehet a probléma?
Szerk.: A kártya új, 32GB
(#) pittti válasza D Wye hozzászólására (») Jan 25, 2019 /

Idézet:
„A kártya új...”

Tönkrement, de ez ne legyen a te problémád - garanciális csere.
(#) D Wye válasza pittti hozzászólására (») Jan 25, 2019 /

Nehéz volna érvényesíteni a garanciát, Németországból hoztam.
Azonban most ránéztem a Windows Partíció kezelőjével, ami látja. A tulajdonságokra rákattintva hibát dobott fel, de engedte törölni. Még most is látja, de nem enged vele csinálni semmit. Viszont most a tulajdonságait megnyitja, és azt írja, hogy az eszköz megfelelően működik.
(#) pittti válasza D Wye hozzászólására (») Jan 25, 2019 /

Akkor keressél olyat, hogy „HP USB Format Tool”.
Ha ezzel hibaüzenet nélkül le tudod formázni, akkor szerencséd van - ezután már a sajátgép, vagy a telefonod is fogja formázni.

Egyébként megvan a probléma oka, te a kártyát „belső memóriaként” konfiguráltad a telefonban - igy a számítógépek a titkosítás miatt a tartalmát nem is fogják látni!
(#) D Wye válasza D Wye hozzászólására (») Jan 25, 2019 /

Oké, megcsináltam. Nem engedett új kötetet létrehozni. Bementem a tulajdonságaiba, ahol írta, hogy egy aktív kötet van, 16MB. Nem tudtam, hogy hozzá tartozik, de töröltem azt is.
Egybe vette 30GB-re, így engedett újat létrehozni. Felcsatoltam, mint meghajtót, NTSF-re küldtem, de felcsatolás után közölte, Nincs engedély a formázásra.
Harmadik rákattintásra azért megcsinálta.

Ezt azért írom le, hátha valakinek hasznos lesz.
(#) pittti válasza D Wye hozzászólására (») Jan 25, 2019 / 2

A program amit ajánlottam alacsonyszinten formáz (ezért kell utána rendszer alól is formázni), szó nélkül eltüntette volna azt a 16 megás írásvédett partíciót ami miatt a lemezkezelő nyűglődött.
(#) D Wye válasza pittti hozzászólására (») Jan 25, 2019 /

Fő, hogy megoldódott. Viszont köszönöm szépen, a programot megjegyzem
(#) nagym6 válasza Doky586 hozzászólására (») Jan 29, 2019 /

Segített tökéletesen. Köszi.
(#) remete001 hozzászólása Jan 29, 2019 /

Üdv! Segítséget kérnék. A laptopom egy ideje folyamatosan dobál egy ablakot, hogy nem tudja felismerni az USB-hez csatlakoztatott eszközt. Nincs és nem is volt csatlakoztatva hozzá semmi.
Az ablak megjelenítést kikapcsoltam, de a hangot nem tudom, mert amikor kell (filmnézés), akkor idegesítő.
(#) eSDi válasza remete001 hozzászólására (») Jan 29, 2019 / 1

Hali!

Mivel laptopról van szó, ezért lehet belső USB csatlakozás is. Sőt inkább biztos.
A SD kártya olvasó, a Webkamera, a Bluetooth belső USB-re csatlakozik. Amikor feldobja az üzenetet, nézd meg, hogy mi nem működik. Ha látszólag minden megy, akkor valamelyik USB csatlakozóba belekerült valami piszok. Esetleg folyadék okozta oxidáció okoz problémát a csatlakozó körül.
(#) Doky586 válasza remete001 hozzászólására (») Jan 29, 2019 /

Bios-ból tiltsd az SD kártyát vagy hasonló dolgokat..
(#) krauszkrisztian14 hozzászólása Feb 1, 2019 /

Üdv!
Hogyan lehet az Asus 7750-es videokártyát crossfirebmódban használni?
(#) levaitamas hozzászólása Feb 7, 2019 /

Sziasztok!
Office-ban kérnék egy kis segítséget.
Létrehoztam egy szabályt, ami egy bizonyos címről érkező üzeneteket áthelyez a beérkezett üzenetek mappából egy másikba. A probléma ott van, hogy valamiért az összes bejövő üzenetem abban a bizonyos mappában landol.
Hogyan lehetne törölni az összes létrehozott szabályt?
(#) Inhouse válasza levaitamas hozzászólására (») Feb 7, 2019 /

Office? Ott, ahol létrehoztad őket tudnod kell törölni is.
(#) levaitamas válasza Inhouse hozzászólására (») Feb 7, 2019 /

Már tiszta hülye vagyok, Outlook-ot akartam írni
Következő: »»   812 / 1159
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem