Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Androidos okos telefonok
Szerintem első körben tisztázd, hogy mennyi a keret rá. Aztán azt, hogy mik az elvárásaid (pl. 4...8 magos proci, 3...4Gb RAM, kijelző méret, felbontás, háttártár mérete, ill. ami még neked fontos). Ez eléggé leszűkíti a kört. Az OTG-t szerintem manapság a legtöbb telefon támogatja.
Jelenleg egy Xiaomi Redmi 4x -et használok egy ideje, nekem nagyon bevált, és nem volt nagyon horror ára sem. Az külön teszik, hogy a benne levő infrával szinten minden távirányítós készüléket tud vezérelni, a TV-ktől kezdve a légkondin át, a HiFi cuccokig. Az OTG is megy, egy ilyen külső USB-s hangkártyával próbáltam.
Szia!
Nekem a redmi note 5 pro bevált. Nem fagy nem dadog. Szoktam torrentezni filmezni és játszani is rajta. Nagy terhelés mellett is 2 napot kibír az akku. Jó a kamera. Egyedül a bluetooth ****kodik. Valószínűleg software problémám van. Nem mindent akar átküldeni elsőre. Másodjára elküldi. A memóra 4gb az kell neki mert kb a felét a rendszer megeszi. Rootolni is könnyű. Van benne infra is. Otg is megy rajta. Vicces amikor rádugom a mobil hdd-t. Simán megbírkózik vele. Üdv! A hozzászólás módosítva: Jún 9, 2019
Moderátor által szerkesztve
Én rendeltem egy Leeco S3 x625-öt. Egyelőre nagyon bevált. A kamerája döbbenetesen jó, főleg nappal. Jobb mint az Iphone SE-nek. A 4k videoja is jobb mint a többié, ami nálam járt. OTG-je stabilan működik. Bluetooth probléma mentes.
OTG-vel kapcsolatban merült fel egy kérdésem. Az OTGre rádugott USB eszközök számára a telefon előállítja az 5V-ot a saját aksijáról, vagy 5V-nál kisebb feszültséget ad? Mekkora a terhelhetősége (mA-ben)?
Nekem kezeli a mobil hdd-t is. kb 1A fogyasztással. dc 5v. De ha az otg kábelbe beforrasztasz akkor még tölt is, vagy legalább nem az akkut szívja az eszköz.
A töltés és az otg szerintem üti egymást. Maximum a tápot lehet adni a külső eszköznek ilyen módon. A telefon töltést nem igazán erőltetném, még próba szinten sem. Nekem legalábbis nem sikerült, valószínű egy tablet ezen része meg a másvilágra költözött ez miatt.
Vettem egy Samsung Galaxy S7-et. Kifejezetten olyan telót kerestem ami tud OTG-t hogy ne a nehéz laptopot kelljen vinni az USB mikroszkóp után. A kérdésem csupán annyi lenne, hogy van-e benne FM rádió??? Ugyanis szoftverben nem találtam! Használhatom egy külön letöltött appal?
Mi lenne ha egy hálózati adapterrel táplált USB hubot dugnál az OTG kábelbe? Úgy talán működhetne a töltés is...
Elsőre válasz: Bővebben: Link
Másodikra: ja netes rádiót bármikor
Azt áruld el ezt az animációt hogyan csináltad?
Az FM rádióra sajnos nem térnek ki a weboldalak. Aggódok hogy esetleg tényleg nincs benne, ugyanis utazáskor jól tudna jönni. Csupán szoftvert nem tartalmaz hozzá, vagy eleve benne sincs?
Itt a Link
Zsombi, ha ez neked nem konkrét infó, akkor nem tudom mi... Csatolt kép! A hozzászólás módosítva: Jún 14, 2019
Nincs benne?!?! Juj! pedig utazások alkalmával szoktam használni! Most akkor nézhetek valami alternatívát... (Vagy keresek egy viszonylag "normális" rádiót, vagy kénytelen leszek továbbra is megtartani a Lenovo telefonomat is...)
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2019
Xiaomi redmi note 5 tulajok ne frissítésének backup nélkül mert oda a root! Amint rájövök a megoldásra jelzem!
A hozzászólás módosítva: Jún 15, 2019
Újra kell rootolni. Ha már fel van oldva a bootloader, nem sokból tart. De való igaz, minden frissítés után rootolni kellett.
Na megvan. Az alap probléma a twrp telepítése. A jól megszokott twrp ugyanis kódot kér a rendszer írásához. Találtam javított verziót, így már nem gond.
Sziasztok. Van egy Samsung S4mini mobilom, ami egyik napról a másikra nem kapcsol be. Töltőre csatlakoztatva semmi nem történik, bár hosszabb idő után a töltő és az akksi is langyos. Próbáltam hard resetet (power+hold+vol up), de szintén semmi nem történt. Egyéb ötlet van valakinek? Köszi. Zoli
A: netes rádió...
B: yutúb és egyéb helyekről begyüjtesz jó pár zenét, és hallgatod... C: online yutúb, vagy spoty egyebek.... Amúgy se vesztesz a rádióval semmit. Eleinte nekem is szokatlan volt mikor bejöttek, hogy nem tesznek bele rádiót, de amilyen rádiók ma vannak, jobb is hogy nincs!
A link elejéből készített címre kattintva egyszerűen készíthető.
Sziasztok,
kb. 5 éves HTC Desire 510-nek nagyon elkezdett melegedni a hátulja (akksija), és ezzel egyenes arányban nagyon gyorsan elveszti a töltöttséget. Ez lehet attól, hogy az akkumulátor elfáradt, tehát egy akksi csere megoldja a problémát? Köszi a válaszokat előre is!
Röviden igen.
Bár nekem egy lg p710 csinálta ezt. Kapott új akkut azzal fél évig ment majd elkezdte ugyanezt.
Sziasztok,
Alapértelmezett levelezési programot használok és az lenne a kérdésem, hogy hol találom az adat fájlt vagy hogyan tudnék biztonsági másolatot készíteni róla? Köszönöm.
Fél év?
3000-ért találtam új akkumulátort, ez volt a legolcsóbb. De hát fél évre....
Sziasztok!
Kedves barátom megtalált egy régebbi samu gt-i8552 mobillal. Valami el lett cseszerintve és ki dobja bootoláskor a sárga háromszöget majd újra indul recovery módban. Ez nem lenne gond de az usb csati félig halott. Csak töltésre alkalmas. Így stock romot nem tudok felrakni. A custom binary counter=1. Van valami megoldás erre az usb cserén kívül? Sajnos azt nem tudom megcsinálni.
Ha megér neked annyit akkor szerintem vidd el a legközelebbi telefonoshoz és cseréltess benne USB csatlakozót. Az még egy viszonylag olcsó alkatrész. Ezzel sokat könnyítenél magadnak... (Ha jelenlegi állapotban valahogyan sikerülne beindítanod akkor így hogyan mentenél róla bármi adatot?)
Menteni semmit se fogok se most se máskor. Csak navinak kell. Mennyibe kerül egy csati csere? Kb 8-10 ezer körül láttam hírdetéseket.
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2019
Sziasztok! Egy S3 GT-i9300-ban nem vette az akku a töltést. Azt gondoltam, hogy biztos az akku ment tönkre és vettem bele egy utángyártottat. A helyzet változatlan. Az újraindulást nem lehet kieszközölni, helyette az induló képernyő jeleneik meg de innen nem lép tovább. A három gombos hard reset sem "működik" helyette a mellékelt képen látható képernyő jön elő. A sim kártyát kivettem belőle és át tettem egy másik telefonba, hogy legalább a telefonszámok ne vesszenek el ami sikerrel járt. Le kellett nano méretre vágnom a simet de van adapterem ha mégis szükség volna rá. Lehet még ezzel a telefonnal próbálkozni, hogy észhez térjen?
A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2019
A 3 gombos indításnál a hangerőt a masik irányba nyomd, akkor jön be a factory reset.
Ez a download mód.
Hát nekem nem akar bejönni .... Az "új" akkut tettem bele és most előjött az akku piktogramja de egy kicsit sem akar zöldülni a töltöttség jelzés benne és szerintem nem is csinál semmit, mert nem forgott a cella közepén az a kis jelzés .... és ha újra elkezdem a próbálkozást csak ezek a képernyők jönnek fel, más nem. Laptopon keresztül még esetleg?
Így csináltad?
Idézet: „Samsung Galaxy S3 hard reset az android betöltése nélkül: Kapcsoljuk ki a telefonunkat, majd távolítsuk el a SIM és az SD kártyánkat. Nyomjuk meg a Hangerő növelése + Kezdőlap + Bekapcsolás gombokat egyidejűleg és tartsuk is lenyomva őket. Amikor megjelenik a Samsung logo a kijelzőn, akkor kizárólag a Bekapcsolás gombot engedjük fel. Néhány másodperc múlva egy android ikon fog megjelenni. Ha betöltött a rendszer, a telefonunk hangerő gombjai segítségével navigáljunk a wipe data/factory reset opcióra, majd nyomjuk meg a Bekapcsolás gombot az aktiváláshoz. A következő képernyőn navigáljunk a Yes – delete all user data sorra és nyomjuk meg ismét a Bekapcsolás gombot. A hard reset befejezését követően válasszuk a reboot system now sort az újraindításhoz.” |
Bejelentkezés
Hirdetés |