Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
101 %, hogy nem lesz; Topi már kiírta volna. Tehát a tavalyi okok még fennállnak.
20 felett már ott se számít!
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 21, 2019
Nem a Te hibád volt; 10-kor tudtad meg, hogy Te vagy a szakács.
![]()
Ami a pesti éves találkozót illeti, szerintem 2019-ben sem lészen.
Én, amire még gyúrok, az a következő vasárnap (Ráheb'19), illetve a CNC találkozó (amiről nagyon nagy csend van). Illetve az szezonnyitó (08.11) nagy börze. Szösszenet a találkozó szervezésről: - Ahhoz hogy legyen találkozó, a szervezőnek nagyon oda kell tennie magát. Úgy emberileg, meg pénzügyileg is. Azt ugye például nem kérdeztük meg mohinger-től, hogy honnan volt tombola? Mert hogy én például most semmit nem vittem, az biztos... ![]() Bográcsolásnál is kell azért pár cucc, kezdve a papírtörlőtől, kisbaltáig minden. Amikor Jani szervezte Zsákán a találkozót, akkor is "fullra" volt pakolva a csomagtartóm az apróságokkal/csetreszekkel... - Egyébként lehetne Pesten is találkozó, nagyjából csak a pultos fizetését kellene kifizetni, ami 1.500 óránként, valamint a gulyás ára ~750 Ft. Plusz aki amit iszik.... - Vagy lehet bográcsolni is, ahol a közösségi ház (régen) 50.000 Ft, plusz alapanyag, cserébe lehet segíteni Kálmánnak nyiszabolni a husit és takarítani és hasonlók... - Valakinek persze tartani a kell a hátát is, ha kitör a hányós/fosós cucc, akár egyetlen résztvevőnél pár napon belül. ![]()
Amikor nálunk volt találkozó meg se fordult a fejembe pénzt kérni mert a helynek nem volt bérleti díja. A többit meg össze dobtuk.
A Kalici vírusra gondoltál Gabi?
Mert az nem feltétlen a "tömeg"étkeztetéssel terjed. Jön az magától. más: Ha szervezel egy Családias talit,szerintem mi biztosan elmennénk madzagossal, vinnénk minden végfokom, bizgentyűm, és előhívjuk a bokrokból az ibériai hiúzodat./Csak érjünk rá/
Tombola az kérem szépen úgy lett, hogy elmentem az O*I-ba és megvettem.
![]() ![]()
Mrscottt21 robotos ötletét támogatnám. Jövő évi találkozóra dobok össze én is egy arduino robotot. Persze olyat ami még kávét is főz.
![]() A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2019
Sziasztok!
Köszönöm a szervezést, örülök, hogy "házhoz jött" az első ilyen találkozó melyen részt veszek érdeklődéssel. Bízom benne, hogy lesz még ilyen alkalom a közeljövőben ebben az országrészben. Sajnos tombolára, csoportképre nem tudtam maradni már. Külön öröm volt számomra, hogy az aktuális érdeklődési köröm volt a főszerepben, mégpedig az elektroncsövek és egyéb "klasszikus" rádiós alkatrészek. Egy Videoton 4330 rádió, 4 db cső, egy uA mérő és egy tucat csőfoglalat az aznapi termés. A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2019
Szia, A rádióban a kimenőről a hangszóró le van kötve ezt nem tudom elmondtam-e külön.
![]() Amúgy hálózati minden okés. Jó munkát hozzá. ![]()
Szia! Nem beszéltük, de nem gond, annak tudatában vettem meg, hogy közepesen hiányos. Ferrit antenna van lebontva még róla, meg néhány szakadást láttam még. Antennát kap másik, bontott rádióból, a szakadásokat kijavítom és hátha működni fog. Ha meg nem, akkor van miből építeni mást
![]()
Ráheb'19 regisztráció lezárult.
Még talán a privátban meghívott "VIP" vendégek visszajelezhetnének (úgymint: igen/nem)... Kényszermunka, "ingyen" ebéd... ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2019
Olyasmi mint egy éve:
- Ingyen ebéd (sertés pörkölt belefőtt velőscsonttal) és: - Kényszermunka, olyanok mint például: -- antenna szerelés, -- detektoros rádió javítás, -- kutyaház alapozás, -- fregoli újrahúzás, -- járda alapozás, -- favágás, -- mikrosütő javítás, -- hegesztő trafó szétbarmolás, -- elektronikai bemutató tesztelés. Ilyenek. Szóval ennyit az ingyen ebédről. ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2019
ÉN vigyáznék azokkal a hegesztő trafókkal.
![]() Nehéz mint a sár. ![]()
A macskák almozását, és a kert felásását akkor még nem is említettem.
![]()
Rákoshegyi Buli. Gafly kertjében. Családias idill, jó kaja, jó hangulat, valami munka (esetleg); lmf.
![]() Ja, és Vaurél, -alias Zsömle-, szereti a hasvakargatást. Barátságos, csak akkor harap (a kajába), ha eszik. A hozzászólás módosítva: Júl 22, 2019
Hozzám is lehetne jönni kertet gazolni mert amióta anyám térde bekrepált azóta én csinálok mindent.
Pontosítás:
- Sok(!) munka, - Nem a hasát kell vakarni, hanem kicsit lentebb. ![]()
Hozzám is jöhettek Kecskemétre. Igaz kertem csak köszös tulajdonú van. Én osztozok rajta kb. 100-150 gyerekkel!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2019
Az a kerek, az a magas domb a lakótelep mellett? Az víztároló?
Azt nem tudom hogy vizet tárol e (valószínű, igaz belülről még nem láttam
![]() ![]()
Köszi Moha a szervezést és a helyet, nem lehetett túl nagy a bevétel.
![]() Talán jövőre többen lehetnénk, ha nem a frekventált nyári szabadságolások/nyaralások alatt lenne. Még sokan elfértek volna. A jövő évi tombolára már nem kérek 40cm-es simítót, mostanában végzek a kőműves feladatokkal, remélem végleg. Legközelebb, ha az asszony azt mondja, hogy "...arra gondoltam, hogy..." egy befalazás erejéig esetleg még bepiszkolom magam, de ennyi. ![]() Idézet: „... egy befalazás erejéig esetleg még bepiszkolom magam...” Már Kőműves Kelemen is megmondta: Asszony kel a házba!
Köszi, hogy jöttetek Pityuval.
Alakul ez még biztosan, jövőre a programot is lehet, hogy bővítjük.
Lehet hogy részben a kültéri programok egy része törlésre kerül.
De ebben csak vasárnap este lehetünk biztosak. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |