Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia,
a csövekre szeretnék jelentkezni. Köszönöm.
Üdv.
Vteo elvitte az összeset, nála érdeklődj. Valószínűleg lesz még nálam is egy kisebb adag, ha eljutok addig.
Üdv.
Elvihető egy pár rekesznyi cucc EGYBEN. Plusz a múltkoriból maradtak. BP 18. vagy a Farkasréti temetőhöz közel. Postázni nincs időm azóta sem.
Szia!
Én vinném akkor a maradékot! Telefonon egyeztessünk!
Üdv.
Előkészítem szállításra az egész pakkot holnap reggel.
Szia smici!
Elvinném a tápot, ha működne jól jönne, az enyém már elég tücsök hangú. Ha nem lesz addig jelentkező a nyomtatóra akkor azt is elviszem. Köszi!
Szia! Bármelyik, akár mindkettő is érdekelne.
Sziasztok!
Ingyen elvihető egy zacskó régi csőtrimmer (kerámia trimmerkondi). Köszönet Tubeamp-nak a beazonosításért. Személyes átvétel: Budapest, XVIII. kerület, a piachoz közel. Üdv: Péter
Sziasztok!
Ingyen elvihető a képen látható analóg időmérő , kábel és CB-ből bontott LC7191 és LC7184 (van hozzájuk pdf-em). Személyes átvétel: Budapest, XVIII. kerület, a piachoz közel. Posta, foxpost: postaköltség elutalása után. Üdv: Péte
32" törött lcd kijelző ingyen vihető.
Budapest 12. ker. A hozzászólás módosítva: Júl 15, 2019
Szia! A tápot grimbuszkulcs elvitte, a nyomtatót meghagyta neked.
Privátban jelentkezz mikor jönnél érte.
12 db, vadonat új, háttérvilágításhoz használt fénycső elvihető Szegedről.
U-alakúak, a szárai kb 45cm hosszúak, 24' -os monitorokban voltak, 6-6 darab.
Szia!
Az analóg időmérőre jelentkeznék. Köszönöm.
15. kerből elvihető 3 "robotgép". 2 turmixoló, a középső az húsdaráló/daraboló, + egy különálló edényke.
Működnek. A hozzászólás módosítva: Júl 16, 2019
Szia!
Rákérdezek asszonynál, addig szeretném foglalni.
Zeller köszönöm a ledes nyitva táblákat. . Granpa neked is köszönöm hogy eljuttattad nekem.
Sziasztok!
Nekem van egy Offiejet G95 -ös nyomtatóm. Jó ideje nem használtam, tinta patron nyilván be száradt. Mérete miatt a pincében pihen. Fotóm most nincs róla mert elfelejtettem reggel lefotózni, de majd pótolom. Ingyen vihető ( esetleg egy alkoholmentes raddlert elfogadok érte ) . Mérete miatt inkább csak személyesen.
Sziasztok!
Korábban feltettem a következőket, és eddig még nem vitték el. A hét végén megszabadulok tőlük, ha nincs jelentkező. Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link
A két fenyőfa alakú panelt félre tudnád tenni. Írtam privátban.
A hozzászólás módosítva: Júl 17, 2019
A két fenyőfa alakú panelt félre tettem neked.
Speciális "relék" + ezek belső része + billenőkapcsoló. Posta abszolút kizárva. Alkímisták kíméljenek.
Idézet: Én Vegyész vagyok (a vegyész az alkimista utódja ) , csak annyit mondanék hogy a speciális reléidet higanykapcsolónak hívják ... „Alkímisták kíméljenek.”
A lemaradt fotó, ahogy ígértem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |